Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt magamra veszem, mert veled még van egy befejezetlen ügyem a témában (legalábbis az utolsó válaszom szerintem elkerülte a figyelmedet, mást idéztél).
Messi-t azért hibáztatom, mert sétálgat és amúgy fhos. Barto-t meg azért, mert mindezt itt teszi, még mindig brutál sok pénzért, amit nem bír el a klub.davi10 írta: ↑2020.12.05. 23:15:29Nem tudom honnan jött le, hogy én csak és kizárólag Messi-t hibáztatom. Pont Barto ellen beszélek azzal, hogy hozott egy olyan döntést, ami sem anyagilag, sem a pályán nem fizetődik ki.Barcahun írta: ↑2020.12.05. 23:05:38
De pont ezért ellentmondásos, nem akart maradni, neked nem világos ez a rész? Vagy tényleg nem értem.
Próbálom fordítani az elvárásaidat, vagyis hogy menniyre irreleváns az:
Van a feleséged, de el akar vállni nem boldog, Te nem engeded, majd számon kéred rajta, hogy miért nem boldog és főz neked finomakat, nem bizonyítja érdemes volt magadhoz láncolni akartod ellenére![]()
sztm ez nem áll össze sehogyhogy az asszony lenne a hibás
Piqué, Busi és társaik nyilván tudják, hogy ennyi pénzt már sehol sem fognak kapni, és addig fejik a klubot, amíg tudják. Ezért nincsenek eladva, mert nem akarnak menni sehova, és nem is kellenek senkinek. Azért Suárez lett eladva, mert bár a BL-ben egy nulla a pali, a La Ligás csapatokat még mindig ki tudja tömni, és így látott benne lehetőséges (ingyér) egy Atlético. Piquéékben már senki nem lát.csababarca írta: ↑2020.12.07. 15:43:56Egyébként nem egészséges a mostani helyzet, nagyon nem. Ezért is mondtam nyáron, hogy magunkkal szúrunk ki, ha nem adjuk el a selejtet. El kellett volna passzolni őket akár szotyiért, meg három labdáért cserébe. Semmivel nem lennénk rosszabbak, ha elmentek volna. Így, hogy Messi itt van, körülötte meg a lelencek, a legrosszabb kombó, láthattuk a Cadiz ellen is, meg kb minden meccsen a szezonban.
de segítene, mert akkor továbbra is homokba lehetne dugni a fejeket, és ajnározni a középszer játékosokat.
Legalább már odáig eljutottunk nem Messi hibája, hogy maradtcsababarca írta: ↑2020.12.07. 15:10:18Imádom ezeket az aranyköpéseket, és magával való beszélgetéseit.
Zseniális.
Messi klánA Sejt.
btw, Messinek mennie kell, nem egészséges a közeg, így ő sem, totál rottyon van mentálisan.
nem tudom hibáztatni miatta, már nyáron véget kellett volna vetni ennek, csak ugye a roppant elmés elnökünk nem így gondolta.
igazi balek.
Imádom ezeket az aranyköpéseket, és magával való beszélgetéseit.
Csatlakozom. Örökre hálásak lehetünk neki! 10 év múlva is a neve betűivel fogok bejelentkezni a windowsba.Atlantis írta: ↑2020.12.06. 13:13:52Senki sem felejti, és tiszteljük is emiatt, de sajnos nem a múltja megy fel focizni a pályára.Barcahun írta: ↑2020.12.06. 12:43:54Sokan elég rossz memóriával rendelkeznek kiről beszélünk, kis emlékeztető:
https://www.youtube.com/watch?v=mW9QNL2NCCc
Főleg az uccsó 2 percet javaslom figyelmébe a hálátlanoknak.
Messi emberfeletti teljesítményt tett le az asztalra hosszú éveken keresztül, húzóembere volt a csapatnak, és ezért örökre a szurkolók szívébe lesz zárva.
Ettől még magához képest igenis gyengén teljesít mostanában. Ha pedig valakinek a teljesítménye tartósan megromlik, azt igenis érheti jogos kritika.
A kérdés most az, hogy ezt mi okozza. A játékrendszer nem fekszik neki ennyire, fejben nem érzi jól magát a történtek miatt, vagy szimplán az idő vasfoga kezdi éreztetni magát?
Persze kritika érheti, de ne felejtsük el, Ő el akart innen menni, akarta ellenére tartották itt. Véleményem szerint minden egyszerre okozza a rossz formát. Nincs társa a pályán, évek óta könyörgött Neymarért, és tekintve, hogy mennyi ment el full felesleg igazolásokra, annak ellenére, hogy én nem akarom Ney-t soha többé Barca mezbe látni, akár jöhetett is volna. Tényleg nincs akivel összejátszon, Suarez, és Rakitic volt az ucssó ilyen játékos talán, és balbekk Alba, meg nem tud felmenni mindig segíteni. Persze az is ott van, hogy lassab öregebb lett, és fejében ott motoszkál minden. Én csak azt mondom, mindig mindenért ő a hibás, és pont ebbe fáradt bele, miközben mindent Ő nyert meg az elmúlt 10 évben nekünk. Hálátlanok az emberek és lelkileg ez is rátesz, miért hajtna? Mindent odaadott ennek a csapatnak, szutkolóinak és cserébe csak a kritikát kapja, az elős szezonba, amikor nem megy neki a játék az elmúlt 16 évben, ez egy vicc. Senkinek sem lenne kedve itt játszanni..Atlantis írta: ↑2020.12.06. 13:13:52Senki sem felejti, és tiszteljük is emiatt, de sajnos nem a múltja megy fel focizni a pályára.Barcahun írta: ↑2020.12.06. 12:43:54Sokan elég rossz memóriával rendelkeznek kiről beszélünk, kis emlékeztető:
Messi emberfeletti teljesítményt tett le az asztalra hosszú éveken keresztül, húzóembere volt a csapatnak, és ezért örökre a szurkolók szívébe lesz zárva.
Ettől még magához képest igenis gyengén teljesít mostanában. Ha pedig valakinek a teljesítménye tartósan megromlik, azt igenis érheti jogos kritika.
A kérdés most az, hogy ezt mi okozza. A játékrendszer nem fekszik neki ennyire, fejben nem érzi jól magát a történtek miatt, vagy szimplán az idő vasfoga kezdi éreztetni magát?
Senki sem felejti, és tiszteljük is emiatt, de sajnos nem a múltja megy fel focizni a pályára.Barcahun írta: ↑2020.12.06. 12:43:54Sokan elég rossz memóriával rendelkeznek kiről beszélünk, kis emlékeztető:
Csak részben értek egyet ezzel a Messi hatással. Ha Messi kivonja magát a játékból, az a baj. Ha felzárkózik, az a baj. A Messi hatás, a fóbia talán a szurkolóknál még nagyobb.hau30 írta: ↑2020.12.06. 10:21:24Ez így igaz ahogy leírtad, de ha mélyére nézünk,akkor az is észrevehető, hogyha az ellen eltolódik és lehetőség lenne egy gyors támadásvezetésre, akkor vagy Messi, vagy Busi belassítja a játékot a visszalépéseivel, vagy vissza passzaival. És akkor vége! Egy taktikailag fegyelmezett, viszonylag jó fizikai állapotban lévő papíron sokkal gyengébb csapat megeszik minket reggelire Messistül,mindenestül. Sajnos jelenleg ez a Messi hatás. Többi játékos befeszülve, zavarodottan tőle várja a megváltást miközben Ő már erre rendszeresen minden meccsen nem alkalmas, mert nincs rendben fejben és valszeg fizikálisan sem. Jelenleg az aktuális ellenfelek fejével gondolkodva úgy kell csinálni, hogy Messihez kerüljön a labda, mert abban a pillanatban kiszolgáltatottá válik a Barca. Mindenki fenn és ha ő labdát veszít rögtön támadható a kapu, mivel alkalmatlan a rögtöni visszatámadásra. De ezt láthattad tegnap. Lehetett volna 4-1 is emiatt.
Ez így igaz ahogy leírtad, de ha mélyére nézünk,akkor az is észrevehető, hogyha az ellen eltolódik és lehetőség lenne egy gyors támadásvezetésre, akkor vagy Messi, vagy Busi belassítja a játékot a visszalépéseivel, vagy vissza passzaival. És akkor vége! Egy taktikailag fegyelmezett, viszonylag jó fizikai állapotban lévő papíron sokkal gyengébb csapat megeszik minket reggelire Messistül,mindenestül. Sajnos jelenleg ez a Messi hatás. Többi játékos befeszülve, zavarodottan tőle várja a megváltást miközben Ő már erre rendszeresen minden meccsen nem alkalmas, mert nincs rendben fejben és valszeg fizikálisan sem. Jelenleg az aktuális ellenfelek fejével gondolkodva úgy kell csinálni, hogy Messihez kerüljön a labda, mert abban a pillanatban kiszolgáltatottá válik a Barca. Mindenki fenn és ha ő labdát veszít rögtön támadható a kapu, mivel alkalmatlan a rögtöni visszatámadásra. De ezt láthattad tegnap. Lehetett volna 4-1 is emiatt.
Nem fogja a szobrát ledönteni! Rövidtávon persze sokan megharagudnak rá, de hosszútávon legenda lesz! Nézd meg pl. Ronaldinhot még mindig imádják a szurkolók, pedig az ő fénykora a klubnál sokkal rövidebb volt, mint az argentiné.hau30 írta: ↑2020.12.06. 08:05:26Mennyi, de mennyi örömöt és ámulatott adott hosszú ideig, de legtöbbünk emberből van. Rá kell, hogy eszméljen, hogy, vagy megerőlteti magát, vagy 1 év alatt bedönti a saját szobrát! És a legtöbb ember nem a régi emlékekből fog következtetéseket levonni, hanem abból, amit az elmúlt évben rakott le az asztalra. Megjegyzem én nem tartozok ezek közé az emberek közé.Tegnap volt egy szitu mikor kapuval szemben kapura lövés elött szó szerint levette a labdát Grízes lábáról majd haza adta, olyan szinten lőtt kapura. Sanszos, hogy hallunk még arról a szituról a jövőben, mert kb. az jelképezi a köztük lévô kapcsolatot. Ne adja Isten, hogy év végén olyan szituáció alakuljon, senki nem vinné még ingyen sem. Szerintem City kilőve és Neymar pedig azért nyilatkozgat, mert a PSG sem biztos abban,hogy el kell költenie egy 34 éves sétálgató Messi-re 200-300 millát(bér+aláírás,stb). Más csapatok pedig szóba sem jöhetnek, ha fizetési igényeit tartani akarja. Nagyon szomorú szituáció ez! Egyszerűen nem lehet jól kijönni a dologból. Kivéve akkor, ha egyszer utoljára elkezd melózni és talán akkor meg lesz az eredménye. Csak hát az a fránya motíváció....
Miért adná a PSG Mbappet? Ingyen igazolható lesz Messi.
Leon írta: ↑2020.12.04. 23:45:18Szerintem ha Messi nem a lóvét nézné és tényleg nyerni akarna még BL-t akkor a Pool-ba vagy a Bayernbe igazolna...
Bármennyire is szeretem a mérhetetlen kapzsisága (Euróbol van egy milliárdja) a PSG- hez vagy a Cityhez fogja vinni, ahol el lesz pár évig 50-100 millió eurókért és annyi.
Kár,hogy így múlik el a világ dicsősége...![]()