Gondoltam nem hozom fel azt a szituációt, pedig, ha jól megnézed, ott látható volt, hogy egyszerűen Griezmann reagálni sem tudott érdemben, mert annyira lassabb és töketlen fejben, hogy mire eldönti, már Messi be is fejezte, ... sajnos nem tökéletesen.
Egy valamire való (120 milliós:) játékos ott, ha tényleg akkor sztár, egyéniség, spíler, úgy Messivel együtt rúgja be a kapuba a labdát, de ez a srác a tere-fere gólörömön kívül nem sok újdonságot hozott a labdarúgásba, egy jó hatékonyságú iparos volt a pályafutása pár évében - a vége felé közeledve némi nárcisztikus, celeb kilengésekkel -, de meg sem közelítette azokat, akikkel egy lapra helyezték, legalább is értékben. Jó lehet itt még egy-két évig, főleg, ha Messi elmegy, de tőle nem várhatóak el már egy BL-döntőbe menetelés vagy a bajnokság sima behúzása, sem bármilyen rekord döntés.
Továbbra is tartom, sokan el vannak kényeztetve és igen van élet Messi után, de inkább örüljenek neki, hogy egy ilyen játékos játszhatott abban a csapatban, amelynek szoríthattak.
Messi helyében én Neymar után nem sokkal léptem volna, mert az eszetlen költekezésnél már látszott, hogy itt nem sok jó dologra lehet számítani a vezetéstől, igaz, hamarabb veszített volna teret az elitben a csapat, viszont előbb is kellett volna újra építkezniük.
Coutinhot úgy legalább kétszeres áron vették meg, amely most ott tart, hogy lehetne azt három-négyszeresnek is tekinteni, Dembélé is hasonló eset volt, igaz, benne azért talán nagyobb potenciált lehetett látni, bár azért az is meredek, hogy sportorvosi, mentális szempontból ennyire benézték.
Sétálgatás, hát igen lehet csak ezt folyamatosan hangsúlyozni, mégis hétvégén szinte minden valamire való támadás(felépítésben) benne volt, nélküle (amikor nem vett részt az akcióban), szinte semmilyen veszélyt nem jelentett a csapat az ellenfél kapujára, úgy, hogy közben még mindig Messi kapja a legnagyobb figyelmet, kíséretet az ellenfél védőitől.
hau30 írta: ↑2020.12.06. 08:05:26
Mennyi, de mennyi örömöt és ámulatott adott hosszú ideig, de legtöbbünk emberből van. Rá kell, hogy eszméljen, hogy, vagy megerőlteti magát, vagy 1 év alatt bedönti a saját szobrát! És a legtöbb ember nem a régi emlékekből fog következtetéseket levonni, hanem abból, amit az elmúlt évben rakott le az asztalra. Megjegyzem én nem tartozok ezek közé az emberek közé.Tegnap volt egy szitu mikor kapuval szemben kapura lövés elött szó szerint levette a labdát Grízes lábáról majd haza adta, olyan szinten lőtt kapura. Sanszos, hogy hallunk még arról a szituról a jövőben, mert kb. az jelképezi a köztük lévô kapcsolatot. Ne adja Isten, hogy év végén olyan szituáció alakuljon, senki nem vinné még ingyen sem. Szerintem City kilőve és Neymar pedig azért nyilatkozgat, mert a PSG sem biztos abban,hogy el kell költenie egy 34 éves sétálgató Messi-re 200-300 millát(bér+aláírás,stb). Más csapatok pedig szóba sem jöhetnek, ha fizetési igényeit tartani akarja. Nagyon szomorú szituáció ez! Egyszerűen nem lehet jól kijönni a dologból. Kivéve akkor, ha egyszer utoljára elkezd melózni és talán akkor meg lesz az eredménye. Csak hát az a fránya motíváció....