Vakmacska írta: ↑2020.12.09. 05:41:18
A Juve kapott két kamutizit.
Halkan jegyzem meg, hogy a Fradinak egy olyan kezezésre nem adtak tizit amit a védő maga elé ütött le, és indított belőle támadást.
De nem ezen ment el a meccs, hanem azon, hogy kreatív játékosunk csak Messi van. Aki lát is a pályán. Grizes 3x ért labdához. Braith többet tett, mint ő egész meccsen. Pjanic is rohadtul kellett, ezt a színvonalat bármelyik kp-s lehozta volna.
Gondolkozni és látni a pályán nem húszévesen kell megtanulni.
Messinek eddig azért ment jól/jobban, mert volt legalább egy Lajos, akivel össze tudott játszani. De most...
Ha más nem megy, akkor legyen elől a dán meg a csigaevő, az rúgdaljuk előre nekik a labdát.
Senki nem mer felvállalni semmit, nincs semmi önbizalmuk
Az a két gól eléggé megfogta a csapatot, de ezt a Juvet simázni kellett volna. Volt kb. három helyzetük az egész meccsen, nem igazán emlékszem, hogy MAtS-nak túl nagy bravúrokat kellett volna bemutatni.
Elől viszont iszonyatos volt nézni azt az illetődöttséget. Ha valakinek volt már egy rossz megoldása utána semmit nem mert vállalni. Pjanic is égbe lőtt egy labdát aztán még ajtó-ablak helyzetben sem mert semmit elvállalni. Trincao gyakorlatilag csak dísznek van már ott, támadásban nulla, de még visszazárni sem tud rendesen. Griezmann miatt én már nem tudom okolni az edzőket. Azt se tudja, hogy a pálya melyik részén van pontosan a helyzetkihasználását meg hagyjuk is.
Messit viszont dicséret illeti minden szempontból. Rég láttam, hogy ennyire motivált lett volna, nagyon kapart, odatette magát megérdemelt volna legalább egy gólt, simán a mezőny legjobbja volt. A szerencse meg Buffon sajnos nem állt mellé, nagyon sajnáltam. Akit még pozitív irányban ki lehetne valamennyire emelni az szerintem De Jong, illetve az első félidőben Dest nagyot játszott, kár hogy a másodikban úgy visszaesett.
A többiek viszont kabaré. Albat észre se lehetett venni, Lenglet már nem okoz meglepetést, Pjanic töketlen , a támadószekció Messit leszámítva olyan impotens, hogy rossz nézni.
Braite meg Riqui legalább felkavarta az állóvizet, nagyon jó szálltak be, remélem Koeman is észreveszi, több lehetőséget kap és parkolópályára rakja kicsit a franciát.
A bíró viszont egy vicc, elvileg azért lenne a VAR, hogy ilyen esetek ne fordulhassanak elő, még az egyértelmű tizenegyeseket is visszanézik ezt meg csont nélkül befújják. Egyszerűen vicc kategória ami néha folyik. Majd biztosan elmesélni mit kellett volna Araujonak csinálni. Azt viszont remélem hogy csak elővigyázatosságból kellett lecserélni. A gólnál mondjuk ő is hibázott, de attól függetlenül sztem az ő játéka rendben volt.
Összességében nem tartom korrektnek az eredményt, nem volt ennyi közte, de ezzel a játékkal a csoportelsőséget ennek ellenére nem érdemeltük meg.