2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Lehet ilyen érdeke a klubnak, de eladhatóvá akkor lesz egy játékos, ha úgy is teljesít.Samper írta: ↑2020.12.14. 10:24:42Koeman nem szabad ember. Messihez nem nyúlhat, mert akkor ő lenne az, aki elüldözte. Busihoz sem, mert akkor nem tiszteli a hagyományokat. Grizhez, Couhoz, Umtitihez se, mert akkor miatta nem lehet eladni őket. Rajta csak annyi múlik, hogy feleslegesen próbálkozik Trincaoval és makacsul mellőzi Puigot és Alenát.
Írtam itt pár napja, hogy NEM olyan edző kell nekünk, mint anno Pep, vagy Lucho, akik gálafocit hoztak el egy baromi erős kerettel és akik tudtak igazolni, mert volt pénz! Emiatt sztem Xavi MOST nem lenne jó megoldás, örülnék neki, de nem most, előbb stabilizálni kell a helyzetet.1994barca írta: ↑2020.12.14. 07:17:07Hozzuk ide Pintért edzőnek... komolyan ami ezen a fórumon folyik az durva! Nyugodtan támadjatok le le*****-m! Leszögezném, hogy csak is Barca fan vagyok a klub mindenki fölött! Kit hoznátok edzőnek? 5 éve mindegyik edzőnél szinte ugyan azok a hibák vannak (1-2 kivétel) Xavirol álmodozik mindenki ( egy élő legenda úgy mint KOEMAN direkt írtam nagybetűvel, mert a többség ezt elfelejti vagy nem felejti el csak játékos kora óta utálja) Xavihoz visszatérve; mi a garancia, hogy ő be fog válni( én is örülnék neki, de az ő személye sem garancia mindenre) pl a napokban kérdezték Iniestát, hogy szerinte ki Spanyolország legjobbja és ő Busit mondta ( tudom barátok meg minden) erről az a véleményem, h biztosan Xavi egyik alap embere lenne a többi klikkel együtt. A mondani valóm lényege az lenne, hogy akárki is jöhetne ide edzőnek ekkora klub problémákkal rövid időn belül érzésem szerint kb senki nem tudna mit kezdeni! Hosszú évek óta olvasóm a fórumot ( tudom takarodjak, ha valami nem tetszik) és amikor minden rendben ment a szeretet csapatunknál akkor is rengeteg negatív fórum vélemény volt a csapatról! Sajnos a többség Messi vagy divatdrukker amivel nincs semmi gond, mert 1-2 év és lefognak kopni( hála Istennek)
neked meg mi a bajod? ha nem bírod a vitákat és a kritikát, minek írsz egy fórumra?
Speciel én nem Xaviról álmodozok,hanem egy normális edzőről. Mert nezd már meg milyen edzőink voltak. Bilbao,Betis,a harmadik meg megbuktatta a Valenciát.1994barca írta: ↑2020.12.14. 07:17:07Hozzuk ide Pintért edzőnek... komolyan ami ezen a fórumon folyik az durva! Nyugodtan támadjatok le le*****-m! Leszögezném, hogy csak is Barca fan vagyok a klub mindenki fölött! Kit hoznátok edzőnek? 5 éve mindegyik edzőnél szinte ugyan azok a hibák vannak (1-2 kivétel) Xavirol álmodozik mindenki ( egy élő legenda úgy mint KOEMAN direkt írtam nagybetűvel, mert a többség ezt elfelejti vagy nem felejti el csak játékos kora óta utálja) Xavihoz visszatérve; mi a garancia, hogy ő be fog válni( én is örülnék neki, de az ő személye sem garancia mindenre) pl a napokban kérdezték Iniestát, hogy szerinte ki Spanyolország legjobbja és ő Busit mondta ( tudom barátok meg minden) erről az a véleményem, h biztosan Xavi egyik alap embere lenne a többi klikkel együtt. A mondani valóm lényege az lenne, hogy akárki is jöhetne ide edzőnek ekkora klub problémákkal rövid időn belül érzésem szerint kb senki nem tudna mit kezdeni! Hosszú évek óta olvasóm a fórumot ( tudom takarodjak, ha valami nem tetszik) és amikor minden rendben ment a szeretet csapatunknál akkor is rengeteg negatív fórum vélemény volt a csapatról! Sajnos a többség Messi vagy divatdrukker amivel nincs semmi gond, mert 1-2 év és lefognak kopni( hála Istennek)
A sors pedig több poszton még segített is neki ezzel a kényszerűséggel. Dest erőssége a csapatnak, de ha Koemanon múlna, még Roberto lenne a kezdő. Araújo ma is jól játszott, szépen terelte kifelé a védőt helyzetben. Egy hasonló szituáció volt most is, amit a Juventus ellen is láttunk, és gólt is kaptunk belőle (2. gól), amikor a védelem belsejében kb. egy kamion meg tudott volna fordulni, akkora lyuk tátongott. Ezt leszámítva messze Araújo a legjobb védőnk, szezon eleje óta neki kellett volna már kezdenie. Minguezát sajnálom, egy hibával kiírta magát. Érdekes, ez másra nem vonatkozott, rá igen...
hát nem.....olyanokat tesz hozzá, amire az ellenfeleink sem lennének képesek....szándékosan sem lehetne nagyobb káoszt előidézni....ez a pali egy csúcs egyéniség, egy igazi zseni, aki csak és kizárólag a saját csapatára veszélyes....ritka az ilyen, ezt becsülni, értékelni kell
Hát igen....ezért is írtam kínomban azt, amit.....új elnökig tuti marad....elnök úr pedig reméljük, hogy nagyon is tudni fogja, hogy mit akar, kivel, hogyan, mikor .....stb
Mivel André Gomes még sajnos biztosan aktív, Chygrynskiy-t, vagy Alex Hleb-et rá lehetne venni, hogy nyomja kicsit a kispadon a barca DNS segítségével.Megerőszakoljuk 7000x a Barca DNSt
Na azért az isteni van Gaal nagyon magasra tette a szimpátialécet!
Az egy elég komoly dilemma, hogy mikor legyen kirúgva, és ki jöjjön a helyére. Egy naptári éven belül négy edzőt elfogyasztani nagyon meredek lenne. Ha minden tényezőtől függetlenül dönthetnék, most ki lenne rúgva. Néhány hónaponként edzőt cserélni viszont bajos. Ki vállalná így el? "Nehéz anyagi helyzet, szenvedő csapat, alapozásra nincs lehetőség, néhány rossz meccs és kirúgnának engem is?", mondaná a delikvens jogosan. Hosszú távon viszont ez így nem maradhat. Szerintem a szezon végén fogják kirúgni.
Azért rámutatnék most, h én már milyen hamar átláttam a szitánNovaProspekt 10.23.-án írta: ↑2020.10.23. 10:49:04A minap szörnyű felfedezést tettem, amely - ha pesszimista lennék - azt mondanám, hogy előrevetíti sajnos Koeman edzői pályafutását nálunk. Beszéljenek helyettem a képek:
https://imgur.com/fGDZtNX
Gyakorlatilag bármilyen jól meghatározott rendszer jobban működne, mint a jelenlegi spontaneitás, ahol mindenki mindenes, de igazából semmilyenes. Ez lehet természetesen 4-4-2 is. Támadásnál sajnos megint csak a körbepasszok mennek, a letisztult, jól kivehető, tudatos figurák nem rajzolódnak ki.Peter írta: ↑2020.12.13. 18:18:59Ha már ennyire ragaszkodik a Messi-Gríz pároshoz, és jelenleg nincs normális szélsőnk, talán nem lenne ördögtől való 4-4-2 kezdeni. Leot jobbösszekötőbe, Grízt balra tolni, megszüntetve a középen ész nélküli nyomulást, szellősebb lehet a tér, második hullámban pedig érkezhet Cou Pedrivel (Puig kétlem, hogy kezdhetne). Cou valamennyire érzi a kaput, helyén játszana, Pedri ugyan nem veszélyes kapura, de a középpályát érzi.
Ter Stegen - Dest, Araujo, Mingu, Alba - de Jong, Pedri, Cou, Alena - Messi, Gríz
Tuti nem ez lesz, vagy marad a 4-2-3-1 vagy talán 4-3-3 és jobbszélen Trincaoval fog kezdeni
Ááá...
Lehet hogy a transfermarktot veszi alapul a kezdőnél, mert ott Lenglet 50M, Mingu 3. Meg úgy van vele, hogy a hibából lehet tanulni, és mivel Lenget abból már jó sokat vétett, ezért már lassan diplomás védő lesz.