A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Még az összehajtás is szükségtelen, Lenglet megelőzi őket, megoldja önmaga.NovaProspekt írta: ↑2020.12.14. 13:39:19Messi motivált lesz, mert bizonyíthat majd a leendő munkáltatójának
Lenglet-t Neyék mondjuk összehajtják majd, mint a kerti nyugágyat![]()
Ja tényleg! És vajon a PSG-be meg?
annyit felejtettél ki, hogy a választások után elküldik Koemant, és Jordi Rourával érjük el a fenti bravúrt

Aki tudja az privatban a lottó számokat is légyszi
igen, még a Cityn gondolkoztam, ők is világi balfékek a bl-ben, meg ebben a szezonban gyengélkednek rendesen.
A legnagyobb kérdés az,hogy februárra összekapja e valamennyire magát a csapat(és Koeman). A Cadiz,Juve,Levante elleni játék mindenki ellen nagyon kevés lesz sajnos.csababarca írta: ↑2020.12.14. 09:34:12Na ma BL sorsolás.
Kapható ellenfelek: PSG, City, Liverpool, Dortmund, Chelsea, Bayern, Juve (? őket kaphatjuk, vagy mivel csoportellenfelek voltak nem?)
Megmondom őszintén, kb mindegy, de ha lehetne választani akkor a Dortmund-Psg kettőből választanék.
Dortmund bár lendületesek, meg ott a Haaland faktor, és benne lenne a mészárszék, de talán rutintalanabbak mint a többiek.
PSG meg semennyit sem fejlődik, tavaly nagy mákkal odaértek a döntőbe, de világi lúzerek ők is a BL-ben.
Chelseat nem tudom megítélni, kb 2 éve nem láttam egy meccsüket sem.
Bayernt jó lenne elkerülni, de kb őket érzem, hogy fogjuk kapni, tetézve a bajainkat.
Benzema szerintem se különösebben jó, de elég hasznos és minden hiányát ellensúlyozni tudja akarással. Nem csak egy két gólt lő, azért ennél hasznosabb. A fél real szürkeegerekből áll, de hallgatnak Zidanera(ha hülyeséget is mond), hajtanak, együtt védekeznek, együtt támadnak, nincs ballaszt, nincs pihenőidő. Nincs extrajó,ami miatt azért botladoznak is. Nézd végig a Barca keretet és most nem akarom sem Messit, sem senkit fikázni, de szinte mindenkinek van nagyon jó és nagyon rossz arca is. Egyik fantasztikisan cselez, de öncélú, nem fut, másiknak nagyon finom a lába, fiatal, de nem mer rálőni, harmadiknak sok a látványos szerelése, jól helyezkedik, de simán lefutják, negyedik nagyon jól véd, de a legfontosabb meccseken bakizik. Végig lehetne mondani így. Ezeken pontok mennek el. Szerintem a realban nincs ennyi ingadozás. A fél csapat nagyon fiatal nálunk, a másikfele nagyon öreg, minden ideiglenes miközben mi szurkolók sem fogadunk el egy vereséget sem.csababarca írta: ↑2020.12.09. 21:40:31Nem nézem csak eredményt követem.Barcahun írta: ↑2020.12.09. 21:33:08
Te hogy tudod nézni a meccset, spíler mindig ritka f...s volt, de kommentár alatt el lehet aludni, össze vissza beszélnek La Liga meccsek alatt is.
Van egy Benzemájuk, aki be tudja lőni, nálunk már Messi se, én állítom tegnap nálunk van, akkoe 3-2-re kapunk ki max
Benzema is egy nagy kút, havonta van egy jó meccse, amikor ver 1-2 gólt.
Csak bosszantó, legalábbis nekem.
De erről írtam már sokat, ők ezekből általában jól jönnek ki, ha rossz formában is vannak, valahogy amikor kell akkor behúzzák a fontos meccset.
@Nero: szerintem ezen a csapatom már az edzőcsere nem segít.
Beléjük égett a blben a lúzer mentalitás, azért nem sok csapat élt meg ilyen blamákat. Már a Roma elleni is történelmi égés volt, egy klub 20 évente ég be így. És akkor után jött a Liverpool meg a Bayern még.
Ezt nem lehet levedleni egy edzőcserével. Ezért pofáztam nyáron, hogy akiben ennek része volt, legalábbis mindháromban, azoknak viszlát.
A tegnapi is fejben dőlt el, 0-2re nyertük az odavágót, erre kapunk egy hármast otthon.
Oké csoportmeccs volt, de beleillik a sorba.
Nem nézem csak eredményt követem.Barcahun írta: ↑2020.12.09. 21:33:08
Te hogy tudod nézni a meccset, spíler mindig ritka f...s volt, de kommentár alatt el lehet aludni, össze vissza beszélnek La Liga meccsek alatt is.
Van egy Benzemájuk, aki be tudja lőni, nálunk már Messi se, én állítom tegnap nálunk van, akkoe 3-2-re kapunk ki max