Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez még rendben is van, de akkor nem +10 éves (nem tudom már mennyi, de hosszú) szerződéseket hosszabbítasz olyanokkal mint Piqué meg Lenglet. Bartonak is csak a szája járt, nem akart ő már semmit csak kihúzni még a maradék 1 évét.NovaProspekt írta: ↑2020.12.19. 19:25:02Azok közül, akiket el kellett küldeni már, Suárez belement, hogy elmegy, és volt kérője is. Businak, Piquének, Robertonak meg tökömtudja kinek meg nem, úgy meg nem lehet őket "kitenni"*. Ennyi, ezért Suárez ment. Attól még nem kellett volna őt is megtartani mégis, h a többiek rajtunk maradtak.
*Ugye a játékos nem árucikk, akit leveszünk a polcról, hanem önálló akarattal rendelkező entitás.
Na, bár már későn, de szívemből szóltál....
Ebben a keretben sokkal több van annál, amit Koeman eddig kihoz belőle.Res írta: ↑2020.12.19. 18:48:09Nem tudom ki mire számított. Én nagyjából erre...
A Valencia egy történelmi csapat nem lehet soha leírni, vagy félvállról venni őket.
Amúgy siralmas vergődés néha amit művelünk.
Én nagy Koeman fan voltam, amikor még játékos volt a csapatban, és türelmesen vártam, hogy valamilyen irány kialakul ebből a kísérletezésből, de most már inkább az az érzésem, hogy jobb híján az intuíciói alapján dönt. Logika mindenesetre nincs benne (számomra).
Érthetetlen cserék, érthetetlen felállások, értheteltlen hogy miért ragaszkodik egyes játékosokhoz, akik nem megfelelően teljesítenek és miért nem kapják meg mások az esélyt a padról.
Jó hogy gyenge ez a keret, de azért ennél több van benne lényegesen.
Mondjuk addig, amíg jó teljesítményre képes, nem? Neki (is) köszönhetően az Atleti 29 ponttal vezeti a tabellát, mi meg egy ilyen csödközeli Valenciával sem bírunk. A csapat megújítását nem Messi legjobb játékpartnerével kellett volna kezdeni.... vagy el kellett volna engedni Messit is, ha nem elegendő a költségvetés a gázsikra.NovaProspekt írta: ↑2020.12.19. 18:42:42akkor gratuláljunk neki, és ennyi. meddig kellett volna őt is itt tartanunk, 40 éves koráig?Xavier Hernandez írta: ↑2020.12.19. 18:28:40Eközben az elzavart Suárez ma meglőtte a 7. gólját az Atletiben - a csodaigazolás Griezmann már háromnál jár....ha itt maradt volna, most az lenne a probléma, hogy miért hagyott ki tizenöt helyzetet.
várható volt, h Suárez fog még gólokat lőni, akárhova is igazol. attól még a csapat megújítását el kellett kezdeni ott, ahol tudtuk éppen.
Nem sirom vissza Lajost, meg alapjaraton ha rajtam mult volna mar Liverpool utan repult volna mindenki Messistol eddzostol mindenestol, de szerintem se ugy kellett volna jelenleg elkezdeni a veratomlesztest, hogy elengedjuk tok ingyen a keret egyetlen kilenceset(Braitrol sztem a vezetoseg is sokszor elfelejti, hogy van..). ElNovaProspekt írta: ↑2020.12.19. 18:42:42
akkor gratuláljunk neki, és ennyi. meddig kellett volna őt is itt tartanunk, 40 éves koráig?ha itt maradt volna, most az lenne a probléma, hogy miért hagyott ki tizenöt helyzetet.
várható volt, h Suárez fog még gólokat lőni, akárhova is igazol. attól még a csapat megújítását el kellett kezdeni ott, ahol tudtuk éppen.
És kifejezetten edzői feladat rögzített helyzetek kidolgozása is ! Rúgtunk 8 szögletet, volt benne valami emlékezetes?
Senki nem várhat betonfalat néhány meccs után két fiatal belső védőtől. Az ilyen meccs és ellenfél kifejezetten ideális a tanulásra és fejlődésre azzal a nem "elhanyagolható különbséggel", hogy alsó hangon is minimum egy ötöst illett volna gurítanunk elöl....
akkor gratuláljunk neki, és ennyi. meddig kellett volna őt is itt tartanunk, 40 éves koráig?Xavier Hernandez írta: ↑2020.12.19. 18:28:40Eközben az elzavart Suárez ma meglőtte a 7. gólját az Atletiben - a csodaigazolás Griezmann már háromnál jár....
Így igaz. Koeman nem nyerni akar, hanem retteg a vereségtől egy 10 helyezett Valencia ellen.vinszentvega írta: ↑2020.12.19. 18:14:582-2 nel lehoz harom támadót, behozza ezt a kutyautő Trincaot , Langlet, meg Pjanicot... No comment
Araújo csúcssebesėge 34.5 km/h! Piqué és Lengelet összesen nem fut ennyivel
Meg kell őrizni a döntetlent.... Otthon egy rémgyenge Valencia ellen... dühitő, vicces? nem siralmas!!!vinszentvega írta: ↑2020.12.19. 18:14:582-2 nel lehoz harom támadót, behozza ezt a kutyautő Trincaot , Langlet, meg Pjanicot... No comment
Arról nem is beszélve, hogy Piquélenglet már az első félidő első kontrájánál összehozott volna egy piros lapot. Araújo szépen fogta meg azt a kontrát. Pár hónappal ezelőtt buktuk volna ezt a meccset (bár most is a bíró mentett nekünk két pontot).