Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én is itt látom a különbséget. Néha prime Busi-t megidéző módon olvassa le a passzsávokat és szerez labdákat, Puig-tól nem igazán tudok ilyet felidézni.mess2009 írta: ↑2021.04.06. 09:29:02Pedri mezőnyjátékát azonban nem sajnálnám le úgy mint itt néhányan. hihetetlen mennyit fut, hogyan játssza be az egész középpályát, milyen hatékonysággal szerez labdát és akaszt meg támadásokat. mindeközben pl. Dest az első félidőben átjáróház volt Albáról nem is beszélve.
én bírom a játékát nem vitás, tehetséges, hasznos és karakteres focit nyom már ilyen fiatalon is.

Nem Pedri védelmében, de kicsit kiegészíteném azt amivel teljesen egyetértek amúgy.sansz írta: ↑2021.04.05. 23:55:03Lehet mindenhol Messit keresni,csak az a baj,ha Messi rosszul játszik éppen,mint ma,akkor a csak ráépülő játékosokon is ez meglátszódik. Lásd Alba és Pedri játéka. És emiatt biztos hibás az edző,meg Messi meg a fél világ, de ezen Pedrinek kéne változtatnia első körben.
Én nem tudom mi van rá rossz hatással, de szerintem nem a sok játék. Most pedig viszonylag hamar le lett cserélve,nagyon helyesen.
Ha klasszisként kezelném, akkor azt mondanám, hogy nagyon gyenge már meccsek óta. De mivel ő még csak egy tehetség, türelmesebb vagyok vele. Viszont azt látnia kéne Komannak is, hogy nincs jó hatással rá, hogy orrba-szájba nyomatva van.
Ez pontosan mit jelent?
Még 1 teljes szezonja sincs,hol klasszis? Jövőre meg már legenda,nem? Tehetség, nem kicsi, de biztos lehetne 2 tucat embert sorolni,akinek volt 1 vagy akár 2 jó éve,aztán 25 éves korára azt se tudtuk melyik országba ment levezetni.
Egyetértek, kapassuk el mint Krikicet aztán felőlem mehet a Stoke-ba levezetni 24 évesen.
Így van, szokatlanul jó igazolás volt, és tényleg lehet belőle egy Iniesta-pótlék is. Koeman bedobta a mélyvízbe, és valamennyire kitartott mellette mikor ősz végén nagyon gyengén játszott - és kifizetődött.davi10 írta: ↑2021.01.07. 09:22:37Nagyon kemény a srác. Ha más nem is, az Ő felépítését nyugodtan elkönyvelhetjük Koeman érdemének (aki mostmár nem csak fafejű, kókler, rosszindulatú, de már alkesz is, zseniális). Az elején nagyon nyögvenyelősen indult és nem igazán mutatott semmi extrát, de a holland addig nyomatta, hogy meccsek óta a csapat egyik legjobbja.
Viszont hiába 18 éves, azért néha pihentetni is kéne, De Jong-gal el fognak fogyni tavaszra.
Amúgy meg lassan olyan kémia van közte és Messi között, mint Messi és Alba között. Messi is szemmel láthatólag élvezi a játékot, eddig 70-30-ra mondtam volna, hogy távozik a szezon végén, szerintem ez most 50-50.
De még ha távozik is, egy kicsit nyugodtabb leszek, mert erre az Araujo-Pedri-Fati vonalra egyértelműen lehet építeni. Ez ha jól számolom ez eddig kemény 5 milliónkba került
És akkor még nem beszéltünk Dest-ről meg De Jong-ról, a holland is ráérzett az utóbbi meccseken.

Igen, tudom, csak nem értem miért. Elég jónak tűnt Reguilon, de talán Zidane-nal nem jött ki jól, vagy mi...

Őt a Barca se marasztalta, plusz ha jól emlékszem az EU-s helyekkel is lett volna baj. Reguillont eladták a Spursnek, őt nem nagyon nyomathatnák.davi10 írta: ↑2020.12.27. 13:39:48Rá én is, kicsit sajnáltam, hogy a Real-t választotta, de ha volt pofája odamenni Barca-s múlttal, így nem sajnálom, hogy Emery-nek nem is kell, hiába tűnik szimpatikus játékosnak.
Amúgy a Real-t se értem, nyomatnám a helyükbe őt is meg Reguilon-t is, bennük én többet látok, mint a 2 brazil csodagyerekben.
Ja, ilyen ez a karácsony
Sokat cikkeztek akkoriban arról, hogy a Barca nem is hívta, csak a Madrid, ezért elfogadta az ajánlatukat, mert nem akart Japánban maradni.
Rá én is, kicsit sajnáltam, hogy a Real-t választotta, de ha volt pofája odamenni Barca-s múlttal, így nem sajnálom, hogy Emery-nek nem is kell, hiába tűnik szimpatikus játékosnak.

Világos...itthon már mindenkibe belekötöttem az 5 nap alatt, kellett valaki újat keresnem