2020.12.30. 14:37:34
Hát igen, ez már hosszú hónapok óta sokunkban megfogalmazódott, hogy normális védelem nélkül esélytelenek vagyunk a legkomolyabb célokra. Én magam elkövettem azt a naivitást, hogy túlságosan lelkes voltam Araújo-ékkal szemben, de még mindig inkább játsszanak ők, ők még fejlődhetnek (Araújo nélkül a Valencia ellen úgy kikapunk, mint a hétfájdalom, ő azért már mentett pontokat a csapatnak). Egészen elképesztő, hogy ezeket az adomákba illő bohócgólokat egyszerűen nem tudjuk levedleni. Ha kívülálló ránézne az idei kapott gólok highlight-videójára, azt hinné, hogy ez valami vicc, vagy valami Monty Python-szkeccs vagy Szeszélyes Évszakok-különkiadás. Még úgy is csődöt mondunk hátul, hogy nyomás alatt se vagyunk. Ebből következik, hogy egy komolyabb támadóalakulattal szemben meg összeomlunk, és úgy elvernek minket tavaszról tavaszra, mint szódás a lovát.
Egy hentesre már régóta szükségünk lenne, a gond az, hogy ez nem csak személycseréken múlik. Ha nincs komolyan véve a védelem, és a védőkkel szemben csak a kényelmes passzolgatás az elvárás, bárki jönne, belelanyhulna, beleszürkülne ebbe a védelmi posványba. Amikor idejött, Lenglet sem volt ekkora szerencsétlen lúzer. Idővel viszont nem hogy fejlődött volna, éppen ellenkezőleg, visszalanyhult a jelenlegi szintre. Ezt a csapatrészt gatyába kell rázni - majd a következő edzőnek -, ehhez jöhetne még hozzá egy vérbeli hentes.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
gránit 2020.12.30. 14:54:24-kor.