Stalkyard írta: ↑2021.01.01. 21:03:54
Ja, és nulla tájékoztatás, pedig a facebook oldalukon lévő kommentek alapján egész nap nem lehet fizetni.
Amúgy ha van smartbankod, az a legegyszerűbb, ott van egy olyan menüpont, hogy kártyás tranzakciók jóváhagyása, ott jóvá tudod hagyni az épp folyamatban lévő vásárlást. Többen írták, hogy korábban már gond nélkül működött, csak ma halt be, mikortól hivatalosan is csak így lehet már vásárolni.
jah vágesz, azt eleve használtam már egy ideje, akkor nincs változás lényegében.
jah de, hogy most nem működik:D
otp....istenem, nem is értem miért nem váltottam még bankot, ezek csak lehúznak.
barátnőm nem hiszi el a mai napig, hogy ha otp-otp között utalsz, akkor is van kezelési költség.
lengyeleknél nincs ilyen, legalábbis a nagy bankoknál ha bankon belül utalsz, az ingyen van.
vagy csak minket vertek át az ügyintézők.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."