Jó hozzáállású gyereke lehet, mert szinte minden edző kedvelte és egynél sem lehetett látni azt, hogy túladna rajta.
Emellett a srác el is fogadta a státuszát, ott és akkor játszott, amikor azt a felette diszponáló szakemberek eldöntötték.
Érdekes a mozgása is, mert tud igazán gyorsan is közlekedni a pályán, ha van ideje "megfutnia" magát, de mint védő sokszor nem tud kellően gyors reagálású lenni.
Kíváncsi vagyok, hogy a sérüléséből vissza tud-e jönni megfelelő szintre vagy az itteni pályafutása közelgő végét jelenti-e ez a törés.
Barcaforever írta: ↑2021.01.08. 22:28:47Oleguer, Gabri mi szeretjük a sok színű saját nevelésű játékosokat.![]()
Érdekes egyébként SR megítélése, anno még Pep hozta fel az első csapathoz, ahol persze esélye nem volt bekerülni Xavi helyére, mert Neki az az igazi pozíciója, de szerintem ő az igazi 12. ember mint Madridban anno Guti. Képviseli a klub eszméjét, de vmi mégis hiányzik. Alapból kényszerből lett jh mert nem volt kit odarakni, aztán egyszerűbb volt nem igazolni senkit, meg sztem LE-nek nem tetszett senkit vagy a szakmai stáb nem talált senkit.