Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mert ha mondjuk Haaland áll elöl, mivel vagyunk beljebb?amikor elkezdődik a "kézilabdázás" az ellen tizenhatosa előtt, akkor onnantól csak eggyel több emberünk lesz a pályán, aki nyom majd egy oldalpasszt.
Nekem régi vágyálmom, hogy hozzunk egy rendes csatárt, aki fizikailag képes felnőni az ellen védőihez, és be tud kapcsolódni érdemben egy kontrába. Szerintem nem a technikás "Barca DNS" csatár vonalat kellene erősítenünk, hanem a B és C terveket. Mert egy Agüero, Jesus esestében is fennáll a veszély, hogy amikor elkezdődik a "kézilabdázás" az ellen tizenhatosa előtt, akkor onnantól csak eggyel több emberünk lesz a pályán, aki nyom majd egy oldalpasszt.MatyiG írta: ↑2021.01.14. 19:13:57Nem lendületeset.Milyen focit játszunk akkor? És vajon jó-e az irány, ha a fórum 99%-a évek óta elégedetlenkedik a focinkkal kapcsolatban? És ebbe a mi jelenlegi focinkba milyen jellegű csatár lenne a jó, tudsz néhány példát írni?
Nem tudom, most szóba került Agüero, de ha már City, akkor például Jesus is ide sorolható szerintem.
Nem lendületeset.Milyen focit játszunk akkor? És vajon jó-e az irány, ha a fórum 99%-a évek óta elégedetlenkedik a focinkkal kapcsolatban? És ebbe a mi jelenlegi focinkba milyen jellegű csatár lenne a jó, tudsz néhány példát írni?
Milyen focit játszunk akkor? És vajon jó-e az irány, ha a fórum 99%-a évek óta elégedetlenkedik a focinkkal kapcsolatban? És ebbe a mi jelenlegi focinkba milyen jellegű csatár lenne a jó, tudsz néhány példát írni?
Szerintem is jó lenne ingyen 1-2 évre elhozni. Persze ehhez meg kéne válni a Griezmann-Braithwaite kettőstől.Barcaforever írta: ↑2021.01.14. 16:14:10Most mi ez az Aguero téma? Egyre több spanyol oldalon látom, hogy nyáron milyen jó lenne ingyen. De 32 éves![]()
Mert nem olyan focit játszunk.és mi miért ne lehetnénk lendületes csapat? csupa gyors emberre vannak a régi csiguszok lecserélve.
Ezzel én pl. egyet is értenék, de a Barca-DNS nem engedi.NovaProspekt írta: ↑2021.01.13. 20:09:12és mi miért ne lehetnénk lendületes csapat? csupa gyors emberre vannak a régi csiguszok lecserélve.
sosem fogom megérteni, nekünk miért nem lehetne egy vérbeli csatárt igazolni. csak azt ne írjátok pls, h nekünk "összjátékban jó, technikás" csatárka kell, aki aztán a felállt védelem előtt plusz egy ember, aki körbe passzolgat, és semmit nem tud hozzátenni azon felül, amit a már itt lévő játékosaink is tudnak. egy benga 2 méteres gyerek legalább képes lenyomni egy-egy védőt alkalomadtán.
Most nem, de mint brand és "történelmileg" azért viszonylag az
Meg azt sem tudom, neki miért lenne jó. Szerintem ő pont nem idevaló. Mármint nyilván nem lenne rossz itt sem, de ő a világ egyik leggyorsabb játékosa, lendületes csapatban a helye... MU, Real, Pool, Bayern (bár amíg Leva ott van, oda nem) a nagyok közül... Dortmund pl. pont neki való volt, szintlépésnek tökéletes volt neki az a csapat szintben és stílusban is. Fura lenne, ha az elöl egyik legstatikusabb nagycsapatba igazolna.NovaProspekt írta: ↑2021.01.13. 18:13:49
meg lehet
Ennek a García vkp próbának én is örülnék, sztem védőnek kevés lesz a gyerek.
más:
[@orioldomenech | Mino Raiola will do everything in his power to bring Erling Haaland to Barça.
jó a forrás. Raiola állítólag a Barcához vinné Haalandot. jó lenne, bár nemtom mibű
meg lehetnagyatyesz írta: ↑2021.01.11. 23:06:32Ez csak azért lehet,mert nem tudunk évek óta megszabadulni tőlük![]()
Többször láttam játszani, akkor még nem volt Mingu és Araujo sem. A mi párosunk azóta meggyőzőbb, viszont Eric Garcia adottságai (technikás, mozgékony) vkp posztra nem lehetetlen.csababarca írta: ↑2021.01.13. 12:53:45vkp-t nem tud játszani?
nem tudom ez most miért fontos, mármint hajtani ezt a gyereket, de ők tudják, ennyiért rendben van.
vkp-t nem tud játszani?davi10 írta: ↑2021.01.13. 12:46:30A Mundo szerint megegyeztünk a City-vel, 5+5 misi, a fix összeget ráér jövőre fizetni.
Ezzel gondolom Umtiti csomagolhat.
Szerintem várhatott volna nyárig, addig lehetett volna nyomatni az Araujo-Mingueza kettőst. Sajnos nem hiszem, hogy Lenglet fog kevesebbet játszani.
ne haragudj, de herótom van már ettől a mondattól
19 éves.Új közeg, egy szót sem beszél spanyolul, a beilleszkedése meg abból állt, hogy 2x csere volt azóta kb. minden meccset végig játszott.
Azért ez a téma nagyon összetett. Pár hete találtam rá én is a srácra, mint ahogy Mbuyamba-ra aki pedig a Chelsea-be ment el. A srác 19 éves 195 cm középhátvéd. Most pl őt is hova rakod be? Nyílván még most is csak a Chelsea b csapatánál van, de olyan komoly pénzeket kapnak ezek a srácok, hogy ennyi játékost nem lehet beépíteni, se komoly szerződést adni. Most pl Barry rúgott egy gólt, ez nagyon jó hír, de a szurkolók nagy része még évekig nem hallottak volna rola. Ott van Halilovic, Denis Suarez, akkor az izraeli srác akinek nem jut eszembe a neve, mindmind tehetségek, de egy nagyon szűk keresztmetszet aki jókor van jó helyen és a képességei is olyanok. Nyílván, mindenki profi labdarúgó lesz, de látod Tajti is azt hiszem az NB2-ben kötött ki, lehet NB1, nem emlékszem pontosan, de nem a Villarealban, Lazioban stb. Icardi is a mi kölykünk, de anno ki rakta volna be, Ibra helyett?Gaillard írta: ↑2021.01.10. 18:56:32Ez a srác nem volt elég jó, hogy itt maradjon vagy csak dobta a Barcelonat?
https://rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2 ... -mezcsere/
Ez így igaz, de Robertoval össze hasonlítani akkor is vicc.daffy írta: ↑2021.01.11. 10:09:45Gutinak olyan szeme volt,amilyen kevés embernek ebben a sportban. Mellé olyan munkamorálja és kiegyensúlyozottsága,mint Dembelének. Pech,de ezért volt a 12. játékos. Minden jó meccsére jutott 2 gané. A passzaira lehet emlékezni,fantasztikus videókat lehet belőlük összevágni. Az álomcsapatoba valahogy mégse kerül bele. Nem véletlenül.