Atlantis írta: ↑2021.01.12. 11:58:23
A realitás jelenleg az, hogy ezzel a kerettel is BL indulást érő helyen végezzünk. Bármilyen kupa megnyerése idén csodával lenne határos. Abban kellene reménykedni inkább, hogy a fiatalok stabilan beépüljenek a csapatba (Pedri,Arujo,Fati,stb.), akikkel talán újra csúcsra érhet a csapat egyszer.
nyilván ez a főcél, ezt nem vitatom.
de adódhat olyan helyzet, hogy szoros lesz a vége.
ha fejlődünk, és elkezdünk győzelmi szériákat produkálni, akkor kiélezett lehet (!!!) a vége.
nem elvárás egy ilyen első félév után a bajnoki cím, én sem erről beszéltem.
ha lesz esély, akkor annyit remélek, hogy olyan formát érünk el, amivel lesz sanszunk beleszólni a bajnoki címbe.
egy szóval nem írtam, hogy elvárás:D
az viszont igenis elvárás, hogy a szezon második felében eredményesebbek legyünk, és ne 55%al nyerjük meg a meccseinket:) hanem mondjuk a háralévő 20 meccsből húzzunk be 14-15-öt, ami nem egy elrugaszkodott dolog, mert most is meg lehetett volna 12-13 győzelem, ha nem bohóckodunk otthon.
és akkor majd meglátjuk, hogy ez mire lesz elég.
ha harmadik helyre, akkor harmadik helyre, ha elsőre elsőre.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."