Ibra meg 39 évesen is 12 gólnál tart 9 meccsen, mi meg fillérekért elengedtük...

plusz az sem mindegy, h a noname guglis gyerek még vmi fiatal tehetség-e, akinek még lehet karrierje, vagy kiöregedett játékos, akinek már biztosan nem lehet.Stalkyard írta: ↑2021.01.13. 16:33:15Ja, csak akinek google-ben kell keresni a nevét, annak minden bizonnyal nincs akkora fizetési igénye, mint egy Busquetsnek, és hajlandó is klubot váltani. Egy játékosért kifizetett összeget egy átigazolás során még mindig nem a nettó játéktudás határoz meg, és egy átigazolás még mindig nem úgy működik, mint a Fifában. Pont ezért váltott klubot egy Thiago 30 millióért a nyáron, míg egy Jotáért 40 (?) milliót adtak.
85 ponttal én is elégedett lennék, de az Atletico ellen könnyen lehet, hogy kevés lenne. 16 meccsen most van nekik 41.
Ja, csak akinek google-ben kell keresni a nevét, annak minden bizonnyal nincs akkora fizetési igénye, mint egy Busquetsnek, és hajlandó is klubot váltani. Egy játékosért kifizetett összeget egy átigazolás során még mindig nem a nettó játéktudás határoz meg, és egy átigazolás még mindig nem úgy működik, mint a Fifában. Pont ezért váltott klubot egy Thiago 30 millióért a nyáron, míg egy Jotáért 40 (?) milliót adtak.
Jó hát halál komolyan én se gondoltam, azért is írtam a végére, hogy szép kis mese.
Hát valamennyi értékük csak vanakkor Pique meg Busquets elment volna 20-30-ért. Értem...
Ezt te sem gondolhatod komolyan.
Ehhez tényleg óriási menetelésre lenne szükség, egy jó hosszú győzelmi sorozattal együtt. Úgy hogy megyünk idegenben az Sevilla, Villarreal, Atletico, Real négyeshez.
Tehát ha Rakitic, Vidal és Rafinha összesen kb. 3 millióért ment el, akkor Pique meg Busquets elment volna 20-30-ért. Értem...
Jó lesz az legalább 5 nek (Lajos, Messi, Deulofeu, Dembele, Paco), és neki se volt megtiltva, hogy valakit használjon a B-ből a kupákon kívül is. Ha jól rémlik, az az Arnaiz srác nem is produkált rossz számokat amikor játszott.
Nem, maximum ilyen 20-30 milliókat, de a SR-Piqué-Lenglet-Busquets 4es elmehetett volna 80-100 millióért, és abból lehetett volna hozni az EG-Wjandalum-Depay hármast.Ne kezdjük már ezt el megint. Szerinted bárki adott volna Pique-ért vagy Busquets-ért pénzt?
Ne kezdjük már ezt el megint. Szerinted bárki adott volna Pique-ért vagy Busquets-ért pénzt?Nero. írta: ↑2021.01.12. 18:49:04Az hogy gyenge a keret az nem lehet kifogás, egyrészt nyáron nyugodtan lehetett volna takarítani, más részt ha nem is olyan erős mint volt, még mindig sokkal erősebb mint mondjuk az Atleticoé, de a Realtól sem vagyunk lemaradva értékben.
Engem nem érdekelnek Koeman kifogásai, az eddigi teljesítményünk a bajnokságban egy kettes alá, jóindulattal.
Amúgy az a vicces, hogy ehhez még lehengerlő játék sem kell. Ehhez elég 17gólt rúgni, meg 0-t kapni, és teljesítve is vanBarcaforever írta: ↑2021.01.12. 13:48:19Fú de ehhez lehengerlő játékra lenne szükség, kívánom, hogy legyen így. Vmilyen szinten jogos amit írsz de kisebb csoda kéne ahhoz, hogy csak 9 pontot veszítsünk innen.![]()
nyilván ez a főcél, ezt nem vitatom.Atlantis írta: ↑2021.01.12. 11:58:23
A realitás jelenleg az, hogy ezzel a kerettel is BL indulást érő helyen végezzünk. Bármilyen kupa megnyerése idén csodával lenne határos. Abban kellene reménykedni inkább, hogy a fiatalok stabilan beépüljenek a csapatba (Pedri,Arujo,Fati,stb.), akikkel talán újra csúcsra érhet a csapat egyszer.
Egyetértek, szerintem sem kéne most belemenni az "ilyen meg olyan esélyeink vannak jelenleg bármi komolyabbra" vágyakozásba. A lényeg, hogy összeálljon a keret, legyen újra tendenciózusan élfocira emlékeztető produkció, úgy, hogy nem csak Messinek tapsolhatunk. Ebben nyilván benne kell legyen egy top 3 helyezés, ami lehet akár 1. is, vagy 1 kupa, de idén ne az eredményt kergessük elsősorban. BL-ben már minden párharc 50:50 lesz, ott sem várhatunk semmi extrát.davi10 írta: ↑2021.01.12. 11:35:27Szerintem elhalasztják a választást akár nem, Koeman marad a szezon végéig.
És igen, sajnos megint kezdjük elhinni, hogy meglehet a bajnokság, mert az Atleti is tud bénázni. Azért sajnos, mert megint elképesztő fröcsögés lesz itt, ha nem húzzák be a srácok, pedig mostmár toronymagas esélyes a matrac.
A 2. helynek örülnék, és legyen meg a Szuperkupa-Királykupából legalább 1, hogy ne legyen ez is kupamentes szezon, és akkor szerintem Koeman elvégezte a dolgát.
Az más kérdés, hogyha jövőre is marad, és még igazolni is tudunk, akkor ennél több kell majd.
ha elkezd botladozni a matrac, és mi nem használjuk ki mert otthon X-elgetünk kiscsapatokkal, akkor jogos a fröcsögés.davi10 írta: ↑2021.01.12. 11:35:27Szerintem elhalasztják a választást akár nem, Koeman marad a szezon végéig.
És igen, sajnos megint kezdjük elhinni, hogy meglehet a bajnokság, mert az Atleti is tud bénázni. Azért sajnos, mert megint elképesztő fröcsögés lesz itt, ha nem húzzák be a srácok, pedig mostmár toronymagas esélyes a matrac.
A 2. helynek örülnék, és legyen meg a Szuperkupa-Királykupából legalább 1, hogy ne legyen ez is kupamentes szezon, és akkor szerintem Koeman elvégezte a dolgát.
Az más kérdés, hogyha jövőre is marad, és még igazolni is tudunk, akkor ennél több kell majd.