Spanyol Kupa & Szuperkupa
Az ég világon semmi értelme ennek a szuperkupás bohóckodásnak! Ha megnyerjük semmit sem ér, ha kikapunk szégyenben vagyunk!
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Annyira jól sikerült az utolsó 2 "nagy újítás" hogy azóta is itt trollkodnak a kezdőben. Busi is csak visszakerült a kezdőbe valahogy, pedig mi naivak még reménykedtünk Koeman érkezésével.
Nézd már meg, hogy ki állt közelebb a labda elrúgásának a pillanatában ahhoz a helyhez, ahonnan a lövés érkezett a kapura.
Barcaforever írta: ↑2021.01.17. 22:53:44Ha valamihez nem tudsz okosat hozzászólni, a butaságot inkább mellőzd.![]()
Jól elszabtuk ezt, de úgy igazán, mondjuk ott volt a meccslabda de Jong lábában
11es volt, na és ki hozta volna össze ezt is ?
Egy vicc, igazából a Bilbao érdemli a kupát, Messi sérült nem tud futni, le kellett volna venni, és kontrákra átállni, már nyertünk volna, ez megint rossz taktika rossz játékosokkal. Grizinek riszpekt, az egyetlen aki hozza a kötelezőt.

Fejben lassúak, a Bilbao gyorsabban reagál az eseményekre, nem egyszer hozza több emberen keresztül az ellenfél a labdát.
Messinek is volt sok zseniális körömpassza, de érdemben nem tudtunk a támadásokban gyorsan reagálni ezekre.
Dembélé iszonyú pontatlan volt, Pedri is elfáradt, így pedig nehéz, ha a védekezés pedig mindig fő kockázatot jelent.
Messinek is volt sok zseniális körömpassza, de érdemben nem tudtunk a támadásokban gyorsan reagálni ezekre.
Dembélé iszonyú pontatlan volt, Pedri is elfáradt, így pedig nehéz, ha a védekezés pedig mindig fő kockázatot jelent.
Ez nem hiányzott nekem sem de nekik sem !
Mocskos szemétláda banda. Nézhetetlen alibi focival, célfutballal, fegyelmezetlenségek tömkelegeivel. NEM ÉRDEMELJÜK MEG A KUPÁT!
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Busquets-Lenglet-Alba szokásos hármas
Az anfield-i tragédia legnagyobb bűnösei
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Valamivel meg kell ünnepelnie hogy már 10 éve halottnak hiszik

Bravo Lenglet, én már a rokkantsegélyt kapó Umtitit is hamarabb játszatnám mint őt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2021.01.17. 22:53:44-kor.
Oké, hogy kupa de így ez a 2x120 percért rohadtul nem éri meg. Pláne ha végül meg se nyerjük.
Nélküle itt se lennénk
Arany szabály a fociban szerintem hogy 2-3 perccel a vége előtt nem hozunk össze fölösleges szabadrúgást az ellenfélnek.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Leon
- Director del Fútbol
Nem hiszem el Oszama Bin Laden beveri az utolsó percben. 

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Sajnos ter Stegen is minden hasonló esetnél tiszteleg az ellenfélnek.
- davi10
- Llegenda del Barça
Istenem de tudtam, hogy nem húzzuk ki...
Nyilván pontrúgásból kapjuk...
Nyilván pontrúgásból kapjuk...

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Lenglet köszönjük hogy össze hoztad nekik ezt a rögzített szituációt
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Gratulálok Lenglet, igazi idióta vagy.
Full fölösleges szabálytalanság volt, ott voltak ketten lefedezni Williamst, erre mint az ökör felökleli.
Törvényszerű volt a gól, világi idióta ez az ember.
Full fölösleges szabálytalanság volt, ott voltak ketten lefedezni Williamst, erre mint az ökör felökleli.
Törvényszerű volt a gól, világi idióta ez az ember.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- vinszentvega
- Capitá del Barça
Alba alba alba... ez nem a te napod.....
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different