Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajnos sokkal összetettebb a probléma. Nincs csapatunk, csak játékosok vannak. Ez folyamatos Koeman első meccse óta.
Valóban túlzás volt vissza menni 2015-ig, mert sok minden nem rajta ment el azóta, és valóban jó, és motivált volt az utolsó pár hétben is.Rob888 írta: ↑2021.01.18. 11:30:12
Egyetértek veled azzal, hogy Messinek hatalmas hiba volt tegnap vállalnia a játékot. Nem volt 100%-os a lába, de szerintem még 70%-os sem! Az edzőnek és az orvosoknak el kellett volna tiltani a játéktól! Mondjuk nem kellett volna lecserélni, hanem nem kellett volna játszatni! Ő játszani akart, mert a focista szíve vitte előre. Nem hiszem, hogy ez önzőség. A jogos kiállítása pedig pont a sérülése miatti frusztráltságából fakadt. Igazad van CSK-ként tegnap ( is) megbukott. Az általad megjelölt 2015-ös dátummal nem értek egyet, szerintem 2019 a helytálló. (Egyébként az elmúlt hetekben kiváló formában volt)
Pedig nem mostanában kezdtek el így játszani, márt 10 éve is hírhedtek voltak a durvaságukról.Rob888 írta: ↑2021.01.18. 11:44:49A Bilbaó játéka számomra hatalmas csalódás! Mindig szimpatikus, hajtós csapatnak tartottam őket. Tegnap a csapatkapitányukkal az élen undorítóak voltak. Szégyenletes teljesítmény, visszataszító viselkedés. Mindez főleg Muniartól, aki kiváló focista. Kár érte! Szerintem többet veszítettek ezzel a meccsel, mint amennyit nyertek!
Egyetértek veled azzal, hogy Messinek hatalmas hiba volt tegnap vállalnia a játékot. Nem volt 100%-os a lába, de szerintem még 70%-os sem! Az edzőnek és az orvosoknak el kellett volna tiltani a játéktól! Mondjuk nem kellett volna lecserélni, hanem nem kellett volna játszatni! Ő játszani akart, mert a focista szíve vitte előre. Nem hiszem, hogy ez önzőség. A jogos kiállítása pedig pont a sérülése miatti frusztráltságából fakadt. Igazad van CSK-ként tegnap ( is) megbukott. Az általad megjelölt 2015-ös dátummal nem értek egyet, szerintem 2019 a helytálló. (Egyébként az elmúlt hetekben kiváló formában volt)Kalapos írta: ↑2021.01.18. 10:27:00Szerintem a csapat legrosszabb játékosa Messi volt, és ez nagyon bántó.
Nem hiszek a korábbi évek zsarnoki összeesküvéseiben, de most komolyan mért játszott ő? -1 ember volt. Ha sérült ne játszon, ha nem sérült akkor egy döntőn illik hajtani. Mindenki, több hozzászólás is SR-t meg Pikét meg Buszkeccet szidja aztán 3ból 2 nem is játszott. Buszkecc meg tök jó volt, sok labdát szerzett és voltak indításai is, teljesen vállalható volt, nincs jobb helyette.
Messi volt a vezére annak a csapatnak aki Romában meg Liverpoolban leégett, és annak is ami tegnap lebőgött. Nem mozog, lusta, enervált, folyton elkéri a kezdőkörben a labdát és aztán semmit se kezd vele, csak elakad rajta minden.
Ha nem 10-esben játszana hanem 7-esben vagy 11-esben innen páran már elindultak volna gyalog hogy fejét vegyék.
Alba meg a másik jó madár.. őt meg Lengletet jogosan érte kritika, meg az edzőt is.
Ne felejtsük el Messi mit ért el nálunk korábban, de azzal ne mentegessük ma, hogy 2015-ig isten volt.
Én szeretem Messit, de az edző is meg ő is elmehet a francba azért mert tegnap kezdett, és mert végig (majdnem) pályán volt, nem lehet volna szabad játszania ilyen mentális/fizikai állapotban. Ez az ő önzősége volt, persze ki ne akarna játszani ezt fel lehet hozni mentségében, de itt igenis le kellett volna akkor cserélni félidőbe és nem törődni azzal ha duzzog, vagy neki kellett volna belátnia hogy gyenge állapotban van. Nélküle se játszottunk jól, de jobban, és az enervált lusta hangulata a CSK-nak igenis hat a csapat többi tagjára is, Messi viselkedése kritikán aluli volt és nem jó példa a többieknek.
Mindenki gondolkozzon el ezen, nézzétek újra a meccset ha kell és húzzátok a strigulákat ki hányszor hibázik, hányszor csinál valami jót. Meg fogtok lepődni, és a szokásos beböfögések hogy SR meg Buszkecc takarodj azok nem ülnek csak mondom.
Az a baj hogy nekünk semmi se jó. Ha kitámad presszingelni az ellenfél akkor Busiék(meg a csapat 90%-a) azt se tudja merre van melyik kapu, ha meg beállnak sündisznózni akkor meg az a bajunk.Nero. írta: ↑2021.01.18. 00:53:13Ja persze, tehát a legújabb kifogás hogy az ellenfél kokszol?Ilyan agresszív itást, ilyen fizikális változást tisztán nem lehet elérni ilyen rövid idő alatt
De lehet ilyen agresszívan is. Úgy hívják hogy elszántság, akaraterő stb. Egykoron mi is ilyenek voltunk, csak a keret nagy része ott hagyta a lelkét Rómában, Liverpoolban vagy Lisszabonban.
Ha ennyi pénzt keresnék mint ők, azzal amit szeretek, akkor az a minimum hogy 90-120 percen keresztül felszántom a pályát. Csak már hozzá szoktak, hogy ezeknek a szégyenteljes teljesítményeknek nincs semmilyen jelentős következménye. Piqué és SR is kezdők lettek volna ma, ha nem sérültek. És ugyanúgy kikaptunk volna.
Minket szurkolókat jobban bánt ez az egész mint őket. Ők beülnek a Ferrariba és az élet megy tovább. Miért igazolnának el más csapatba, ahol fele ennyit keresnének és az edző tarkón verné őket ezért a hozzá állásért.
Úgy látom élsportolókkal állok szemben, akik a mai napon le tudják futni a 10 kmt 40 percre max erőbedobással, aztán keményen edzenek 2 hétig és már a 20 km is megy 80 percre. Ha ilyenre képes vagy gratulálok, csak szólok, hogy az első két hét után a 10 km se fog lemenni csak 45 percre, talán. Nincsenek csodák. Az edzőjük véleményét mondtam, az állapotukról amikor átvette őket.Nero. írta: ↑2021.01.18. 00:53:13Ja persze, tehát a legújabb kifogás hogy az ellenfél kokszol?Ilyan agresszív itást, ilyen fizikális változást tisztán nem lehet elérni ilyen rövid idő alatt
De lehet ilyen agresszívan is. Úgy hívják hogy elszántság, akaraterő stb. Egykoron mi is ilyenek voltunk, csak a keret nagy része ott hagyta a lelkét Rómában, Liverpoolban vagy Lisszabonban.
Ha ennyi pénzt keresnék mint ők, azzal amit szeretek, akkor az a minimum hogy 90-120 percen keresztül felszántom a pályát. Csak már hozzá szoktak, hogy ezeknek a szégyenteljes teljesítményeknek nincs semmilyen jelentős következménye. Piqué és SR is kezdők lettek volna ma, ha nem sérültek. És ugyanúgy kikaptunk volna.
Minket szurkolókat jobban bánt ez az egész mint őket. Ők beülnek a Ferrariba és az élet megy tovább. Miért igazolnának el más csapatba, ahol fele ennyit keresnének és az edző tarkón verné őket ezért a hozzá állásért.
Ja persze, tehát a legújabb kifogás hogy az ellenfél kokszol?Ilyan agresszív itást, ilyen fizikális változást tisztán nem lehet elérni ilyen rövid idő alatt