ikajli írta: ↑2021.01.15. 10:40:28
Nem láttam a Madrid meccsét, mert az a babonám szokott beválni néha, hogy ha nem nézem a meccsüket, akkor többször kapnak ki, de a livescore-on néha rápillantottam, és sehogy se akart vége lenni. Vajon miért húzták majdnem 100 percig? Csak nem azért, hogy egyenlíthessenek?
Én se néztem a meccset, csak a 88. perctől követtem az eredményt én is online. Nem tudom mi történt a meccsen, hogy alapból 6 perc hosszabbítást mutattak fel a 90. percben, mivel csak egy 1 perces VAR volt, Benzema góljánàl, hogy lesen volt vagy sem. Aztán a 97. percben megállította a játékot a bíró, az utolsó Real támadást még "leVARozták", hogy nem e jár 11-es, és így fújta le a 99. percben. Ahogy olvastam a játékosok sem értették a szitut, meg hogy mit néznek.
Valszeg ha ott a 98. percben befújnak egy tizit, a Bilbao stáb rájuk gyújtja a VAR szobát.
De azért nekünk is volt VAR miatt a Valencia ellen furcsa hosszabbítás, amikor az első félidőt az 52. percben fújta le.
De a lényeg, hogy jön a Bilbao vasárnap. Kemény meccs lesz az tuti, sokkal koncentráltabban kell játszani mint szerdán. 2 hét múlva meg a bajnokságban megyünk a Bilbaohoz. 1 hónap alatt 3 meccs velük.