Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez mind oké, viszont ha valami nem igaz, azt a klub gyors cáfolni tudja. Viszont, ha a Mundo nem hazudik, akkor ez botrányosMihu írta: ↑2021.01.31. 15:54:56Mundo Barto újsága
Messi össze rúgta a port Barto-val
Messi fax-sza indította el Barto-t a lemondás felé vezető úton
Messi a lemondás után nem sok jót mondott Barto-rol
a Mundo lehozza Messi szerződését, ami valószínűleg a legtitkosabb dokumentum a klub irodájában...
Ezek alapján ki lehet találni, hogy ki áll mögötte és mi a célja az egésznek...
Arra értettem hárman együtt annyit nem értek, mint Messi, Couti itt se játszott, Dembi idén új erőnlétivel, meg a belebegtetett szerződésbontással nem sérül meg annyit, de lőtte 2017 óta kb 15 meccsen volt, Grizi egyeneset nem lő a labdába, ehhez képest Messi vállán vitte a csapatot. Azt kell megérteni, hogy egy Messi szintű játékos ennyit ér, gazdaságilag, eredménytől függetlenül, nézd meg a videót, amit küldtem, megnyugtatlak minden gazdasági alapokon működik, mondjuk nem nálunk az tényNovaProspekt írta: ↑2021.01.31. 13:03:53azért bocs, de ez már a másik szélsőség. Félmilliárdot adni Messinek, meg Griezmannékat idehozni azokért a lóvékért ugyanakkora őrültség, ne akarjuk már egyikkel legitimálni a másikat.Barcahun írta: ↑2021.01.31. 12:43:54Ha 500 millió hiányzik a kasszából, keressék fel Baromteut, aki ennyiért igazolta a Remek Coutit, Dembit, és Griezmant, és akkor a fizetésüket nem számolnám, hogy fer legyek. Mondhatjuk úgy is amióta itt volt 1 milliárd ment játékos vásárlásra, ami olyan jól sikerült, hogy nem csupán a fiatalitás jegyében rohangállnak 17 éves játékosok a pályán...
azért bocs, de ez már a másik szélsőség. Félmilliárdot adni Messinek, meg Griezmannékat idehozni azokért a lóvékért ugyanakkora őrültség, ne akarjuk már egyikkel legitimálni a másikat.Barcahun írta: ↑2021.01.31. 12:43:54Ha 500 millió hiányzik a kasszából, keressék fel Baromteut, aki ennyiért igazolta a Remek Coutit, Dembit, és Griezmant, és akkor a fizetésüket nem számolnám, hogy fer legyek. Mondhatjuk úgy is amióta itt volt 1 milliárd ment játékos vásárlásra, ami olyan jól sikerült, hogy nem csupán a fiatalitás jegyében rohangállnak 17 éves játékosok a pályán...
Barcaforever írta: ↑2021.01.31. 10:54:50https://index.hu/sport/2021/01/31/lione ... lona-csod/
Ez brutál összeg tény, de meg kéne vizsgálni a többi játékos fizetését itt és más nagy csapatokban. RM, Atletico, MC, Bayern, PSG.
Azért az, hogy 80% Messinek marad a nevéhez köthető Barca termékeknek, szerintem nagyon sok, az aláírási pénz se gyenge.Az a baj, hogy nem is tudom lehet-e vagy érdemes-e Ronaldohoz vagy bárki máshoz hasonlítgatni a fizetését illetve azt amit elért, amit tett a klubért.
Mondjuk ilyen pénzért én a Cadizban is ellennék, nemhogy itt, de hát biztos én látom rosszul. Egyébként lehet, sőt valószínű, hogy őt a pénz már nem igazán motiválja.
Vki pls linkeljen már egy mi, RM, MC, PSG, Bayern fizetési összehasonlítást.![]()
Azért én kétkedve fogadom az újságíró megközelítését a témában.Barcaforever írta: ↑2021.01.31. 10:54:50https://index.hu/sport/2021/01/31/lione ... lona-csod/
Ez brutál összeg tény, de meg kéne vizsgálni a többi játékos fizetését itt és más nagy csapatokban. RM, Atletico, MC, Bayern, PSG.
Azért az, hogy 80% Messinek marad a nevéhez köthető Barca termékeknek, szerintem nagyon sok, az aláírási pénz se gyenge.Az a baj, hogy nem is tudom lehet-e vagy érdemes-e Ronaldohoz vagy bárki máshoz hasonlítgatni a fizetését illetve azt amit elért, amit tett a klubért.
Mondjuk ilyen pénzért én a Cadizban is ellennék, nemhogy itt, de hát biztos én látom rosszul. Egyébként lehet, sőt valószínű, hogy őt a pénz már nem igazán motiválja.
Vki pls linkeljen már egy mi, RM, MC, PSG, Bayern fizetési összehasonlítást.![]()
https://pbs.twimg.com/media/Eg5AecuXkAA1B9k.jpgBarcaforever írta: ↑2021.01.31. 10:54:50Vki pls linkeljen már egy mi, RM, MC, PSG, Bayern fizetési összehasonlítást.![]()
Az első részével eleve nem értek egyet, az ilyen "mi lenne ha" példáknak sosincs értelmük, de értem mire gondolsz úgy alapvetően. A második része pedig pontosan leírja ahogy én véleledek. Milyen érv az hogy "hát ő nem nyert VB-t, nem nyert annyiszor BL-t"? Mikor pedig mondjuk Messi megnyer mindent a csapattal egy tőle mondjuk enyhén visszafogottabb teljesítménnyel, és minden egyéni díjat bezsebel akkor az a probléma hogy "hát miért ő kapja, a csapat vitte őt a hátán", mikor pedig haldoklik a csapat, viszont ő elképesztően klasszis teljesítménnyel viszi előre a csapatot, akkor pedig azért nem érdemli meg, mivel semmit nem nyert csapatszinten. Vicc.bence0330 írta: ↑2021.01.30. 09:34:49Sosem értettem eztZsoklop6 írta: ↑2021.01.30. 08:56:42https://m.nemzetisport.hu/minden_mas_fo ... ja-2807467
Szokásos NSO minőség, csak akkor lehetsz te a világ legjobbja hogyha legalább egyszer nyertél Világbajnokságot.![]()
És ha monduk Fati nem spanyolosítaná magát és mondjuk a világ legjobbja lenne a jövőben, csak épp Bissau-Guinea a születési helye?
Akkor nem is lehetne a legjobb? Ez szerintem egy nagy vicc.
Amúgy akárhol elég nagy számú szavazatú versenyt láttam, ahol a nagy számok törvénye érvényesül, mindenhol toronymagasan Messi az első, a 2. helyen meg néha csere van CR7 és Maradona között. Szerintem ezzel a hülyeséggel nem kell foglalkozni, amikor valaki leírja a véleményét.CR7-nél is, amikor minden szám Messit igazolja, és nem tudnak mit kitalálni, akkor benyögik, hogy "Mer' ő több bajnokságban is megcsinálta ugyanezt..." Szóval azért lenne jobb az argentinnál, mert Messi egy csapatnál maradt (talán) egész karrierjében? Ez mégis milyen érv?
![]()
![]()
Sosem értettem eztZsoklop6 írta: ↑2021.01.30. 08:56:42https://m.nemzetisport.hu/minden_mas_fo ... ja-2807467
Szokásos NSO minőség, csak akkor lehetsz te a világ legjobbja hogyha legalább egyszer nyertél Világbajnokságot.![]()
Teljesen egyértelmű, ha rajtam múlna, ezek a játékosok az első, de legkésőbb 2. igazi vadulásuknál olyan büntetést kapnának, amitől elmenne a kedvük a továbbiaktól. Minimum fél, de inkább 1 év eltiltás.Subinho írta: ↑2021.01.20. 06:44:38Megérdemli Messi a büntetést, ez nem kérdés, de amennyit faragják ezeket a játékosokat, nem csodálkozom rajta, abszolút érthető. Lehet türelmesnek lenni, de a végtelenségig nem, egyszer elszakad a cérna. Ez egy tasli, de cserébe mennyit faragják ezeket a játékosokat a védők. És ugyanígy kiállnék mellette, ha nem Messi, hanem CR, Ibra, Mbappé csinálta volna. Neymar más tészta, ő azért rengeteget színészkedik, de talán azért, mert kap ö is rendesen.
Messi 1 tasli 750 meccs alatt, cserébe meccsenként nem egy szabálytalanság, faragás, rugdosódás... Nem is mérhető össze. És ettől nem sérül meg senki, egy lábra irányuló szándékos rúgás, taposás meg... Lásd: Ramos, Pepe és társai.