Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Néha dörmög egy nevet.vinszentvega írta: ↑2021.01.21. 21:07:50Csak engem zavar ez a pocsék közvetítés? Nem hallom hogy mint mond ez a szerencsétlen sport1-es, a játékosok ordibálása miatt...
Pont ugyanezen okok miatt ülök le majd én is.davi10 írta: ↑2021.01.21. 20:27:07Na, a kp miatt leülök megnézni, pedig erősen gondolkodtam rajta, hogy ha Puig nem játszik, akkor inkább nem nézem. Moriba-ra nagyon kíváncsi leszek.
Umtiti-t hiányolom, illetve remélem Konrad kap valamennyi lehetőséget, nem hiszem, hogy Trincao pont ma kezdene el villogni.
sport 1
Nem, középpályás, amolyan box to box típus.Barcaforever írta: ↑2021.01.21. 20:07:42Neto; Mingueza, Araujo, Lenglet, Junior; Pjanic, Ilaix, Riqui Puig; Trincao, Braithwaite y Griezmann
Moriba nem csatár? Nem igazán értem így a kezdőt, lehet én tudtam rosszul.
Moriba középpályás,ilyen Pogba féle(mindenhol ezt olvasom)Barcaforever írta: ↑2021.01.21. 20:07:42Neto; Mingueza, Araujo, Lenglet, Junior; Pjanic, Ilaix, Riqui Puig; Trincao, Braithwaite y Griezmann
Moriba nem csatár? Nem igazán értem így a kezdőt, lehet én tudtam rosszul.
Közben amúgy Umtiti-ről totál megfeledkeztembence0330 írta: ↑2021.01.21. 09:50:51Szerintem is, elődöntőig B csapat (mármint a nagycsapat B verziója). Ott már el lehetne gondolkodni. Barca B-ben Comas kb egyedül, aki egészséges a transfermarkt szerint, néztem összeállítást, de az nem adja vissza a valóságot. Íszonyatosan vékony a gyerek, de azért elég agresszíven akar szerelni. Mingo lenne még, de ő sérült.
Itt mondjuk szerintem több szempont közrejátszik. A francia annyit keres, amennyit a többiek Messi kivételével (akitől nyilvánvaló okokból senki nem sajnálná a 200M-t sem, ha bírná a klub) majdhogynem együttvéve. És nem Leo, aki 15 év klublegenda és a világ valaha volt legjobb játékosa, hanem egy megfelelő csapatban jó, itt meg közepes second striker, aki épp most jött, és rögtön ennyit keres. Ez persze Barto hibája, nem Griezé, de szerintem attól még alap emberi tulajdonság az irigység, és igazságérzet. Griez mostanában lőtt pár gólt, és ha egy kisnevű kiegészítőember lenne, vagy egy Braith, 3-4-5 milkós fizuval, akkor ez tök jó lenne, de így kevés. És azért ez például szerintem alapból böki mindenki csőrét, nem feltétlenül segítette Griezt a beilleszkedésben. És nem Griez dolga a cseszegetés, az is tuti.MessiNeymarSuarez írta: ↑2021.01.21. 11:35:5420ezer +1
Nem kedvelem kimondottan Griezmannt, főleg ha ripacskodik, de valakinek ki kell mondania az igazat, rádáasul most ő végre felfele lógott ki és nem lefele.
Sajnos a csapat is túl polkorrekt lett.
Ha halálra szivatják őket, szépen lehajolva besunnyognak az öltözőbe és majd jön a "megváltozunk", " komoly változások lesznek" és társai, aztán következő meccsen mintha mi sem történt volna, ugyanaz a csapat megy, lelketlen játékkal és csodálkoznak ha az ellenfél nem fekszik le a Barca címer láttán.
Nálunk már teljesen elfogadott belesz@rok mentalitással pályára lépni.
Mivel nincs ki szembesítse az igazat, már teljesen elvesztették a valóságérzetüket.
Nincs ki megmondja hogy "te és te kiöregedtél mostantól kispad vagy eligazolás, te és te dagadt vagy, fogyj 5 kilót, te meg 20 perc után s3ggeden veszed a levegőt ezért holnaptól neked 3-szor keményebb edzés lesz"
Történelmi buktákat hajtanak végre sorozatosan és úgy rohannak ki kezdőként hogy elhiszik hogy csak rossz napjuk volt és még mindig ők a legjobbak, akkor is ha 40%-os teljesítménnyel totyognak.
Ez talán 2015-16-ban igaz volt a csapatra, de azóta a realitás csak a nagy arc, és az hogy minden évben a BL-ben az ellenfél nemcsak hogy a falloszára húzza őket, hanem mellette történelemkönyvbe illő buktát is sikerül végrehajtani.
Ha egy kis önkritikájuk lenne, a főkolomposok fele már rég elhúzott volna máshova, ehelyett itt vannak és örömmel veszik fel a szép nagy fizut a totyogásért és a sorozatos rekord buciért.
Iniesta úgy ment el önként, hogy arra a 60 percre amit bírt, a csapat legjobbjai közé tartozott 34 évesen is, és a mostani teljesítményt elnézve még 36 évesen is beférne. Ennek ellenére elment, a kiégett 0 önkritikájú kiscsászárok meg itt maradnak 40 éves korukig ha rajtuk múlik.
Persze a dolog kétélű, lehet fikázni Robiékat, Piquééket is, de normális esetben maximum jó kiegészítő emberek lennének, nem pedig kezdők és lenne előttük 2- 3 jobban teljesítő játékos posztonként.
20ezer +1Nero. írta: ↑2021.01.19. 23:46:28Állítólag az öltöző kiakadt Griezman nyilatkozata miatt, amiért kritizálni merte a védelmet. Hát igen, ez is sokat változott, bár tény hogy nem feltétlenül a francia feladata megmondani a tutit.
2017ben (?) a Real úgy egyenlített ellenünk a 93. percben hogy Arda Turan elkövetett egy buta szabálytalanságot (pont úgy mint most Lenglet). Akkor Enrique azonnal őt hibáztatta a sajtóban a pontvesztés miatt, ami később a bajnokságba is került.
Anno Guardiola is a világ szeme láttára elküldte Alexist az anyjába, amikor az egyik bajnokin megsérült mert nem tudott 90 percet végig focizni.
Enrique az első lecserélés utáni pacsit talán Rakiticnek adta a Bayern ellen májusban, de akkor is csak azért mert a horvát nagyon nyújtotta a kezét.
Ma Koeman hol merné ezt megtenni? Az öltöző azonnal megreggelizné, a barcelonai fizetés meg azonnal véget érne. A jelenlegi csapatnak nem csak hogy önkritikája nincs (a bukott játékosok eligazolni sem hajlandók), de még mások sem kritizálhatják őket.
Inkább bírózik, meg az ellenfél kispadjával van elfoglalva.
A Bayern elleni 8-2 után Piqué valami hatalmas nagytakarításról beszélt, ennek ellenére már most kint ül a Nou Campba vicsorogva minden meccsen, és készül a nagy remuntadára. Újra fel jutunk a csúcsra vele, SRel, Busquetssel meg a többi léhűtővel. Persze...
Egy újabb bukta, egy ezredik jel hogy már régóta nem működik a régi recept, az alapanyag sem jó, de az égvilágon semmi nem változik.