2021.02.03. 16:28:52
A Liverpool elleni kihagyott egy 100%os ziccert Dembele 3-0nál valóban, úgy ahogy ugyanazon a meccsen a liverpooli gólkirály világklasszis Salah 5m-ről üres kapura kapufát lőtt (azt hiszem 2-0nál). Hasonló nagy hibákat vétett a csapat többi tagja a visszavágón. Elöl az első félidőben a visszavágón 3 ziccerünk volt , amiből, ha egy bemegy, vége. Legjobb az volt, amikor Alba tiszta ziccerből visszapasszolta a labdát a kb 8m-re mögötte érkező Messinek a jobb lábára, de előtte még adott egy gólpasszt az ellenfélnek is. De ahogy más is említette a 4. gólt, na olyat nb3ban kapnak a csapatok kb. Bárcsak annyi lett volna, hogy csak Dembele hibázott volna ott egyet, mert akkor biztosan nevetve továbbjutunk. Olyan iszonyatos nagy összeesés volt a csapattól, mint előtte Rómában és aztán a Bayern ellen. Azt, hogy a jelenlegi keretből senki nem hagy ki ilyeneket azt is picit túlzásnak és elfogult rosszindulatnak érzem. Griezmann csak ebben a szezonban 2 szer hibázott 5men belülről üres kapura (emellet 2-3szor tutira 1-1ben a kapussal szemben hibázott), de Braithwaite is nem egyszer hibázott 100%-os helyzetben, de ez a foci velejárója, hogy nem minden ziccert lőnek be. Én el tudom fogadni, ha valaki nem szereti Dembele játékát , mert tényleg sokat hibázik és valakinek ez idegesítő lehet, de a liverpooli kiesésben a szerepe túl van itt nagyítva, illetve, hogy ő olyanokat hibázik, amit más játékos nem. Abból a 6-7 hibából, amit vétett a csapat azon a két Liverpool elleni meccsen az egyik hiba valóban Dembele hibája volt.
Én sokkal veszélyesebbnek érzem a Barcát támadásban, ha fent van a pályán , mint amikor nincs, a hibái ellenére is. Amikor nincs fent, akkor általában impotens a Barcelona széljátéka , nulla veszéllyel. Szerintem egy védelemnek ő sokkal kellemetlenebb ellenfél , mint pl Griezmann vagy Braithwaite. Nekem pl sokkal zavaróbb, amikor Griezmann egymás után lejátszik 5 meccset úgy, hogy lehetne helyette bárki más a keretből a pályán, mert annyira jelentéktelen a játéka és semmilyen veszély nincs benne.