Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
nekem ne mond, de azért reménykedem egy Fatival talán jobbak leszünk.
felsorolni sem lenne rövid, mennyi mindenben kellene változni elég rövid időn belül ehhezcsababarca írta: ↑2021.02.20. 20:27:57jó lenne, ha tavasszal mi se csak fogadkoznánk a rangadók előtt, de 1-1et meg is tudnánk nyerni.
na igen, hiába gyengélkednek a kicsik ellen, a rangadókra azért még felszívják magukat.
Szerdán pótolják a meccset a Levante ellen.Barcaforever írta: ↑2021.02.14. 18:20:28Vki nem tudja, hogy az ATM mikor fogja pótolni az elmaradt meccsét, mikor fogunk végre tiszta képet kapni. Régen az angoloknál volt ez a dili, hogy azt se tudtad, hogy az első 4-5 hogy áll, mert mindenkinek más meccs száma volt.

Én még nem találkoztam olyan bejegyzéssel, amiben azt írja valaki, hogy "Ha ez lenne, ha az lenne".Peter írta: ↑2021.02.09. 14:06:53Nagy kedvencem Suarez a mai napig, de a labdarúgás összetett csapatjáték edzői stábbal.
Messivel is jó pár voltak, az MSN-ről ne is beszéljünk. Ha ez lenne, ha az lenne, erről felesleges beszélni.
Tény, rúgja a gólokat, láthatóan jól érzi magát, jót tett neki a változás. Stabil, határozott, koncepcióval rendelkező edző irányítja a csapatot (nem a játékukat minősítem, hanem, azon van a hangsúly, hogy létezik egy koncepció).
grgly50 írta: ↑2021.02.09. 08:23:24Tudod, abba is hagynánk, ha nem lennénk ilyen helyzetben. Amikor Suarezt műtötték, hoztunk a helyére egy fél évre! egy embert - Braithwaite -, aki egy lelkes, de amatőr tudású. Nos, ő maradt gólt rúgni, Suarezt meg elküldték. És még sokan Messit is el akarják "küldeni". Nooormálisak? Szerintem ők a Barca ellenségei.
Ki fog itt gólt rúgni?
És sorolhatnám, hogy azok akikről tudtuk, hogy milyenek a képességei, azok helyére jöttek olyanok, akikről kiderült, hogy semmit nem érnek a Barcában. És a mai napig is síránkoznak egyes fórumozók olyanok után, akik a jelenlegi csapatukban a keretbe sem férnek bele.
Szerintem az ilyen fórumozóknak kellene megmaradni a FIFA-nál, vagy a gombfocinál!
Tudod, abba is hagynánk, ha nem lennénk ilyen helyzetben. Amikor Suarezt műtötték, hoztunk a helyére egy fél évre! egy embert - Braithwaite -, aki egy lelkes, de amatőr tudású. Nos, ő maradt gólt rúgni, Suarezt meg elküldték. És még sokan Messit is el akarják "küldeni". Nooormálisak? Szerintem ők a Barca ellenségei.