Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
De ki fog gólt rúgni?
Ne hülyéskedjünk már. Ha mindig ugyanazok kezdenek az a baj, ha rotál az edző az a baj.
Szerintem támadásban majdhogynem mindegy, milyen felállás van megadva,mert a helyezkedés az a szokásos lesz.davi10 írta: ↑2021.02.27. 15:16:16Ez elég érdekesnek néz ki. Elöl középen konkrétan senki nem lesz?
Ha már ebbe a 3-5-2-ben gondolkodik Koeman (a névsor alapján nekem annak tűnik), Griezmann vagy Braith logikusabbnak tűnik nekem a kezdőbe mint Dembele.
Sőt a forma alapján még Trincao is
Azt még el tudom képzelni, hogy maradunk 4 védővel és Alba vagy Dest "rendes" szélső lesz.
Ez elég érdekesnek néz ki. Elöl középen konkrétan senki nem lesz?
Hát igen. A nyáron Messi után egyértelműen Puig volt a legjobbunk (Fati-val még lehet vitatkozni, más poszt). Miatta volt élmény nézni a Barcát. Amikor a Bayern ellen mindketten kikerültek a kezdőből, már eldőlt, hogy nagy verés lesz, mert eltűnt a támadópotenciál a játékunkból, és nekik előzetesen gondolkodva is minimum 4-et kellett volna vernünk, hogy egyáltalán esélyünk legyen. Így is lett. Most is így van nagyobb csapatok ellen - Fati nyilván sérülés miatt nincs.Arthur8 írta: ↑2021.02.26. 13:30:22Igen egyetértek. Baromira sajnálom egyébként Puigot, hogy ennyire jegelik. Covid miatti leállás után még Setiennél élmény volt nézni a játékát. Nekem hatalmas kedvencem. Azt a posztot így kell játszani , ahogy Puig, meg kell próbálni gyilkos passzokat adni még akkor is , ha benne van a hiba. Baromi jó ritmusváltásai vannak, nagyon jó összjátékban. Én mostmár inkább velük próbálkoznék. Nekem nagy kedvencem volt egyébként régen Busquets is, de sajnos topcsapatok ellen jelenleg nem tudjuk felvenni a versenyt, úgyhogy én inkább a De Jong- Pedri - Puignak adnék több lehetőséget. Lehet megennék Pedrit , de sajnos szerintem Busquetset méginkább megeszik.