Subinho írta: ↑2021.02.28. 09:18:41
Nem láttam sajnos a tegnapi meccset, de mos olvasom a.sérüléseket. Araujo sérülése hatalmas érvágás, annyira kellett volna a PSG ellen.
Pedri sérülése is sajnálatos, nagyon elkapta a fonalat, de ő talán pótolható. Erre a pár meccsre egyértelműen meg kell kapnia Puignak a bizalmat és nézzük, mire képes valójában. 5-10 percekre beállva mindenki el van.ájulva, milyen jól mozog, nézzük meg akkor a kezdőben 4-5 meccsen zsinórban. Nagyon remélem, hogy nem Panic fog bekerülni a kezdőbe Pedri sérülésével...
Araujo nem tűnik túl vészesnek szerencsére, ahogy lent írták is, ment volna vissza.
Pedri már kicsit rosszabbul nézett ki, az Ő melója is hiányozni fog. Pjanic nem hiszem, hogy sokat játszana, egyrészt papíron még sérült, másrészt amúgyis kb. csak akkor rakja be Koeman, ha nagyon nincs más. Szerintem fele-fele arányban kapják majd meg a perceket Puig és Moriba, nem lepődnék meg, ha Pedri és Trincao után most Moriba-t addig nyomatná Koeman, amíg be nem lendül.
Nem akarom fájdítani a szíved, de nagyon jó volt a tegnapi, szerintem az idei legtudatosabban lehozott meccsünk volt. Ráadásul egy olyan Sevilla ellen, akik a legutóbbi 6 meccsüket megnyerték, a legutolsó 5-ön még gólt sem kaptak.
Nagyon kezdtek ők is összeállni, reméljük ez most kicsit visszarántja őket
Az Atletico még mindig kicsit gödörben van, a Real-nál rengeteg a sérült, és mindketten komolyabb csapatok ellen játszanak most. Ebből még nagyon jól is kijöhetünk. Ideális esetben (Atleti kikap, Real nem nyer) 2.-ok vagyunk 2 ponttal az Atleti mögött úgy, hogy csak 1 meccsel játszottunk többet.