Bajnoki Mérkőzések
Isten ments, hogy ünneprontó legyek, de egy tíz emberrel védekező, majd gyors, kontrázó csapat ellen ez a felállás érne valamit?
Az utolsó ember varázsa, amit írsz, nagyon érződött, de még át kell néznem a videókat erről a 3-5-2-ről, mert nincs meg teljesen, hogyan van a mozgás.
Griezmann amúgy nem férne be néha Messi vagy Dembele helyén egy félidőt, ha amúgy is sokat kell rohangálni? Ő is szereti a területet, nem?
Griezmann amúgy nem férne be néha Messi vagy Dembele helyén egy félidőt, ha amúgy is sokat kell rohangálni? Ő is szereti a területet, nem?
-
- Jugador d'estrella
Koeman megtalálta a tökéletes megoldást ezzel a felállással azokra a problémákra amikkel sajna nem tudtunk sokmindent kezdeni az egész szezon során. Sorozatos hibák a védelemben, Busival felálló középpályán való átrohanás stb... Így ezzel a felállással ha a két "szélső" belső védő egyéni hibát vét még mindig ott van az utolsó ember, valamint a középpályán sokkal jobban le tudják szűkíteni a területet, így Busit se futják agyba főbe..
Ami még nekem nagyon szembetűnő volt, hogy Griezmann egyáltalán nem hiányzott. Sőt! Nem volt akin elakadjon a labda elől. Hihetetlen, hogy mennyire nem passzol a mi játékunkba, mert alapjáraton nem egy rossz játékos. De szerintem el kéne felejteni

az első, hogy most világosan látszott a mentális erő! és volt hozzá patron is. a második, hogy nem hiába ordítozott Pique korábban, egy ilyen intenzitású letámadással lehet eredményesen elől tartani a labdát és visszaszerezni mielőtt a kapunk előtt teremnek, lendülettel, nyert pozícióval.
szóval egy top 5 (La Liga!) csapat ellen idegenben, javuló játékkal három pont ez reményt adó, hibákat most kihagyom.
szóval egy top 5 (La Liga!) csapat ellen idegenben, javuló játékkal három pont ez reményt adó, hibákat most kihagyom.
- Titinho
- Director del Fútbol
Jó kis meccs volt ez, Koeman papa ezt okosan ki gondolta.
Voltak nagyon jó és kiemelkedő teljesítmények, rosszat nem is tudok most mondani. Kellett ez a győzelem mentálisan a csapatnak mint egy falat kenyér, végre megnyertük az első rangadónkat is.
Moriba nagyon jól szállt be, 18 éves létére szerintem több mint elfogadható volt 20 perc alatt is.
Dest és Mingueza szintén parádé volt, a kp egy az egyben szintén dícsérendő.
Reméljük Araujo és Pedri nem komoly, Araujo pedig jött volna vissza, csak Koeman zavarta le hogy inkább ne.
Jàr a pacsi ma mindenkinek a csapatban!
Voltak nagyon jó és kiemelkedő teljesítmények, rosszat nem is tudok most mondani. Kellett ez a győzelem mentálisan a csapatnak mint egy falat kenyér, végre megnyertük az első rangadónkat is.

Moriba nagyon jól szállt be, 18 éves létére szerintem több mint elfogadható volt 20 perc alatt is.
Dest és Mingueza szintén parádé volt, a kp egy az egyben szintén dícsérendő.
Reméljük Araujo és Pedri nem komoly, Araujo pedig jött volna vissza, csak Koeman zavarta le hogy inkább ne.

Jàr a pacsi ma mindenkinek a csapatban!

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Komolyan, alig volt eladott labdánk, mindig odaért valaki, mindig átküzdöttük valahogy az ellenfélen magunkat, hátul a labda sokszor még csak nem is szögletre ment ki, hanem bedobásra. Hol volt eddig ez a mentalitás? 

- davi10
- Llegenda del Barça
Na ez most jó volt, jól kifőzte Koeman. Tartok tőle, hogy a kupameccs ennél nehezebb lesz.
Ez a 3-5-2 hosszútávon is működőképes lehet. Alba mindig erősebb volt támadásban, mint védekezésben, Dest pedig a sérülése óta ma játszott a legjobban.
Busquets-et is dícséret illeti ma, meg úgy az egész védőbrigád nem csinált ma baromságot. Moriba gólpasszának is örülök, rajta látszik, hogy nincs még összeszokva a társakkal, de ha Pedri is megsérült, akkor szerintem egyre több lehetőséget fog kapni.
Pedri-ért és Araujo-ért kár. Egyik sem tűnt nagyon komolynak, mindketten saját lábon, bicegés nélkül mentek le, Araujo még a padot is megkínálta, úgyhogy csak nincs olyan nagy baj.
Ez a 3-5-2 hosszútávon is működőképes lehet. Alba mindig erősebb volt támadásban, mint védekezésben, Dest pedig a sérülése óta ma játszott a legjobban.
Busquets-et is dícséret illeti ma, meg úgy az egész védőbrigád nem csinált ma baromságot. Moriba gólpasszának is örülök, rajta látszik, hogy nincs még összeszokva a társakkal, de ha Pedri is megsérült, akkor szerintem egyre több lehetőséget fog kapni.
Pedri-ért és Araujo-ért kár. Egyik sem tűnt nagyon komolynak, mindketten saját lábon, bicegés nélkül mentek le, Araujo még a padot is megkínálta, úgyhogy csak nincs olyan nagy baj.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Businak most kellene visszavonulnia! Szerintem a mezőny legjobbja volt, De Jonggal együtt! Ez a mentalitás kellett volna mindig! Eddig hol voltak a csúszó, mászó játékosok?! Nagyszerű teljesítmény, élvezetes játék!
A mai meccs azért is volt jó mert végre megfelelő taktikát alkalmazott RK (dicséret neki, végre), és ezt szerintem nagy csapatok ellen gyakrabban kellene, és a csapat végre védekezésben nagyszerű volt végig kisegítették egymást, hozzátéve Így könnyebb volt mert közelebb voltak egymáshoz, az egy negatÍvum ebben a felállásban, hogy nem láttam hogy kit lehetett volna le ill. be cserélni
A játék hagyott kivetnivalót maga után, de most eredménnyel párosulva jó ez így.
Azért csoda, hogy Forlan befejezhette ezt a meccset!
mindent elmond a csatár játékunkról, hogy Alba többször tűnik fel azon a poszton...
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Köszi fiúk! Jó hétvégénk lesz!
Most fájhat igazán a Cadiz ellen elvesztett 2 pont...Araujoval mi történt? Sérülés? Kimentem és már nem volt a pályán....
- brownieheaven
- Jugador d'estrella
Moriba szerintem egyébként is jól szállt be, ezzel még meg is koronázza a meccsét. Egyébként mikor nyertünk utoljára a Pizjuánban?
Gratulálok a fiúknak Megérdemeltük!!
El sem hiszem, hogy most mi rúgtunk gólt....
))