Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Igen. Azért figyelni kéne arra is, hogy néhány játékos, akik folyamatosan játszanak, de fogyjanak el teljesen áprilisra. Ugye ebbe már belefutottunk néha az előző években, mikor szintén kemény meccseket nyomtunk a kupában (is).
Én azt látom, hogy kijövögetnek azért, mi meg hosszú indításokkal próbálunk kontrázni emiatt, vagy a széleken elfutni, de még nem jött össze, sőt, eléggé meccsben vannak ők is.PorSiempre írta: ↑2021.03.06. 21:21:21Eddig szerencsések vagyunk a sporival. Busquets is már sárgás lehetne.
Dest eddig jól mozog, kelleni fog Dembele a második félidőben. Valakinek meg kell bontani a 10 emberrel védekező Osasuna csapatát.
elsőre én írtam kétértelműen.
Lehet tényleg átmentünk kicsit kontra taktikába? Meguntuk a kapu előtt passzolgatást? Sok még a kérdés!és sokszor milyen jól lépnek ki a hosszú passzokra a védők.
Ja , oke! Most mar latom a lenyeget
Araujo nem tűnik túl vészesnek szerencsére, ahogy lent írták is, ment volna vissza.Subinho írta: ↑2021.02.28. 09:18:41Nem láttam sajnos a tegnapi meccset, de mos olvasom a.sérüléseket. Araujo sérülése hatalmas érvágás, annyira kellett volna a PSG ellen.
Pedri sérülése is sajnálatos, nagyon elkapta a fonalat, de ő talán pótolható. Erre a pár meccsre egyértelműen meg kell kapnia Puignak a bizalmat és nézzük, mire képes valójában. 5-10 percekre beállva mindenki el van.ájulva, milyen jól mozog, nézzük meg akkor a kezdőben 4-5 meccsen zsinórban. Nagyon remélem, hogy nem Panic fog bekerülni a kezdőbe Pedri sérülésével...
Félelmetesen gyors ez a paliMessiNeymarSuarez írta: ↑2021.02.27. 21:26:27Lőtt már ilyet pedig, a Tottenham elleni kemény volt
https://youtu.be/DGUeQUSXFOk
Szerintem arra jó lehet, hogy ne cumizzunk be védelmi hibából a 89. percben egy gólt az egyetlen begyötört gólunkra.
Azért írtam a mázlit, mert Dembelétől ilyen gólt még nem láttam. Vagy erőből bebikázta ha eltaláta a kaput, vagy egyszerűen "feladta" a kapusnak. Ez a finom megoldás tőle számomra ismeretlen .brownieheaven írta: ↑2021.02.27. 17:11:37Szerintem nem feltétlenül az, amikor a láb tájékán érkezik erősen meglőve a labda, a kapus vagy szétterpesztve elsöpri, vagy időben leér hozzá, de mindkét esetben nagyon el kell találni a ritmust, szóval annyira nem könnyen védhető az ilyen lövés.