Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ha ez megtörténne, akkor viszont Robinho imádkozhatna h a Real nem ütközzön Tomi uj csapatávalDrigo írta:Már volt legalábbis hasonló kép (talán Vito rakta be de ez nagyon talán) most néztem a tzuhanyhíradót ott volt szinte egy egész sorozat a bunyóról, meg a szétvállasztásról.Azért ez elég komoly volt előszőr nem tűnt nekem ennyire annak ezek után egyikük biztos elmegy és hát valószínű, hogy nem Robinho lesz az.
kösz szepen, remenykedtem, hogy nem azok a nyomorekok közvetitik, mert attol a falra masztam volna:)Game90 írta:Ebben az évben még a Sport 1-2 fogja adni. Jövőre meg passz.ruszok írta:egy kerdesem lenne, nem tudja valaki, hogy melyik csatorna fogja közvetiteni a spanyol focit?
Ebben az évben még a Sport 1-2 fogja adni. Jövőre meg passz.ruszok írta:egy kerdesem lenne, nem tudja valaki, hogy melyik csatorna fogja közvetiteni a spanyol focit?
nem az url-t be kell tenni [img]url[/img] egy ilyen közé asszem a képeknél legalábbis így működik, de nem tom, h az minek minősül de valószínüleg az is így viselkedikrobertfcb írta:az url címet csak bekell másolni az aláíráshoz?mert úgy nem teszi be a fanos képeket!Gauchomester írta:Azon az oldalon kiadja az URL-jét, és azt meg bemásolod az aláírásodhoz, a profliodban lehet aláírást csinálni.
az url címet csak bekell másolni az aláíráshoz?mert úgy nem teszi be a fanos képeket!Gauchomester írta:Azon az oldalon kiadja az URL-jét, és azt meg bemásolod az aláírásodhoz, a profliodban lehet aláírást csinálni.
Köszi, én is gondoltam rá, de idegen terepen azért mégsse!Tibi1982 írta:Mardel, vegyél keritésbérletet!
Az ingyen van
Köszi,én is vmi ilyesmiről hallottam, de neten sehol nem találtam, potyára meg nem akartam bemenni! Ma már mind1, meg úgyis zuhog az esőantiimperialista írta:Én úgy tudom, csökkentették a jegyek árát, hogy legyen néző is... Az öcsém legalábbis valami 1000 Ft-os jegyről beszélt, és ő kint is volt...Mardel írta:Nem tudja vki, hogy mennyibe kerül a belépő az Úszó EB-re? Sürgős lenne!...ma mennénk Cseh Laci úszására!Előre is köszi!
és ezeket hogy lehet berkni alulra?Los Banditos írta:www.userbars.orgRonal.10 írta:csao csomo embernél látom hogy az aláirásuk olyan hogy milyen fanok..... honnan lehet ilyeneket beszerezni?
hogy csináltátok?
Én úgy tudom, csökkentették a jegyek árát, hogy legyen néző is... Az öcsém legalábbis valami 1000 Ft-os jegyről beszélt, és ő kint is volt...Mardel írta:Nem tudja vki, hogy mennyibe kerül a belépő az Úszó EB-re? Sürgős lenne!...ma mennénk Cseh Laci úszására!Előre is köszi!