grgly50 írta: ↑2021.03.11. 14:20:56
Hát én ünneprontó leszek. Nem pesszimista vagyok, de a tegnapi meccs szerintem egy délibáb volt.
Tény, hogy a fiúk hajtottak amennyire csak bírtak. Bírtokoltuk is a labdát, amennyire a PSG engedte. Bizonyíték rá a második félidő eleje, amikor egy ideig a saját térfelünkről nem tudtuk kijönni. De 4:1 bírtokában nem izzasztották agyon magukat a franciák. Reálisabb képet kaptunk volna, ha egy mérkőzés dönt. (Szerintem jobb is volt így!)
Na, és a meddő mezőfölény. Most megint emlegetem Suarezt. Amíg itt volt, Messivel osztoztak a gólokon. (Jó, BL góljai nem nagyon voltak) Most már csak Messi maradt, meg elvétve egyik-másik. Aggódva gondolok a Messi utáni időkre, ha ez a társaság marad, ki fog gól rúgni?
Ha ezt pár meccsel korábban írod még egyet is értenék. Azóta volt három rangadó, amin kaptunk egy kétséges büntető gólt, a Sevillat is oda-vissza lesiméáztuk egy hatalmas fordítással, plusz még egy nagy meglepetés is benne volt. Persze lehet azt mondani, hogy a PSG engedte, de nem hiszem, hogy úgy akartak játszani, hogy tiszta ziccereket engednek, nekik meg kb. egy veszélyes megmozdulásuk volt a 85-90. percben.
Valószínű, hogy ezt így tervezték a franciák. A meddő mezőnyfölény pedig inkább időszakos volt mint jellemző. Egy 20/10-es mutató, azért nem ezt tükrözi, főleg ha hozzávesszük, hogy Navas életee formáját hozta.
Suarez meg szanaszét lett savazva tavaly a helyzetkihasználása miatt, mert minden 3. ziccerét tudta csak bevarrni, meg 3 méterről lőtte mellé a labdákat. De az idő megszépít mindent, plusz mindig az a jó, aki nincs itt. Ha helyette elmegy Griezmann és hozná az addigi 30+-os szezonjait akkor meg az lenne a gáz.
grgly50 írta: ↑2021.03.11. 14:20:56
Olvasom ismét a hozzászólásokban, hogy majd a nyáron erősítünk. Jöhetnek ingyen. Kik? Olyanok, akik pl. a jelenlegi csapatuknál a keretbe sem férnek bele? Majd ők itt klasszis teljesítményt nyújtanak? Ébredjetek már fel a délibábos álomból.
Csodálatos cserék voltak: Artur-Pjanics, Suarez-Grizman, stb
Nagyon remélem, hogy az új vezetés sokkal megfontoltabb és szerencsésebb lesz a válogatásnál.
Akikről szó van az Depay, akit csak Mbappé előz meg a góllövőlistán, a holland válogatott kezdője, Wijnaldum, a Liverpool alapembere, Alaba, a Bayern stabil kezdője, EG 19-20 évesen egy olyan csapatban 4. sz. védő, ahol Laporte, Stones, Aké, Ruben Dias játszik. Tényleg nem férnek be a keretbe, plusz jó részüket nem is alapembereknek szánják.
A csatárról pedig pont most folynak a diskurzusok a háttérben. Az, hogy ki lövi majd a gólokat kiderül. Nyilván hiányozni fog Messi zsenije, de azt se felejtsük el, hogy a jelenlegi taktikában mindenki alá van rendelve neki, nem véletlenül neki van magasan a legtöbb lövése, nemcsak a csapatban, hanem az egész ligában. Ezért fontos az ilyen ember, mint Fati, aki nem arra vár, hogy mikor tudja Messit megjátszani, hanem a kaput támadja vagy éppen Dembélé, csak ő a befejezéseknél katasztrófa.