Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Aguero régen jó volt, most a rutin, kreativitas jól jöhet, de megha ingyen is van, 10 fölötti fizut semmiképp sem adnek neki.Subinho írta: ↑2021.03.14. 18:48:08Ez a Depay vagy Aguero Griez helyett téma:
Griezman fizujából mindkettő (még García) fizetése is kijönne..Aguero keres15-öt, Griez 40-et. Ha megadnánk neki 20-at, plusz Depay és García is 10-et kapna (egyik sem fog ennyit), már jobban járunk, mert 3 játékos, különböző posztokon. Szal ez nem is kérdés asszem.
Nagyobb probléma, hogy Griez nem fog elmenni....hülye lenne ennyi pénzért. Ennyit sehol nem kapna, főleg a teljesítményét látva...
Griezmant mindenképp el kellene adni,már csak a fizuja miatt is, 3 ember bére kijönne ebből... És ha Depay is jönne, akkor Dembelé is mehet máshova "felnőni".
Amíg körülményesen, kényelmesen és lassan építgetjük a támadásainkat, addig néhány átlövő mesterlövészen kívül kevesen tudnának rajtunk góllövésben segíteniSubinho írta: ↑2021.03.14. 18:48:08Nagyobb probléma, hogy Griez nem fog elmenni....hülye lenne ennyi pénzért. Ennyit sehol nem kapna, főleg a teljesítményét látva...
Griezmant mindenképp el kellene adni,már csak a fizuja miatt is, 3 ember bére kijönne ebből... És ha Depay is jönne, akkor Dembelé is mehet máshova "felnőni".
már bocs, de a kutyát nem érdekli, hogy griezmann mit nyert meg mit csinált a válogatottban. Itt egy nagy nulla.
Szerintem is innen fúj a szél, de amennyiben Leo menni akar, nem Agüero fogja visszatartani, viszont Leo távozása esetén már kevésbé ördögtöl való az Agüero gondolat...
LG írta: ↑2021.03.14. 18:02:18
.a csúcs Agüero és a csúcs Griezmann minimun döntetlen. és kimondtad a lényeget: Nálunk.Èn örülnék Agüeronak, Griezmannhoz képest előre lépés lenne, technikásabb, gólerősebb.
Márpedig azokhoz kell hasonlítani akik most itt vannak, és akik helyére érkezhet, adott esetben.
Egy dolog, hogy Griezmann nálunk teljesen vakon van, de ha megnézzük, azért a csúcs Griezmann messze az argentin felett van. Ő BL, EB elődöntőket döntött el, VB győzelemben vállalt oroszlánrészt. Agüero ilyen szitukban teljesen felejthető volt. A Cityben is azt mondanám, hogy jó volt, de azért messze nem nyújtott kiemelkedőt.
Agüero több mit 200 gólt lőtt a Cityben. Igen már lefelé ivel a pályafutása, de Grizinek is. csak mondjuk az argentin 15 milliót keres a francia meg 40 et. Jelen helyzetünkben ez nem mindegy. 2 évre inkább Agüero mint a copfos francia szépfiú, aki olyan mintha pályán se lenne sokszor.
Valószínűleg most zsinórban másodszor is 20 gól alatt fog maradni. Ebből is látszik, hogy lefelé ível már az ő pályafutása. 3-5-2-ben szerintem megvagyunk 9-es nélkül. Én inkább Depayt választanám.
Egy dolog, hogy Griezmann nálunk teljesen vakon van, de ha megnézzük, azért a csúcs Griezmann messze az argentin felett van. Ő BL, EB elődöntőket döntött el, VB győzelemben vállalt oroszlánrészt. Agüero ilyen szitukban teljesen felejthető volt. A Cityben is azt mondanám, hogy jó volt, de azért messze nem nyújtott kiemelkedőt.Èn örülnék Agüeronak, Griezmannhoz képest előre lépés lenne, technikásabb, gólerősebb.
Márpedig azokhoz kell hasonlítani akik most itt vannak, és akik helyére érkezhet, adott esetben.
Okés,melyik fiatal gólvágót tudjuk ingyen idehozni,alacsony fizuval? Értem én,hogy szép dolog az FM, csak ez a valóság,az pedig ott kezdődik,hogy bizony "kukáznunk" kell játékosokat,vagy akkor marad ez a keret jövőre is.
MatyiG írta: ↑2021.03.14. 13:59:44Bőven túlzás, amit írtok. Géza előrefelé ad annyit, mint Busi?Elég sok labdakihozatal és támadás halna el Gézán azért, mert kétszer annyi idő és labdaérintés kell neki, mint az öregnek.
Még Pjanic is túl lassan játszik, nem véletlenül nem tudta kiszorítani.
Nem, akkor jó, amikor van mellette két ember, aki tudja, hogy hová kell mozogni és jól helyezkedik.Ő akkor jó, ha másik 2-3 ember vedekezik mellette.
Sajnálnám Puig-ot, de miatta nem áldoznám be azt, ami Koeman-nal elindult. Yaya Touré is nagyon fájt anno, de elfogadtam, hogy Pep nem őt favorizálja. LE-nél is sajnáltam Bartrát, de lenyeltem a dolgot, itt ráadásul az idő igazolta Luchot. Pedig jóé kezdett Dortmundban, de aztán hosszútávon kiütközött, hogy mentálisan gyenge.
Szerintem is vkp-nak kéne kipróbálni Minguezat, fél meccsekre, mondjuk Busi helyén. Busit bármennyien támadják (tavaly én is) azért kijön a tudása az elmúlt hónapokban és nem csak a gyenge csapatok ellen. De ott van Pedri, deJong, szóval nem baj, ha Mingueza nem fog osztogatni,mint Busi. Ha Moriba lesz Busi cseréje, akkor ugyanúgy nem lesz nagy teherbírású emberünk, aki segíti a védelmet.Fernando írta: ↑2021.03.14. 13:03:51De kinek a helyére tennéd? Vkp? Busquets helyett? Lehet, hogy darál, de szerintem ő továbbra sem az a szint mégha ingyen is lenne. Más: én viccen kívül kipróbálnám Mingueza-t a vkp poszton.PorSiempre írta: ↑2021.03.14. 12:49:12Pjanic a megvétele előtt sem arról volt híres, hogy végig darálja a meccseket. Nekünk pedig egy ilyen emberre van szükségünk.
A válogatottban együtt játszanak de Jong-gal, aki Koeman kezei alatt javult fel jelentősen! Jó esély rá, hogy itt is működne a kémia a három holland között.Fernando írta: ↑2021.03.14. 13:03:51De kinek a helyére tennéd? Vkp? Busquets helyett? Lehet, hogy darál, de szerintem ő továbbra sem az a szint mégha ingyen is lenne. Más: én viccen kívül kipróbálnám Mingueza-t a vkp poszton.PorSiempre írta: ↑2021.03.14. 12:49:12Pjanic a megvétele előtt sem arról volt híres, hogy végig darálja a meccseket. Nekünk pedig egy ilyen emberre van szükségünk.
Dehogy, soha nem tenném a kezdőbe, de rotálásban a padra elfér. Wijnaaldumot ti a kezdőbe írjátok.visca el barca írta: ↑2021.03.14. 13:37:50Wijnaldum nem szint, de Mingueza igen? Ez valami vicc?Fernando írta: ↑2021.03.14. 13:03:51De kinek a helyére tennéd? Vkp? Busquets helyett? Lehet, hogy darál, de szerintem ő továbbra sem az a szint mégha ingyen is lenne. Más: én viccen kívül kipróbálnám Mingueza-t a vkp poszton.PorSiempre írta: ↑2021.03.14. 12:49:12Pjanic a megvétele előtt sem arról volt híres, hogy végig darálja a meccseket. Nekünk pedig egy ilyen emberre van szükségünk.
Nem, akkor jó, amikor van mellette két ember, aki tudja, hogy hová kell mozogni és jól helyezkedik.Ő akkor jó, ha másik 2-3 ember vedekezik mellette.
Ide erős kéz kell.. Eldönteni kire van szükség és kire nincs, akire nincs az vagy beleegyezik a távozásba vagy nem és akkor mehet a lelátóra, durvább esetben B-be időhúzó cserének.NovaProspekt írta: ↑2021.03.14. 11:20:46Grizinél viszont ott van az is, hogyha megkínáljuk egy paddal, akkor elveszítheti a helyét a válogatottban is, ott nagy a verseny. Meg szerintem ő nem ez a típus egyébként. Szerintem egy Unitedbe, Chelseabe el lehetne sózni 30-40-ért. Coutinho-t meg egy Evertonnak/Arsenalnak.![]()