Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tegnap csak a Barca és a Real volt terítéken, jövő héten utaznak angol földre ahol a két Manchesteri csapatot, valamint a Chelsea és Liverpool párost is felmérik.
Múlt héten pedig szobabiciklizés közben állítólag a Barca TV-t nézte. Átigazolások előtt pedig hétről-hétre változnak a példaképek. Ennyit jelent.
Majd később Angliába is elmentek. Dehát ez teljesen várható volt meg érthető.
Ha mi Messi-függők, akkor ők nem tudom mik.LG írta: ↑2021.03.20. 16:54:04Tavalyi bajnoki címükben is oroszlánrészt vállalt, idén meg ő tarja őket még versenyben. Ha kidőlne, nagyobb veszteség lenne nekik jelen helyzetben, mint nekünk Messi.csababarca írta: ↑2021.03.20. 16:42:10Benzema leállhatna egy kicsit, hozza nekik a meccseket sorban.
Tavalyi bajnoki címükben is oroszlánrészt vállalt, idén meg ő tarja őket még versenyben. Ha kidőlne, nagyobb veszteség lenne nekik jelen helyzetben, mint nekünk Messi.csababarca írta: ↑2021.03.20. 16:42:10Benzema leállhatna egy kicsit, hozza nekik a meccseket sorban.
Mondjuk nálam ízig-vérig csak a Barca, de nem "mocskozom" le a versenytársakat.
Dehogy,egyszeruen nem volt makjuk.
Mondjuk ehhez a sorsoláshoz annyi kellett volna a Barcától, hogy nem alibizi el a Juve elleni meccsét és megnyeri a csoportot.
Az idei Poolon ha nem is könnyedén, de átléphetnek. A Bayerns-PSG-City-Chelsae kvartettel legalábbis rosszabbul járhattak volna. Amúgy sem a legacélosabbak az angolok idén, de iszonyatos lejtmenetbe is kezdtek. A bajnokságban reálisan nézve már a Bl-selejtezős helyezéstől is elbúcsúzhatnak, inkább az El-hely lehet a reális.sojal írta: ↑2021.03.19. 12:24:10Több Real szimpatizáns ismerősöm reménykedett abban, hogy a Poolt kapják, és most lám úgy tűnik bejött, viszont szerintem a Liverpool kiüti a Real-t. Egyértelműen ez az ág tűnik könnyebbnek.
Persze most én annak örülök, hogy a Clasico közben ha nem változik a Covid miatt semmi, lesz két nehéz meccse a Real-nak.
Mondjuk nem tegnap volt, de volt olyan időszakuk, amikor pontosan ez volt náluk. A brazil Ronaldos korszakukban nagyon jól és szépen játszottak, a bírók pedig nagyon ellenük fújtak,messze túlmenve azon,hogy illik a kisebb csapatoknak fújni egy kicsit. A BLben meg csak így kaptak ki. Jobban és szebben játszva az ellenfeleknél.LG írta: ↑2021.03.18. 20:52:53
Ha még nem is a legnagyobb riválisról lenne szó, hanem bármelyik más csapatról, akkor is azt mondanám, hogy nagyon kijárna már nekik az elkövetkező években 4-5 olyan kiesés, ahol ők érezhetik azt, hogy hiába voltak jobbak, a sors meg a bíró hülyeségei közbeszóltak. Bár ez soha fog megtörténni, mert ha egyszer rövidítik meg őket a bírók, csinálnak olyan cirkusz, olyan cirkuszt csinálnak, hogy még évek múlva is attól lesz hangos a közvélemény, aztán megint nem mernek ellenük semmit befújni.
És a játékvezetés is megint őket segítette mindkét meccsen. Nem mondom, hogy ezen múlt, de rendkívül bosszantó, hogy már évek óta folyamatosan kapják a kisebb-nagyobb hátszelet, mellette még szerencséjük is van.
Nem lehet őket leírni, de a Bl-ben nem hiszem, hogy lesz keresnivalójuk a köv körben.PorSiempre írta: ↑2021.03.18. 12:31:35csababarca írta: ↑2021.03.17. 17:31:29Meglátjuk majd az áprilisi meccsen hol is tartunk hozzájuk képest.
Ami tény, hogy ők blben nyolc között vannak, kupából kiestek, bajnokságban masszív 2 ponttal megyünk előttük.
És ősszel elvertek minket itthon, pedig akkor se voltak annyival jobb formában, éppen előtte otthon kikaptak a Cadiztól:D
Az, hogy a játékuk milyen, az nyilván problémás, de nekem a 3-4 évvel ezelőtti real játéka se tetszett:D
Jobb passzban vagyunk szemre, eredményekre is, de számolni kell velük továbbra is.
Nagyon adom amit írsz.
Velük számolni kell, remélem a sors nem lesz hozzájuk kedves és behúzzák Chelsea-City- BM trió egyikét.
PSG-t , BvB-t megeszik rutinból. Többi szóra sem érdemes.
Nekünk most az a feladatunk, hogy hamar Kialakuljon a jövő évi keret ,Koeman kapjon esélyt egy nyugodtabb háttérben való munkára.
Aztán meglátjuk, hogy mire lesz ez elég.
Így most azt érzem, hogy 2 kupának fogunk örülni a végén, de ebben van egy nagy nagy adag hazabeszeles is.
csababarca írta: ↑2021.03.17. 17:31:29Meglátjuk majd az áprilisi meccsen hol is tartunk hozzájuk képest.
Ami tény, hogy ők blben nyolc között vannak, kupából kiestek, bajnokságban masszív 2 ponttal megyünk előttük.
És ősszel elvertek minket itthon, pedig akkor se voltak annyival jobb formában, éppen előtte otthon kikaptak a Cadiztól:D
Az, hogy a játékuk milyen, az nyilván problémás, de nekem a 3-4 évvel ezelőtti real játéka se tetszett:D
Jobb passzban vagyunk szemre, eredményekre is, de számolni kell velük továbbra is.
Bizony hogy könnyű, és még a módját is elárulom neked; mentsd le szépen a kommentemet, aztán 3-4 év múlva jöhetsz.mess2009 írta: ↑2021.03.18. 09:33:29könnyű lenne lecsapni erre a blődségre (alaptalan ábránd?) de még azt gondolnád, hogy a korábbi megjegyzésedre tromfolok. pedig abban volt igazság elismerem, ősszel is hogy be voltam gyulladva...ja hogy volt valami halovány okom?!![]()
hogy hány évre vagyunk a BL.-től nyilván nem tudom, de azt igen, hogy a fociban éppen hogy nincsenek ilyen vélt receptek. egyébként meg miért is haladnánk úgy mint eddig?!
könnyű lenne lecsapni erre a blődségre (alaptalan ábránd?) de még azt gondolnád, hogy a korábbi megjegyzésedre tromfolok. pedig abban volt igazság elismerem, ősszel is hogy be voltam gyulladva...ja hogy volt valami halovány okom?!NovaProspekt írta: ↑2021.03.17. 18:19:223-4 évre vagyunk attól (ha minden úgy halad, mint jelenleg), hogy a BL esélyesek legyünk. De a világon minden újjáépülő csapatban így van ez.