Tegnap csak a Barca és a Real volt terítéken, jövő héten utaznak angol földre ahol a két Manchesteri csapatot, valamint a Chelsea és Liverpool párost is felmérik.
Én mondjuk nem örülök, hogy már ilyen hamar, kiderültek ezek a látogatások (mert tényleg csak 2-3 órás találkozókról volt szó), mert már most annyi kamu hír és találgatás lát napvilágot minden órában, hogy az már most sok. Pedig 2 hónapig, tehát júniusig itt semmi ajánlatról nem fog szólni a sajtó, csak a találgatásokról.
Csak a tegnapi napról:
- H a Realban szeretne játszani Odegaard miatt (aki jelenleg az Arsenalban van...)
- H a Barcában akar játszani Messi miatt
- H a Realnál akar a legnagyobb lenni, mert náluk van esélye mindig BL-t nyerni.
- H a Barcához van a legközelebb mert Raiola óriási span Laportával és nyugodtabban vinné jó helyre.
És még csak el sem utaztak Angliába, jövő heti hírek:
- H a Cityhez akar igazolni hogy együtt dolgozzon a nagyra tartott Pep-el.
- H a Chelseahez akar menni, mert tetszik neki London és a Trafalgar-square.
- H a Liverpoolhoz akar menni Klopp miatt mert ő a legjobb edző és tetszik neki a piros mez.
- H-nak a MU is vonzó mert ott van Pogba akinek az ügynöke szintén Raiola, fix kezdő lenne.
A következő két hónap erről fog szólni kb júniús-júliusig minden nap erről a 6-7 csapatról lesz szó, természetesen minden nap más. És jön majd még a képbe az angliai túra után még a Juventus is.
Én továbbra is tartom, amit már egy hónapja leírtam, nem mi leszünk a legvonzóbb csapat és projekt szerintem Haaland számára.