Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jézusom! Még mindíg ott tartunk hogy miatta estünk ki a Pool ellen is!
Mondjuk ez elég kétélű dolog. Igen, megint jött tőle a sorsdöntő gól, viszont ha nem lövi be, akkor most arról beszélünk, hogy ismét ziccert hibázott, és nem lövi be a 100%-os ziccereket (Messi kiugratása)
Nekem ezért sem illik a képbe Depay.
Nem értek ezzel egyet.Már a hosszabb távon maradásával. Egy ilyen kalberű játékos kell nekünk. Szerintem.ventiladors írta: ↑2021.03.19. 17:42:50Én is megdicsérném, ha a Dortmundba való elmozgásával helyet biztosítana pl. Haaland számára.
Ez így egész gonosznak tűnhet, de ez az ember 2017 augusztusától van nálunk. Amit produkált az nem elég ahhoz, hogy itt töltse pályafutását.
Én is megdicsérném, ha a Dortmundba való elmozgásával helyet biztosítana pl. Haaland számára.
bence0330 írta: ↑2021.03.19. 11:35:26Én is szurkolok neki, de szerintem jelenleg a legrosszabb támadók közt van az egész La Ligában. Egy darabig nem játszott eredményesen, de legalább veszélyes volt, most már egy ideje az sem.
Őszi visszatérése után még gólokat is lőtt pedig, és azóta folyamatosan megy lefelé a lejtőn. Másnál ez inkább fordítva szokott lenni...![]()
Én is szurkolok neki, de szerintem jelenleg a legrosszabb támadók közt van az egész La Ligában. Egy darabig nem játszott eredményesen, de legalább veszélyes volt, most már egy ideje az sem.
erre a fals tévképzetre próbáltam felhívni a figyelmet.Sinya22 írta: ↑2021.03.12. 11:46:48Nekem a kedvencem az volt,aki beírta úgy a 20. perc körül,hogy megint Dembelén megy el a párharc,ahogy a Liverpool elleni isAkkor is bemagyarázta magának pár ember,hogy azon az egy nyamvadt helyzeten múlott,most szintén ott tartunk,hogy mesterhármast rúgott volna Fati, de még Griezmann is azokból a helyzetekből.
MBappénak szerintem nagyon rossz meccse volt (vagy a védőink táltosodtak meg hirtelen), az első meccsen azért megmutatta, hogy milyen (fél)helyzetek kellenek neki a gólhoz.csababarca írta: ↑2021.03.12. 11:04:56Még mindig arról van szó, hogy ordító ziccereknek nevezni ezeket enyhén szólva túlzás.
Az is túlzás, hogy ezeket egy jó csatár berúgja.
Nem tudom MBappét melyik kasztba rakjuk, de ő ezeknél egy még nagyobb helyzetet tett ki a stadionból, meg volt még 1-2 ilyen szintű lehetősége, gól nélkül.
btw, Messi is kihagyja ezeket idén, nagyon sok olyan helyzetet hagy ki, amit korábban belőtt, pedig aztán Messi felsőpolcos befejező.
vagy lehet Lajosra is visszagondolni, miket csinált a Pool ellen, meg úgy összességében az utolsó két szezonjában a bl-ben.
És akkor Dembelé hozzájuk képest befejezésben a béka feneke alatt van, szinte a kezdetektől.
Meg persze Fati mindet berúgta volna, tudom.
Mint ahogy túlzás, hogy Trincaot annyira pontozták mint Messit.