2021.03.12. 11:26:14
Egyetértek sokakkal, hogy hibázott és nem elég higgadt a kapu előtt, sokszor hoz rossz döntést, ugyanakkor ezt erős túlzás 3 ziccernek nevezni . Volt egy amit ellőtt ballal a hosszúra kiszorított szögből,az inkább extraklasszis, ha onnan belövi, főleg úgy, hogy Navas zseniálisan helyezkedett. (Ezt egyébként eléggé elfelejti majdnem mindenki, hogy milyen fantasztikusan védett Navas.) Amikor vitte Kimpempere és eltolta és jobbal lőtt az sem volt ziccer szerintem, viszont sokkal jobban kellett volna megoldania , csinálhatta volna a szokásos lövőcselét és azzal kicselezhette volna és akkor 1-1 a kapussal szemben, vagy ha ràlövi , akkor illett volna legalább kaput találni, de ziccer az sem volt szerintem, de arra azt mondom, hogy egy top 5 csatár lehet megoldja 10-6szor. Volt ugye az amit belegurított Navas kezébe, na arra mondom azt, hogy azt be kell lőni mindenképp. Ezek mellet azért csöndben azt is hozzátenném, hogy amúgy Dembele helyzetei kizárólag Dembele esetében helyzetek ebben a csapatban. Lehet mondani, hogy így meg úgy belőné ez meg az a játékos, de igazából más játékosnál ezek a szituációk kis sem alakulnak (ebben a csapatban), mert be sem indulnak így és nem tudják megfutni a védőket. Egyébként szerintem baromira jól áll neki ez a poszt, mert konstans veszélyt jelent a védelem számára (sokkal nagyobb veszélyt mint bárki más Messin kívül) csak javítani kéne a helyzetkihasználásán. Egyébként meg nem értem miért csak, akkor pörög így a topicja, amikor hibázott és akkor miért nem, amikor oroszlánrészt vállalt a Sevilla elleni győzelmekkor.
Nem mondom, én is idegeskedtem picit a kihagyott helyzeteinél és lehet Mbappé lőtt volna kettőt ezekből (bár közel sem biztos, a tavalyi BL döntőn Neymar és Mbappé is rontott legalább ilyen helyzeteket amúgy) , de Mbappé nem itt játszik. Nyilván, ha Dembele eladása hozzásegíti a csapatot, hogy pl megszerezzék Haalandot vagy Mbappét, akkor menjen, de más játékosra lecserélni nem látom akkora értelmét. Szinte biztos vagyok benne, hogy ezekből a szitukból Mané , Sterling, Rashford , de sztem még Messi és CR sem lőtt volna 3 gólt, tehát nem nevezhető szerintem 3 ziccernek. Messiben is benne maradt szerintem 1-2 gól és ne felejtsük el, hogy Navas zseniálisan védett. Én amúgy inkább ezen a meccsen a pozitív dolgokra koncentrálnék, ugyanis eleve nem vártam továbbjutást, de Ilyen paradés Barca játékot meg végképp nem.Szerintem a jövőre nézve ez nagyon ígéretes volt.
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára
Arthur8 2021.03.12. 11:38:00-kor.