Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha csak nem valami elvetemült fizetést kér akkor én szívesen látnám. 1-2 év még van benne + nagy haverok Messivel.
8 millió bruttót fog kapni.NovaProspekt írta: ↑2021.03.29. 19:27:26[MD] | Wijnaldum wants a contract for 3 seasons and a salary of 8 million euros per season
Ha nettó 8 misi évente, az már kicsit sok. Mondjuk ingyen jönne, ez várható volt. Ha Koemannak kell, én elhoznám. Viszont Pjanic akkor menjen, ő is kb. ennyit keres, és semmit sem játszik.
Be kellene számoltatni őket a terveikről - szóban, és írásban is.
Közel sem egy poszt a két játékos. Nem kell ide Alli.Gaillard írta: ↑2021.03.27. 08:08:05Pjanic helyett jöhetne:
Tottenham: Csupán 25 millió fontban határozta meg az angol válogatott középpályás, Dele Alli árát a Spurs. A 24 éves labdarúgó mellőzötté vált José Mourinhónál, csupán kétszer volt a kezdőcsapat tagja a PL mostani szezonjában. (Football Insider)
Szerintem a körülményektől is függ. Ha sikerül eladni többeket elölről, és nem jön rendes csatár, akkor azért minőségi ugrás lehet a Braith/Dembi duóhoz képest. Ha lényegesen nem változik a keret, akkor tényleg semmi értelme.
Örülnék, ha mellényúlnék, de mit tud olyat a jelenlegi játékrendszerünkben, amit bárki a helyén játszók közül tőlünk nem tud?
Bár mindenki perfekt spanyol, azért köszönjük a cikk teljeskörű összefoglalóját! Nagy segítség volt.Camp Nou99 írta: ↑2021.03.25. 10:04:50https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... a-11608939 Ingyen teljesen ok.
Szerintem is.
Nem csak ezért, nagyon ügyes játékos, viszont ő nem annyira balhátvéd, ebbe a háromvédős rendszerbe baromira passzolna.
baas11 írta: ↑2021.03.24. 20:42:18Ha a Coutinho Dembele Griezman 3-bol kell távozikat meghatározni hat netto teljesítmény alapján lenyegeben gond nélkül mehetne mind .. de Coutinhot sajnálnam a legjobban mert szerintem o a legjobb focista közülük, a legpechesebb is a Kouman érában , es azert tényleg komoly áldozatokat hízott anno h itt játszhasson !
Demebele vel lehet a legnagyobbat veszíteni is ha eladjuk ...
Griezman: ő a legprofibb de szerintem a legkönnyebben pótolható is, meg azert az a videó ...