Bajnoki Mérkőzések
kicsit felpörgetik a tempót, simán kipasszolják őket
- Leon
- Director del Fútbol
Én mondtam, szerintem mi mind nagyon boldogok lennénk egy X-el. 

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Grácies Messi!
na végre.
Talán ez átlendíti őket a holtponton.
És ilyenkor persze jön az, hogy a kamuszabi, meg a meg nem adott tizi...
Talán ez átlendíti őket a holtponton.
És ilyenkor persze jön az, hogy a kamuszabi, meg a meg nem adott tizi...
Hát, ez eléggé a semmiből jött, és kicsit szerencsés módon. De hátha visszahoz minket a meccsbe
- Leon
- Director del Fútbol
Na valami mégis lesz?
L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!
csak nyomás alá kell helyezni azt a koldus védelmet 

Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Vègre valami szerencse is van
Nem azért de csapatunk leggyengébbje Messi....A második félidőben jobban nyomják, kivéve őt
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Atalanta 2021.04.10. 22:28:46-kor.
- Leon
- Director del Fútbol
Megértelek.Nekem is sok dolog már előrébb való meg amúgy is amíg a Barca trágya mód teljesített én is beleuntam a meccsnézésbe de volt pár gála meccs és megjött a kedvem, hát talán jobb lett volna ha még se jön megdaffy írta: ↑2021.04.10. 21:57:27Nagyon nem tudok hozzászólni,havonta jó ha egyszer nézek focimeccset. Nincs reális képem a Barca erejéről. A Real azt nyomja,amit tud és amit kell. Meccs előtt úgy ültem le,hogy ez lehet a 4-1től az 1-4ig bármi. Nyilván örülök a góloknak és azt gondolom,hogy jogos a vezetés is,de egy nba meccsen jobban tudok szórakozni már. Megöregedtem vagy a világ lett más.

L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!
Hatalmas taktikai húzás: jön Griezman...Bravo. Most már két haszontalan francia van a pályán nálunk.
Hatalmas taktikai húzás: jön Griezman...Bravo. Most már két haszontalan francia van a pályán nálunk.
El tudnám képzelni a csapatot a 400 milliós hármas nélkül is..
Sansz te melyik meccset nézted??
Persze,lehet temetni a csapatot, de a gólig nahyon jó volt a játék. Mingu és Messi lógott ki negatívan,amúgy domináltak a srácok. Azóta Araujo, Pedri és a többiek is lesüllyedtek. A csapat egyik fele rutintalan és nem tud felállni ilyenből, a másik fele öreg és már öt percet nem bír ezen a szinten.
De persze nekünk nem kell Neymar,ingyen se, vagy csak ingyen, de csak ha nem kap fizut,sőt,ő fizeti Messiét és Grizesét. Jó reggelt.
Aztán jött a real,némi szerencse és kijött az erejük. Fejben szerintem a bayernnél is jobbak. Mennek és melóznak,más nincs bennük igazán,de ez nagyon és ez a barcánál sokkal rutinosabb csapatot is meg tud törni. Zidanet pedig sok mindenért lehet szidni, de az tény,hogy nem extra játékosokból kihozza a maxot, ez is eléggé bayernes. De azért nem nyaldosnám Zidane talpát sem annyira, a meccs elején érőben volt a gól és nem Zidaneon múlt a dolog. Szép dolog a futkosás, a beton védekezés és a kontrázás, de azért ez sem életbiztosítás és ezt mutatja a bajnokság állása is.
Ha nem is ezt reméltük,de ez benne volt ebben a meccsben,sőt, ebben az egész idényben. Totál nyitott a bajnokság, mindhárom csapat megérdemelné (és kicsit egyik sem)
De persze nekünk nem kell Neymar,ingyen se, vagy csak ingyen, de csak ha nem kap fizut,sőt,ő fizeti Messiét és Grizesét. Jó reggelt.
Aztán jött a real,némi szerencse és kijött az erejük. Fejben szerintem a bayernnél is jobbak. Mennek és melóznak,más nincs bennük igazán,de ez nagyon és ez a barcánál sokkal rutinosabb csapatot is meg tud törni. Zidanet pedig sok mindenért lehet szidni, de az tény,hogy nem extra játékosokból kihozza a maxot, ez is eléggé bayernes. De azért nem nyaldosnám Zidane talpát sem annyira, a meccs elején érőben volt a gól és nem Zidaneon múlt a dolog. Szép dolog a futkosás, a beton védekezés és a kontrázás, de azért ez sem életbiztosítás és ezt mutatja a bajnokság állása is.
Ha nem is ezt reméltük,de ez benne volt ebben a meccsben,sőt, ebben az egész idényben. Totál nyitott a bajnokság, mindhárom csapat megérdemelné (és kicsit egyik sem)
Most kellene hozi Puigot, aki legalább akar, és tud futni is
- geridoss
- Director del Fútbol
Majd ha beérnek a fiatalok, és nem alibi, erre a szintre teljesen alkalmatlan pénztemetők szaladgálnak a pályán Barca mezben. Előbb semmiképp.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- Leon
- Director del Fútbol
Jó strandidő lett így a 2. félidőre 

L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!
Vajon mikor lesz egy igazi siker élményünk már nagyon unom,hogy minden nagy csapat szivat
- baas11
- Entrenador del Barça
Az van hogy kivétel nélkül egyetlen topcsapattal sem tudjuk felvenni a versenyt sem védekezésben sem támadásban Juve, Real, Atletico, PSg .... mivel ez a mérce , innentől kezdve nagyon nics is mit értékelni sajnos !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco