Nem tudom, hogy Kloppra lenne-e szükségünk, akit ZZ oda vissza zsebrevágott.
nah igen, írtam is tegnap:D akkor nekik minden összejött, kimaxolták azt a meccset rendesen.
nah igen, írtam is tegnap:D akkor nekik minden összejött, kimaxolták azt a meccset rendesen.
Én nem tartom bunkernek, célfoci a jó kifejezés.ericco írta: ↑2021.04.15. 09:12:52
En inkabb ugy mondanam, hogy szelesebb volt a repertoar, akar meccs kozben is tudott a csapat jatekot valtani. Ha kellett, ment a letamadas-labdatartas, ha kellett akkor sokkal direktebb foci hosszabb labdakkal, es igen, a kontrak is ott voltak.
En ezt, de meg a jelenlegi jatekot sem tartanam antifocinak, bunkernek, stb. Egy kifacsart, megtuzedelt keret egy rendkivul nehez 8 nap kb. feleben elovette a celfocit. Es lehet jonni a Pool gyenge formajaval, meg hogy ez a Barca nem a regi, stb., a Vilag barmelyik csapatanak eros kihivas lett volna ez a 8 nap igy aprilis derekan rendes nyari alapozas nelkul.
En inkabb ugy mondanam, hogy szelesebb volt a repertoar, akar meccs kozben is tudott a csapat jatekot valtani. Ha kellett, ment a letamadas-labdatartas, ha kellett akkor sokkal direktebb foci hosszabb labdakkal, es igen, a kontrak is ott voltak.csababarca írta: ↑2021.04.15. 08:15:51A realnak már Cével is ez volt nagyjából a játéka a bl-ben, meg a beadások.
Igazából, már csak nevünk van a BL-ben, de ettől már senki nem ijed meg. Szomorú, hogy a 16 között, már simán megállítottak minket, nyilván sorsolás is kellett hozzá, de tavaly is megszenvedtünk a továbbjutással. És semmi változás évek óta, pedig nagyon kellene valami.
A mi focink miatt sem rágja le a körmét az ember a meccsek nagy részében, na meg 2 gólos előnyről valahogy így kell játszani,ahogy a Madrid tette tegnap, nem ahogyan mi évek óta.
Ugyanaz az unalmas, nézhetetlen célfoci minden bl-szezonban. Lehet egyáltalán definiálni a Real Madrid játékát, tudjuk mit jelent, ha azt mondja bárhol a világon egy csapat, hogy úgy akar játszani, mint ők?
Ilyen csapattal,ha bejutunk a dontobe tokeletes.
Ez 4db jatekos a keretben,akik tudnak a gyors rovid psszos tamadofutballt jatszani.
Szerintem egyáltalán nem kivétel, a Realnak ez a játéka egy jó ideje és semlegesként általában nagyon nehéz nekik szurkolni. Nekem ez speciel azért fáj, mert a világ legszebb (de nem csúcseredményes) Zidane,Figo,RC,Ronaldo féle csapatából lett ez.
Ez a ket meccs inkabb kivetel volt. Azert ilyen 8 nap es ennyi serult mellett nem csodalkozom, hogy Zizou elovette a celfocit. Oke, nem rug a csapat rengeteg golt, de ez egyaltalan nem a jatekfelfogas miatt van szerintem.
Mert irigyek, hogy nem ők voltak azok, akik beleültek a jóba.
A Covid elbújhat majd az aznapi röhejes haláleset számával, annyi öngyilkos lesz madridi részről. Inkább kívánnak maguknak egy újabb világjárványt, minthogy Pep BL-t nyerjen, a mai napig beszúr az oldaluk, ha eszükbe jut az ember