Szisztok!
Hat akkor bemutatkozom en is!
Alfoldi zoltan vagyok , Mohacsi lakos!
Jelenleg Portugaliaban tartozkodom Erasmus osztondijjal egyebkent a Pecsi Tudomany Egyetemre jarok.testnevelo szakra.9 eves kromban kezdtem evezni de sajnalatos modon 19evesen kijott rajtam egy oroklott gerinc-betegseg ami miatt 4honapig agyhoz voltam kotve majd korhazrol korhazra jartam es nem tudtak segiteni rajtam:(ezt a betegseget fel eve allapitotak meg eleg durva sok nyavalyaval jar,autoimmun betegseg es egy csomo autoimmun betgseg koveti,nem tul jok a kilatasaim ,no mind1,
kicsit irok betegsegem elotti idejerol ,tehat eveztem egesz eletemben
18eves koromtol kezdve napi 2 edzes
mar gimiben is heti rendszereseggel a du.edzeseken kivul mar suli elott is jartam edzeni 5re de nem minden nap!!
Valagatott voltam de nem vittek el egyetlen egy VB ra sem ,sajnos az evezesben is van egy Pest centrikussag ami hala az istennek kezd eltunni
a lenyeg,hogy en nem mehettem hiaba vertem meg minden valogaton azokat a bizonyos szemelyeket.
Sajnos akkor betegettem le amikor abszolut en lehettem volna az elso ,no mind1 most orulok ,hogy tudok rendessen jarni valmint ujra elkezdtem az evezest 2honapja de mivel be van gyulladva a gerincem ezert nem kis fajdalommal jar de csinalom mert ha nem csinalnam akkor osszecsontosodna a gerincem.
Alenyeg a lenyeg,hogy hiaba gyogyithatatlan a dolog hiszek a teljess felgyogyulasban
Hajra Barcaaaaaaaa
Sajnos nem tudom , hogy kell feltenni a kepeket de az iwiwen meg tudtok nezni vagy ha valaki leirna nekemazt megkoszonnem
Udvozlettel es szeretettel:Alfoldi Zoltan[/img]