Portrék...

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Vito
Llegenda del Barça

2006.11.28. 16:18:26

hhúúúúú Kép

sajnálatos... :(
természetesen én is gyógyulást kívánok! :wink:

képet pedig úgy tudsz feltenni, hogy:

ha van képed a gépen, akkor feltöltöd >IDE<, ha ez megtörtént :arrow: kapsz 4 db linket és a legalsót lemásolva beilleszted a fórumba, ily módon:

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vito 2006.11.28. 16:25:28-kor.
alföldi zoltán
Jugador del Barça

2006.11.28. 15:59:55

Szisztok!

Hat akkor bemutatkozom en is!
Alfoldi zoltan vagyok , Mohacsi lakos!
Jelenleg Portugaliaban tartozkodom Erasmus osztondijjal egyebkent a Pecsi Tudomany Egyetemre jarok.testnevelo szakra.9 eves kromban kezdtem evezni de sajnalatos modon 19evesen kijott rajtam egy oroklott gerinc-betegseg ami miatt 4honapig agyhoz voltam kotve majd korhazrol korhazra jartam es nem tudtak segiteni rajtam:(ezt a betegseget fel eve allapitotak meg eleg durva sok nyavalyaval jar,autoimmun betegseg es egy csomo autoimmun betgseg koveti,nem tul jok a kilatasaim ,no mind1,
kicsit irok betegsegem elotti idejerol ,tehat eveztem egesz eletemben
18eves koromtol kezdve napi 2 edzes
mar gimiben is heti rendszereseggel a du.edzeseken kivul mar suli elott is jartam edzeni 5re de nem minden nap!!
Valagatott voltam de nem vittek el egyetlen egy VB ra sem ,sajnos az evezesben is van egy Pest centrikussag ami hala az istennek kezd eltunni
a lenyeg,hogy en nem mehettem hiaba vertem meg minden valogaton azokat a bizonyos szemelyeket.
Sajnos akkor betegettem le amikor abszolut en lehettem volna az elso ,no mind1 most orulok ,hogy tudok rendessen jarni valmint ujra elkezdtem az evezest 2honapja de mivel be van gyulladva a gerincem ezert nem kis fajdalommal jar de csinalom mert ha nem csinalnam akkor osszecsontosodna a gerincem.
Alenyeg a lenyeg,hogy hiaba gyogyithatatlan a dolog hiszek a teljess felgyogyulasban :!:
Hajra Barcaaaaaaaa
Sajnos nem tudom , hogy kell feltenni a kepeket de az iwiwen meg tudtok nezni vagy ha valaki leirna nekemazt megkoszonnem
Udvozlettel es szeretettel:Alfoldi Zoltan[/img]
Vito
Llegenda del Barça

2006.11.28. 15:03:13

egy kicsit lelappadt ez a topic!

az újakat és azokat akik még nem tették, kérnénk, hogy mutatkozzanak be.

persze csak, ha akarjátok
(parancs) :wink:
Silvanus
Director del Fútbol

2006.11.07. 19:59:25

Ma du. 13.00-tól volt a TV2-n egy olyan önéletrajzi film rólam, ha esetleg valaki nem látta volna, mindenképp szerezze be!!! :D

TV2 - 13.00
Mária Magdolna (olasz-német filmdráma, 2000)
A jómódú magdalai asszonyt, Máriát elhagyja az ura, mert nem szült neki gyermeket, és még hozományát is elveszi tőle. Mária bosszúból Silvanus római katona szeretője lesz, ám Silvanus csak kihasznája...

:shock: :P :D
"Més Cuen un Club"
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.10.28. 19:31:23

Avatónkról készült képek :lol: :roll: :twisted:

Egy-két képen szerény személyem is megtalálható :oops: 8)
Vito
Llegenda del Barça

2006.10.13. 16:45:33

nagyon imádjuk! :D

egyébként szeptember 30-án volt a birthday, de a telefonomról most tudtam csak feltölteni.

ő az apja:

Kép
(Marci szebb ;) )
...Hollywood filmcsillaga, - Brad Pitt - rövid magyarországi tartózkodása során, örömmel dedikálta "híres" névrokona fotóját.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.10.13. 16:41:07

Ennyire fanatikusosan szereted a macskád? :D

Boldog születésnapot neki!(Jó kis dátum) :lol:
in to exile
Vito
Llegenda del Barça

2006.10.13. 16:30:02

Marci 1 éves lett! :D
(volt tortája meg egy gyertája is [konzervből])
Kép

Kép Kép

Kép Kép Kép
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.08.06. 10:10:52

Igen. Nem nehéz kitalálni, hogy barcafan, amikor ott van az aláírásában, hogy Luca lover. 8)
R. Luca
Barça B

2006.08.06. 09:41:10

R. Luca írta: azt hiszem azt nem szabad elmondanom, h a VB-n ki tetszett legjobban :)
szal nem egészen Barca játékos...

Barca99 nyertél :wink: de nyeremény nincs :twisted: :twisted: :twisted: biztos nehéz volt rájönni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára R. Luca 2006.08.09. 01:01:44-kor.
Kép
Kép
Szegény fiúk ott legfelül
Talpig aranyban, de tökegyedül
A hatalom nyüg, csak ostoba lánc
Amíg itt lenn folyton szabad a tánc!

/Rómeó és Júlia - Lehetsz király/
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.08.06. 09:36:34

Sztem arra a kérdésre kellett tippelni, hogy ki tetszett neki a Vb-n. Nem? :)
Amúgy én Messire tippelek.
barca99
Llegenda del Barça

2006.08.06. 00:42:57

OFF:

Én is én is én is akarok játszani! Na szal mivel nagyon jó megfigyelő vagyok ám én barcafanra tippelek! :D Remélem elviszem a fődíjat! már csak az a kérdés h mi lesz... :wink:
R. Luca
Barça B

2006.08.05. 20:50:53

Ronaldinho 17 írta:Csak nem a Ci Ronaldo...

nem nyert :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára R. Luca 2006.08.09. 01:02:23-kor.
Kép
Kép
Szegény fiúk ott legfelül
Talpig aranyban, de tökegyedül
A hatalom nyüg, csak ostoba lánc
Amíg itt lenn folyton szabad a tánc!

/Rómeó és Júlia - Lehetsz király/
Marci
Capitá del Barça

2006.08.05. 20:49:39

barca99 írta:Gratt Marci! Ez a kedvenc sorozatom. Na jó az egyetlen amit nézek...:D De az a lényeg h tényleg jó. Érdekel h hogyan működik az egész. Megkapod egy rész teljes szövegét mailban , lefordítod és visszaküldöd? mennyit fizetenk? (már ha megkérdezhetem) v teljesen máshogy? egyáltalán h kerültél be?
Megkapom a szövegkönyvet és a filmet, és "ráírom" a szájukra a magyar szinkront. Ez igen viccesen tud kinézni, mert gyakorlatilag nézem a filmet és közben hangosan olvasok. Csak így lehet:)
Egyátalán nem könnyű csinálni, nagyon fárasztó. 10-12 óra alatt csinálok meg egy epizódot a döglött aktákból például.
A film hossza alapján fizetnek. Ez azért érdekes, mert pl a döglött aktákban végig beszélnek, de mondjuk egy hülye akciófilmben ehhez képest sokkal kevesebbet, mégis ugyanúgy, a hosszuk alapján kapok pénzt.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Melkor
Entrenador del Barça

2006.08.05. 15:21:44

Sziasztok!

Ha már az öcsém, Marci is be tudott mutatkozni, akkor én is veszem a fáradságot, hogy írjak pár sort magamról :).
1983 május 10-én láttam meg a napvilágot Bp-en, de Szigethalmon élek szüleimmel és 2 öcsémmel. Jelenleg Érden dolgozom rendszergazdaként, és mellette igyekszem befejezni tanulmányaimat a GDF-en (kevés sikerrel :( ).
Mindenféle sportot szeretek nézni és játszani is - foci, ping-pong, billiárd...stb, de persze 1. a foci. Megalakulásától fogva oszlopos tagja vagyok a HFCB-nek, amivel remélem még nagy sikereket érhetünk el!
Nagyon szeretek zenét hallgatni és elég vegyes az ízlésem e téren (trance, dance, Vangelis, Roxette, Nightwish, Rammstein stb...). A számítógépes játékokkal is egész jól elvagyok. A filmeket is nagyon szeretem és persze a könyveket is (elsősorban sci-fi - Asimov, Lem, Star Wars, de sok egyéb más is)
A Barcát a '92-es olimpia utáni években szerettem meg elsősorban Luis Enrique és Cocu játékának köszönhetően. Azóta ők az első számú csapat számomra, de szeretem még az Liverpoolt, az Ajaxot és Magyarországról a Újpestet. Válogatottak közül a magyar, spanyol, brazil és a holland válogatott a szimpatikus.

üdv:
Melkor
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2006.08.05. 15:13:51

Csak nem a Ci Ronaldo...
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
R. Luca
Barça B

2006.08.04. 22:26:46

na itt vagyok,

a barátom miatt kellett regisztrálnom ide, azt hagyjuk, hogy ki, mert ha hülyeséget irok ne őt találjátok meg :) nála lakok pár hétig:)

amugy a balaton északi partján tengetem mindennapjaimat, 1990. augusztus 26.-án sírt fel az orvos amikor meglátott,
középsuliban most végeztem az első évemmel, az érettségi tárgyakból 5ös átlaggal :P :)
a focival igen csak hadilábon állok, felszólitásra épp az FC Barcelona cimü könyvet kell bújnom :) egész jó :wink: azt hiszem azt nem szabad elmondanom, h a VB-n ki tetszett legjobban :)

röviden ennyi :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára R. Luca 2006.08.09. 01:02:28-kor.
Gauchomester
Entrenador del Barça

2006.08.04. 08:59:30

Gauchomester is bemutatkozik. 1991. január 16.-án születtem Móron, de Csákváron lakom, Fejér megyében. Eredeti nevem S. Molnár András. Ne kérdezd, mit jelent az "S", mert hosszan írva Saller Molnár András. Pontosan nem tudom, miért lett a nevem Gauchomester, azt hiszem egyszer focizás közben (természetesen Ronaldinho-mezben voltam), lőttem egy olyan gólt (kb olyat), amilyet Gaucho lőtt az Osasunanak, amikor átemelte a védő fölött és félollóval betette. Na és akkor így rámragadt ez a név. Term. mióta eszemet tudom, Barcás vagyok. 6 évesen, 1997-ben kezdtem el szurkolni a csapatnak, amikor Rivaldo odaigazolt, mert anno ő volt a best spíler számomra, most már Ronnie, de az egész Barcát felsorolhatnám. A magar focit nem igazán kedvelem, ha van a Barcán kívül csapat, az a Milan.
Válogatott szinten szurkolni csak egy csapatnak lehet, a magyaroknak, azon kívül a brazilok játéka tetszik. Zenei ízlésem kifinomult :lol:
Leginkább Michael Jacksont, vagy Jamiroquait hallgatok. Kedevenc filmem a.... őőő... Halálos fegyver(mindegyik) és a Vissza a jövőbe trilógia. Szerintem ennyi elég is lesz.... :roll:
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2006.08.04. 00:22:32

Hogy kicsoda Krojf??? Hát nem ismeritek???
Az egy 1.97 magas, 1971. január 28.-án született ( 4 kiló 20 dekával )
emberi darabáru, aki szeret maratont futni (eddig hatszor),
szereti a klasszikus elektronikus zenét (Tangerine Dream,
Klaus Schulze, Vangelis, JMJ, Robert Schroeder,), a progresszív
metált (Dream Theater, Fates Warning,), az ősprogresszíveket
(Genesis), a jobb heavy metalt, a népzenét, az operát, a dzsesszt,
a sok műholdas tévéadást, az NHL-t, az NFL-t, az NBA-t, valamint
a BARCÁT!!!
Hogy mindezt anyagilag fenntartsa, mozigépészként dolgozik
Balassagyarmaton, de szakmája nyomdász!
Csórikámnak még mindig nincsen családja, pedig 36 éves!
Nomeg valami Siket Norbert a neve.
barca99
Llegenda del Barça

2006.08.04. 00:22:18

Gratt Marci! Ez a kedvenc sorozatom. Na jó az egyetlen amit nézek...:D De az a lényeg h tényleg jó. Érdekel h hogyan működik az egész. Megkapod egy rész teljes szövegét mailban , lefordítod és visszaküldöd? mennyit fizetenk? (már ha megkérdezhetem) v teljesen máshogy? egyáltalán h kerültél be?

STUPIDSHARK!

Az a póló ami rajtad van( a hajas képeken) az az amit a kettős győzelem miatt adtak ki? Olyat vettem én is de sztem a minősége [auto_cenzúra]. Legalábbis van egy másik amin az 1899 felírat van elől és ahhoz képest nagyon kula. De nem is a minőség a lényeg hanem...:D
PCsabi
aka Game90

2006.08.03. 23:53:46

Akkor már én is írok magamról:
Pataki Csaba vagyok, 1990. 12. 21-én születtem. Vecsésen lakok (Budapesttől kb 5-10 km :wink: ). Tavaly 0. évfolyamra jártam, ami német nyelvi előkészítő (elb@sztam 1 évet :) ), szeptemberben pedig irány az 1 osztály :!: :cry: Én vagyok az osztályomban az egyik legidiótább gyerek, de ez engem nem zavar, mert mindig jó kedvem van :D . 1998-as vb-óta érdekel a foci, azóta szurkolok a braziloknak. Azóta rendszeresen focizok a suliban (nagypályán is nyomtam 4 évig). Kézilabdáztam is 4 évig (irányító voltam). Szabadidőmben általában haverokkal lógok, netezek :arrow: főleg eurobarca.hu :wink: és PS2-zök (kedvenc a Fifa). A Barcának 3-4 éve szurkolok. Kedvenc csapatom Angliában az Arsenal, Olaszo.ban az Inter. Magyar bajnokságban nincs kedvencem. Kedvenc filmjeim: Amerikai Pite 1-4, Randiguru, általában vígjátékokat szoktam nézni. Zenében csak rap-et hallgatok.
Remélem ennyi elég lesz,mert holnap korán kell kelnem :D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Marci
Capitá del Barça

2006.08.03. 18:11:26

rhynn írta:Három kedvencem:
(több nem is lehetne, mivel mindent angolul nézek, ha lehet, s csak ritkán jut el hozzám a magyar szinkron):

Tökéletes katona 2:
Van Damme az ujjával csöndet mutat. Felirat: Csend legyen. Eredeti angol szöveg: nincs.

Van Damme elmegy a Biohazard felirat mellett. Felirat: vigyázat, veszélyes hulladék...

Terminator 3:

A gyerek olvassa a kódokat, még a feliratban is telejsen mást mondanak, meg a szinkronban is. Az azért durva. mondjuk abcd helyett xyz :D

Egyébként kemény munka, csak gondolom ez is úgy lehet, mint a könyveknél, hogy alulfizetik őket, így pl. egy fantasy könyvet is az fordít, aki eddig maximum harry pottert olvasott, rosszabb esetben csak a toronyházak építési kézikönyvét :D, s foggalma nincs ,hogy az Ogre az pl. ogár magyarul. Vagy hogy az elf az fantasyben nem törpe...

De remélem a te esetedben szereted is, amit fordítasz, különben nincs értelme.

Lostál ajánlott pl. fórumokat olvasni, hogy ne a 20. részben derüljön ki, hogy valami nyelvi poén van benne, amit ha rosszul fordítasz, akkor érthetetlen a sorozat vége.
A Lost-ot nem én csinálom.
A döglött akták első évadját más csinálta, elvileg ezért lehetnek különbségek, de nálunk az aki felettem van még átellenőrzi azért logikailag egyszer. És az elején többször is kellett javítania, de belejöttem :)
Ja a Babylon-t nem vágtam, ezért mindennek utána kellett néznem, amit meg is tettem mondjuk, elvileg hibátlanok :) pl nem tudtam hogy az emperor az most itt uralkodó volt korábban vagy császár, ilyenek.
Az nem tudom hogy jött ki, hogy más kódokat olvas. Elég durva :D

Ja egyébként ismerek olyat aki összecsapja a munkáit, és potatlan lesz emiatt technikailag.
De nem is az a gond, hogy szemét a fordító, és direkt fordít mást, hanem sokszor az amit elmondanak egyszerűen nem fér bele abba az időbe magyarul amíg mozog a szája. Szal ügyesnek kell lenni :)
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2006.08.03. 17:52:48

Ha valakinek van ideje, s összeszedi az összes portrét egy nagy word dokumentumban, szétszedve, rendezve, kiegészítésekkel, stb., akkor fel tudok neki ajánlani egy 5000 forint értékű Arenás könyvcsomagot (ő választja ki), ha a postaköltséget állja.

részletek: privátban.
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Válasz küldése