Köszi az összefoglalót!
Úgy néz ki szépen alakul jövőre a védősor, Pique és Lenglet is az eddigiekhez képest összekapta magát, de gondolom nem vagyok egyedül, aki nyomatná a Garcia-Araujo-Mingueza sort orrvérzésig.
Szerintem meg fog ragadni Emerson, a balosra meg kíváncsi leszek erre a Baldé srácra, jó lenne, ha meg tudnánk oldani Alba pótlását házon belül.
Pjanic mehet amerre lát, ha jól tudom már tavaly se volt olyan stabil kezdő a Juvéban.
Roberto meg vagy elfogadja a csökkenést a nulla teljesítményére (ahogy ha jól tudom Pique el is fogadta), vagy mehet. Egyáltalán nem olyan fontos eleme ő a csapatnak.
Dembele-vel lövésem nincs, mi legyen. Ha lenne még 3 év a szerződésében akkor felőlem maradhatna, de nem igazán fejlődik, és idén kaphatunk érte pénzt utoljára. Én bíznék abban, hogy Fati használható lesz, Trincao és Collado ellesznek a szélen.
Umtiti, Firpo szevasz.
Coutinho-t nagyon sajnálom, de biztos, hogy el fog menni, nem fog még 20 milliót elbírni a klub, ha csak Messi nem marad 0 fizuért

Szerintem amúgy egy Everton-nál többre hivatott a brazil, de ha nincs más jelentkező, akkor tényleg megint köszi nekik, lassan eljöhetnének egy Gamper-kupára
Alena velem idén sikeresen elhitette, hogy még akár meg is maradhat az első csapatban, én nem passzolnám el csak úgy. Busi már most se nagyon bír 90 percet, Puig nem hiszem, hogy jövőre több lehetőséget kapna, De Jong és Pedri rommá vannak járatva, kell valaki még a kp-ra Moriba-n kívül.