hajnesz írta: ↑2021.05.06. 16:10:42
Azt már tudjátok, hogy miből fogtok építkezni? Maradtok a téglánál?
Ne is mondd, nem egyszerű dolog a tervezés, néha úgy érzem, könnyebb lett volna egy kádár kockát venni, majd felújítani

Garázst mi valószínüleg hanyagolni fogjuk, én nem vagyok hajlandó 18mm-t fizetni aranyáron, csak hogy 4 fal között legyen az autó. Majd kap valami konténer dobozt, az is jó lesz, tized annyiért
tégla.
egyszerűen a könnyűszerkezetes árak és kivitelezés is megközelítette szinte a téglát.
jah persze, nekem se létszükség.
viszont hosszúkás a telek, ha nem előre rakjuk, a házzal egybe, akkor csak hátra lehetne, amihez akkor végig kellene betonozni, vagy viacolorozni egy 2-3 méter széles utat, 15-20 méteren...elveszne az oldalkert, plusz az is baromi költséges.
Nero: jah hát borzalmas ami van, drágulás jellemző, de ezt a kört már lefutottuk, van aki szerint nőttek annyit a fizuk, mint amennyit az ingatlanárak.

jaja, ezért van, hogy 4-5 éve 4-5 millióért lehetett frekventált helyen telket venni pl felénk, most meg 16-20ért.
valahogy nem látom a 4szeres növekedést a fizetésemen:D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."