Cseri írta: ↑2021.05.02. 12:55:36
Szerintem a legfontosabb kérdés, hogy a klub adjon-e neki még egy évet(esetleg lehetne egy szavazás itt fórumon) ,hátha szintet lép, pl. képes lesz-e nagyobb játékerőt képviselő csapatok elleni meccset nyerni (rangadókat nyerni)? Én nem bízom benne, de ez csak egy vélemény a sok közül.
Abban reménykedni, hogy a két madrid ilyen gyenge lesz jövőre is, szerintem naivság.
Öngyilkosság lenne még egy évet adni neki. én sem bízok benne. Plusz egy éveket adogatunk ennek a csapatnak 3-4 éve, nem kell még 1.
Az utóbbi pár meccs alapján meg nem mondtam volna hogy Koeman, Setien vagy Valverde az edző, nem érzek különbséget a csapat felkészültségében és játékában. (A kezdőkben se sokat..)
Valverde elkezdte ezt a 4-4-2öt Paulinhoval Busival Rakiticcel meg bárkivel aki éppen bevethető volt, ahol 2 ember értett csak a támadáshoz a teljes kezdőből, a többi meg csak legyen stabil. Most ugyanez van, Puig teljes eltörlése jól mutattja Koeman irányát, csak a tuti box-to-box kp-k kellenek.
Gyakorlatilag csak minimálisan változtattunk, és nem fejlődtünk támadó fociban. De Jong ugyanazt játsza mint Paulinho, 2016-17-et írunk csak csak gyengébb kerettel, Piké SR meg még mindig megkérdőjelezhetetlen tuti kezdők, mindenki passzoljon Messinek, és Suarezt eldobtuk Griezmannra, és most már 4-4-2-höz képest még egy kp-t elvesztettünk egy védőért cserébe, ebből elég.
Egy támadó szellemű edzőt szeretnék látni, elég a "stabilitásból". Pedig nem indult rosszul a 3 védős dolog, de ahogy visszatértek az érinthetetlenek, és 3-4-3ből 3-5-2 lett, ki is fújt a dolog.