mess2009 írta: ↑2021.05.02. 19:44:56
NovaProspekt írta: ↑2021.05.02. 15:01:44
[quote=mess2009 post_id=1179262 time=1619938807 user_id=11190,
Én estem neked személy szerint, és továbbra is meglehetősen fárasztó ezt a Madrid PR-t olvasni. Hadd kérdezzem már meg, hogyha ilyen szöges ellentétbe tudod állítani a két csapatot (a Realt és minket), akkor hogyan lehet az, hogy a tabellán fej-fej mellett haladunk? Csak mert tényekről írsz.Teljes mértékben átérezném a fájdalmadat, ha mondjuk 20 pontot verne ránk ez a minket beárnyékoló, mitikus legyőzhetetlen gonosz Real. Illetve amikor a Real ugyanúgy betlizik (amit megtesz ugyanolyan gyakorisággal, mint mi, mivelhogy fej-fej mellett megyünk), akkor hogyan szoktál vélekedni a történtekről?
hát bizony én a tényekről írok...a hivatkozottban éppen a két utolsó meccs nyomán szűrtem le néhány gondolatot.
fej -fej mellett haladunk ? ok. egy kis PR azért ide is kell: oda vissza vertek bennünket. a BL. szereplésük? nos ez valóban lehet PR. is (egy kissé torz szemüvegen nézve)
de én csak a Real
állomány -parádéját emeltem ki ami szerintem -sajnos- erőt sugárzó volt. ami a ..."mitikus legyőzhetetlen gonosz Real...." szöveget illeti az a te saját agyszüleményed, a világért sem mondanám a magaménak.
elárulok egy titkot: ugyanúgy tudok szurkolni ha Real meccset nézek ELLENÜK! ha tehát betliznek az egy piszok jó érzés.
ami a mi (utóbbi) betlinket illeti, leírtam azt a kevés de értékelhető jót is amit láttam és azt is hogy remélem a mai után csak jót írhatok.
[/quote]