Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Zsolti írta:Nekem hosszú hajam volt,most meg rövid zselés.Olyan volt köbö a hajam,mint a Brazilnak.
Jó, még a zselé vmikor tetszik is...LG írta:Naaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!Eszter21 írta:Bocs, de nekem a kopaszoktól, meg néha a zselétől is égnek áll a hajam... De még a zselét jobban elviselem.
Ronaldinhonak szép hosszú haja van...
Azért Puyolé sem rossz
A zselét azt meg télleg ki kérem magamnak!!!
Naaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!Eszter21 írta:Bocs, de nekem a kopaszoktól, meg néha a zselétől is égnek áll a hajam... De még a zselét jobban elviselem.
Ronaldinhonak szép hosszú haja van...
Azért Puyolé sem rossz
Asszem 1 örök szerelemnek lehetünk szemtanúi...redlions írta:Tarzan, az Puyol!LG írta: Tevedés!!! Eszter embere Tarzan!En a kopaszokat birom!!! Colina flegma, Etoo és Bartez is! Nekem hosszu hajam van, mert anyámék szívrohamot kapnának, ha meglátnának kopaszon, de majd ha befejezem a sulit borfeju leszek!!!
De Eszti Ronaldinhot szereti...
Tarzan, az Puyol!LG írta: Tevedés!!! Eszter embere Tarzan!En a kopaszokat birom!!! Colina flegma, Etoo és Bartez is! Nekem hosszu hajam van, mert anyámék szívrohamot kapnának, ha meglátnának kopaszon, de majd ha befejezem a sulit borfeju leszek!!!
csak vicc volt, az Eszter részére. a kép egyébként a "mennyünk, keressünk reálmadrid fanokat és beszéljük le őket a madridizmusról" nevű klub alakuló ülésén készült.Enrique írta:Öhm... Bátorkodom megkérdezni h mi történt veled?? Kicsit fura a pofid...Boixos írta:Eszter, nem értem, mi a bajod a kopaszokkal?Eszter21 írta: Csak a kinézetükkel van bajom, de általában nem is vmi intelligensek...
De Eto'o-val persze kivételt tehetünk...
miből gondolod, h nem intelligensek?![]()
![]()
![]()
(És lécci vedd kisebbre a képet, mert széthúzza a topicot.)
Nos mivel Ronaldinho nem kopasz, így akinek nem olyan haja van mint neki az már mehet a süllyesztőbe. Szegény kopaszok meg halmozottan hátrányos helyzetben vannak.Boixos írta:Eszter, nem értem, mi a bajod a kopaszokkal?Eszter21 írta:Csak a kinézetükkel van bajom, de általában nem is vmi intelligensek...Futo'o Balázs írta: Ezt most Eto'o nevében kérem ki magamnak
miből gondolod, h nem intelligensek?
Öhm... Bátorkodom megkérdezni h mi történt veled?? Kicsit fura a pofid...Boixos írta:Eszter, nem értem, mi a bajod a kopaszokkal?Eszter21 írta:Csak a kinézetükkel van bajom, de általában nem is vmi intelligensek...Futo'o Balázs írta: Ezt most Eto'o nevében kérem ki magamnak
miből gondolod, h nem intelligensek?
Eszter, nem értem, mi a bajod a kopaszokkal?Eszter21 írta:Csak a kinézetükkel van bajom, de általában nem is vmi intelligensek...Futo'o Balázs írta:Ezt most Eto'o nevében kérem ki magamnakEszter21 írta:Nem az én emberem Ronnie. Az úgy pont jó, mint ameddig neki ér...
Én nagyon nem szeretem a kopaszokat.
Mi olyan furcsa ebben?LG írta:Neked tetszik Dinho? S nem birod a kopaszokat? Fuuuuuuj, gyanus vagy!!!Eszter21 írta:Csak a kinézetükkel van bajom, de általában nem is vmi intelligensek...Futo'o Balázs írta: Ezt most Eto'o nevében kérem ki magamnak
De Eto'o-val persze kivételt tehetünk...![]()
ui:Ronie eredetileg nem Ronaldo beveneve volt?
Neked tetszik Dinho? S nem birod a kopaszokat? Fuuuuuuj, gyanus vagy!!!Eszter21 írta:Csak a kinézetükkel van bajom, de általában nem is vmi intelligensek...Futo'o Balázs írta:Ezt most Eto'o nevében kérem ki magamnakEszter21 írta:Nem az én emberem Ronnie. Az úgy pont jó, mint ameddig neki ér...
Csak a kinézetükkel van bajom, de általában nem is vmi intelligensek...Futo'o Balázs írta:Ezt most Eto'o nevében kérem ki magamnakEszter21 írta:Nem az én emberem Ronnie. Az úgy pont jó, mint ameddig neki ér...
Ezt most Eto'o nevében kérem ki magamnakEszter21 írta:Nem az én emberem Ronnie. Az úgy pont jó, mint ameddig neki ér...
Tevedés!!! Eszter embere Tarzan!Boixos írta:Eszter21 írta:Én imádom, ha vkinek van haja...Futo'o Balázs írta: Bizony-bizony Eto'o a legjobb ráadásul még borbélyra sincs neki szüksége, mint a másik kettőnek
Eszter, akkor a te embered Juan Pablo Sorin.
az ő haja legalább a seggéig ér. ha le nem vágatta már, mert esetleg zavarta a futásban8)
Eszter21 írta:Én imádom, ha vkinek van haja...Futo'o Balázs írta:Bizony-bizony Eto'o a legjobb ráadásul még borbélyra sincs neki szüksége, mint a másik kettőnekBoixos írta:jó a ronaldinho és a puyol is, de a legjobb az eto'o.
Jól van na nem tudtam, hogy az Alapítvány a Hosszúhajú Focisták Esélyegyenlőségéért egyik élharcosával van dolgomEszter21 írta:Én imádom, ha vkinek van haja...Futo'o Balázs írta:Bizony-bizony Eto'o a legjobb ráadásul még borbélyra sincs neki szüksége, mint a másik kettőnekBoixos írta:jó a ronaldinho és a puyol is, de a legjobb az eto'o.
De vanLG írta:Ja...mert neked nincs...Eszter21 írta:Én imádom, ha vkinek van haja...Futo'o Balázs írta: Bizony-bizony Eto'o a legjobb ráadásul még borbélyra sincs neki szüksége, mint a másik kettőnek
Ja...mert neked nincs...Eszter21 írta:Én imádom, ha vkinek van haja...Futo'o Balázs írta:Bizony-bizony Eto'o a legjobb ráadásul még borbélyra sincs neki szüksége, mint a másik kettőnekBoixos írta:jó a ronaldinho és a puyol is, de a legjobb az eto'o.