Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem, illetve remélem, Laporta csendben dolgozik jelenleg, fejben zakatol és előre gondolkozik, tervez....
Szerintem a Sevilla egy X-re bárhol jó. Van egy olyan érzésem hogy most se fognak elhasalni,csak mi is verjük meg a matracosokat.MessiNeymarSuarez írta: ↑2021.05.02. 20:43:16Én nem a Sevilla elleni meccsen reménykedek hanem azon hogy lesz még egy Bilbao elleni meccsük idegenben. A szuperkupáért cserébe megtehetné a Bilbao ezt a szívességet![]()
Kroosnak azért van még 2-3 éve a legmagasabb szinten. Benzemat először is nem pótolni kellene, hanem hozni valakit még mellé, mert ez így édeskevés. Ha ő kiöregszik/elmegy/komolyabban lesérül cseszhetik, nem lesz elég hosszútávon 1 támadó, mert jelenleg rajta kívül 0 a támadójáték. Ha nem ilyen formában tolja idén, nem tudom hol lennének.Barcaforever írta: ↑2021.05.06. 08:28:03Azért Madridban nem kevés pénz lesz pótolni a Ramos-Kroos-Modric-Benzema 4est, ami a kieséstől függetlenül is szerintem aktív téma.
Szerintem már törlesztettek eleget az Atleti-veréssel meg a kupadöntőn mutatott beszari játékkal. De ha úgy érzik, hogy tennének nekünk még egy szívességet, hát legyenMessiNeymarSuarez írta: ↑2021.05.02. 20:43:16Én nem a Sevilla elleni meccsen reménykedek hanem azon hogy lesz még egy Bilbao elleni meccsük idegenben. A szuperkupáért cserébe megtehetné a Bilbao ezt a szívességet![]()
Cáfoljanak ránk a mieink, de én is így érzem. Az utóbbi időben a szoros helyzetekből ők jöttek ki jól, mi pedig nem (utolsó néhány Klasszikus, tavalyi szuperkupa, tavalyi bajnoki hajrá). Bíztam benne, hogy a kupagyőzelem (főleg a Sevilla elleni fordítás) visszaterel minket a helyes útra, de azóta már kétszer megbotlottunk fontos meccsen, az utóbbi pedig kötelező kategória volt.Tomix354 írta: ↑2021.05.02. 18:46:18Ha a Sevilla nem kapja el őket szerintem behúzzák. Abban nagyon jók, hogy ha látják a lehetőséget akkor így vagy úgy de behúzzák a meccseket. Szerintem inkább náluk van benne egy 4/4, mint nekünk egy hibátlan sorozat. Sőt, benne van a pakliban, hogy már ma kiszállunk, aztán ha meg is verjük az Atleticot nekik kaparjuk ki a gesztenyét.
Egyáltalán nem vagyok biztos abban a 4/4-ben, messze a Realnak van a legnehezebb sorsolása. (Feltételezvén azt, hogy a Barca meg tudja verni az Atleticot, ha nem, akkor egyébként is tárgytalan a felvetés.)
Meg jo,hogy ott van Hakimi..ja,varj.Spanyol lapértesülés szerint megsérült Dani Carvajal, a Real Madrid 29 éves labdarúgója, aki így a mostani évad hátralévő részében nem léphet pályára.
Na megnéztem én is a 2.félidőt. Betis kihagyott vagy 3-4 ziccert. Real is nyerhette volna, de olyan életlenek voltak. Ha holnap nyernénk és mondjuk a Bilbao úgy felszívja magát, hogy jó lesz egyx-re, akkor elég szép kis lépést tennénk a bajnoki cím felé. Te jó ég! Hol volt ennek realitása januárban???LG írta: ↑2021.04.24. 21:33:23Nézem most a Real, és Benzama utolsára talán a Lyonban volt ekkora formában. Talán még ott sem, élete legjobbját nyújtja. Lehetne ma is már két gólpassza, ha a társak ügyesebbek....
Lehet, hogy sokaknak nem fog tetszeni, amit írok, de szerintem ebben a szezonban még Messinél is többet rak le. Neki még gyengébb támadókkal kell együtt játszania, nagyon kevés olyan meccs volt, amikor valaki vel tudott nőni hozzá. Rengeteg meccsen viszont ő tartotta életben őket, nélküle már rég nem lennének versenyben a bajnoki aranyért.
Szerk: Marcelo viszont nagyon leépült. Ezek után törvényszerű lenne, hogy a Chelsea ellen ő döntse el a párharcot.![]()