2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Majd ha támadni kell akkor lehozza a piszoklassú, cselezni nem tudó Destet és behozza a szélvészgyors cselkirály Robitcsababarca írta: ↑2021.05.08. 15:07:54TS-Mingu, Piqué, Lenglet- Dest, Busi, DeJong, Pedri-Alba- Messi, Griezman.
szokásos, szerencsére Roberto nem kezd, majd jöhet első cserének, állástól függetlenül![]()
Személy szerint nem lepődnék meg. Ha mi, akkor az Atma szintén bizonyította, hogy kevesek a topcsapatok ellen. A Blben a Chelsea és a Bayern volt komolyabb ellenfél, az eredmény 3 vereség 1 döntetlen.Utóbbinál ráadásul már a Bayernnek mind1 volt, B-ccsapattal játszottak. A Real ellen egyszer kikaptak, egyszer X-eltek.aynas írta: ↑2021.05.07. 20:07:46Őszintén srácok legalább itt egymáshoz legyünk őszinték. A többségünk meglepődne, ha holnap nyernénk. Atletico jól védekezik és kontrázik, Simeone ennek nagy mestere. Extra kellene szinte mindenkitől, Koemantól pedig valami váratlan húzás, illetve egy nagy adag szerencse.
Sajnos idén az erősebb (TOP)csapatok ellen már bizonyítottuk, hogy kevesek vagyunk (Juventus, PSG, Real, A. Madrid idegenben). Messit leszedik a pályájáról kb. végünk is van. Persze reménykedek,mert a szurkoló már csak ilyen, de féle, hogy ezt nem tudjuk megoldani.
Bízni lehet, szurkolni kell, nincs mese, nincs vita.
Én kétféleképp tudom megközelíteni. Szerintem jelen pillanatban a La Liga szintjén lehet, hogy mi vagyunk a legjobbak, ha nem is sokkal. A kiscsapatokat stabilan meg tudjuk verni, hála a stabilizált védekezésnek (oké, az elmúlt 1 v 2 meccsen ez kicsit szétesett, de általánosságban mégiscsak igaz) és Messi bombaformájának. Ebben talán jobbak vagyunk mindhárom csapatnál. Szerintem minél tovább tartana a bajnokság, annál inkább mi lennénk az esélyesek, még akkor is, ha rosszul jönnénk ki a rangadókból.
Ugyanebben a sorban állok...aynas írta: ↑2021.05.07. 20:07:46Őszintén srácok legalább itt egymáshoz legyünk őszinték. A többségünk meglepődne, ha holnap nyernénk. Atletico jól védekezik és kontrázik, Simeone ennek nagy mestere. Extra kellene szinte mindenkitől, Koemantól pedig valami váratlan húzás, illetve egy nagy adag szerencse.
Sajnos idén az erősebb (TOP)csapatok ellen már bizonyítottuk, hogy kevesek vagyunk (Juventus, PSG, Real, A. Madrid idegenben). Messit leszedik a pályájáról kb. végünk is van. Persze reménykedek,mert a szurkoló már csak ilyen, de féle, hogy ezt nem tudjuk megoldani.
Én annyira nem lepődnék meg. Ősszel is csak szűkösen vertek minket, pedig akkor jobb formában voltak, mi pedig gyengébben. Mostanra fordult a kocka, verhetőek simán.aynas írta: ↑2021.05.07. 20:07:46Őszintén srácok legalább itt egymáshoz legyünk őszinték. A többségünk meglepődne, ha holnap nyernénk. Atletico jól védekezik és kontrázik, Simeone ennek nagy mestere. Extra kellene szinte mindenkitől, Koemantól pedig valami váratlan húzás, illetve egy nagy adag szerencse.
Mi egy szép döntetlennel kikaparjuk a Realnak a bajnoki címet a tűzből. De a legszebb az lenne ha mi X-elünk, a Sevilla meg veri a Realt és becsorognak a második helyre a két "nagy" meg mögöttük kapar a bronzéremért.
Lehet is tenni a mixeket, hogy lesz piros lap a meccsen...
Ezzel nagyon egyetértek, de nem csak ezen a fórumon vannak fanyalgók, a Barca valahogy ilyen klub lett, ahol a pillanatnyi eredmény mindennél fontosabb, így viszont nehéz változtatni, nehéz a fiataloknak azt mondani, hogy legyenek kreatívak. Guardiolánál minden idényének végén azt éreztem, hogy nem fogja tovább bírni a nyomást és lelécel, MC-nél ilyet sosem éreztem nála, pedig az sem egy örömutazás.Chino írta: ↑2021.05.03. 13:37:05Ez sajnos így van és ebben látom a játék legnagyobb ezzel együtt legalapvetőbb problémáját. Hogy ez mennyire edzői utasítás vagy mennyire vésődik bele a fejekbe nem tudni. Pedri játéka pl. a szezon első feléhez képest rengeteget változott. Sokkal több kreativitás, vállalkozókedv volt benne, most már akkor is Messit keresi, mielőtt eljut hozzá a labda. És könnyen lehet, hogy Puiggal ugyanez lenne. Egy 17-18 éves, első szezonos srác, tartósan nem fog szembe menni ezzel a "taktikával". Ezért felüdülés és lehetett ennyire eredményes Fati, mert nem állt be így a sorba. Pedig képesek nélküle is látványos/eredményes játékra. A meccs elején Pedri helyzete már a régi időket idézte.
Nem azt mondom, hogy bármilyen oldalról Messi káros a csapatra, de a jövőbeli edző, bárki legyen is az, megpróbálhatná kicsit szabadabbra engedni a játékosokat.
Azért a megrögzött fanyalgókat sem teljesen értem, Ha valaki november-decemberben azt mondja, hogy a bajnokság vége előtt 6 fordulóval, egy kupával a zsebben, komoly sanszunk van az aranyra olyan játékkal, mint a Realé sokan aláírták volna. Most pedig vannak kifejezetten tetszetős meccseink is, fejben is viszonylag erős a csapat, az őszi szezonban egy ligautolsó ellen sem tettem volna egy lyukas garast a fordításra, most többször is sikerült erősebb csapatok ellen. Voltak rossz meccseink, meg nagy csapatok ide vagy oda, de sokszor elég csalóka volt a kép. A Real ellen is egy megpattanó labda, egy utolsó perces kapufa. A PSG ellen is hiába lett 1:1, úgy le lettek focizva, hogy akár fordítás is lehetett volna belőle.
Amilyen lelki és fizikai állapotban kezdte ez a csapat az idényt, szerintem nem panaszkodhatunk. Zéró erősítés, nyögtük Barto ámokfutását és a tavalyi BL-t, kiesett az a játékos, aki Messi nélkül is képes volt gólokat lőni, több fiatal is bemutatkozott vagy ragadt meg a csapatban, De Jong a liga egyik legjobb kp-jává nőtte ki magát. Folyamatosan megy a szapulás, hétről-hétre olyan a csapat megítélése, olyan mint egy hullámvasút és nem csak az adott mérkőzésre vonatkozóan. Nem vagyok túlságosan optimista és én is látom a problémákat, de a fentiek mind-mind olyan dolgok, amik mellett az összképet tekintve szintén nem lehet szó nélkül elmenni.
Ez sajnos így van és ebben látom a játék legnagyobb ezzel együtt legalapvetőbb problémáját. Hogy ez mennyire edzői utasítás vagy mennyire vésődik bele a fejekbe nem tudni. Pedri játéka pl. a szezon első feléhez képest rengeteget változott. Sokkal több kreativitás, vállalkozókedv volt benne, most már akkor is Messit keresi, mielőtt eljut hozzá a labda. És könnyen lehet, hogy Puiggal ugyanez lenne. Egy 17-18 éves, első szezonos srác, tartósan nem fog szembe menni ezzel a "taktikával". Ezért felüdülés és lehetett ennyire eredményes Fati, mert nem állt be így a sorba. Pedig képesek nélküle is látványos/eredményes játékra. A meccs elején Pedri helyzete már a régi időket idézte.