De, így szoktunk játszani, sajnos

Én arra szavazok, hogy a Sevilla Rakitic góljával veri a Madridot, mi meg Griezmann góljával az Atletit, és bajnokok vagyunk.
Majd ha támadni kell akkor lehozza a piszoklassú, cselezni nem tudó Destet és behozza a szélvészgyors cselkirály Robitcsababarca írta: ↑2021.05.08. 15:07:54TS-Mingu, Piqué, Lenglet- Dest, Busi, DeJong, Pedri-Alba- Messi, Griezman.
szokásos, szerencsére Roberto nem kezd, majd jöhet első cserének, állástól függetlenül![]()
Személy szerint nem lepődnék meg. Ha mi, akkor az Atma szintén bizonyította, hogy kevesek a topcsapatok ellen. A Blben a Chelsea és a Bayern volt komolyabb ellenfél, az eredmény 3 vereség 1 döntetlen.Utóbbinál ráadásul már a Bayernnek mind1 volt, B-ccsapattal játszottak. A Real ellen egyszer kikaptak, egyszer X-eltek.aynas írta: ↑2021.05.07. 20:07:46Őszintén srácok legalább itt egymáshoz legyünk őszinték. A többségünk meglepődne, ha holnap nyernénk. Atletico jól védekezik és kontrázik, Simeone ennek nagy mestere. Extra kellene szinte mindenkitől, Koemantól pedig valami váratlan húzás, illetve egy nagy adag szerencse.
Sajnos idén az erősebb (TOP)csapatok ellen már bizonyítottuk, hogy kevesek vagyunk (Juventus, PSG, Real, A. Madrid idegenben). Messit leszedik a pályájáról kb. végünk is van. Persze reménykedek,mert a szurkoló már csak ilyen, de féle, hogy ezt nem tudjuk megoldani.
Bízni lehet, szurkolni kell, nincs mese, nincs vita.
Én kétféleképp tudom megközelíteni. Szerintem jelen pillanatban a La Liga szintjén lehet, hogy mi vagyunk a legjobbak, ha nem is sokkal. A kiscsapatokat stabilan meg tudjuk verni, hála a stabilizált védekezésnek (oké, az elmúlt 1 v 2 meccsen ez kicsit szétesett, de általánosságban mégiscsak igaz) és Messi bombaformájának. Ebben talán jobbak vagyunk mindhárom csapatnál. Szerintem minél tovább tartana a bajnokság, annál inkább mi lennénk az esélyesek, még akkor is, ha rosszul jönnénk ki a rangadókból.
Ugyanebben a sorban állok...aynas írta: ↑2021.05.07. 20:07:46Őszintén srácok legalább itt egymáshoz legyünk őszinték. A többségünk meglepődne, ha holnap nyernénk. Atletico jól védekezik és kontrázik, Simeone ennek nagy mestere. Extra kellene szinte mindenkitől, Koemantól pedig valami váratlan húzás, illetve egy nagy adag szerencse.
Sajnos idén az erősebb (TOP)csapatok ellen már bizonyítottuk, hogy kevesek vagyunk (Juventus, PSG, Real, A. Madrid idegenben). Messit leszedik a pályájáról kb. végünk is van. Persze reménykedek,mert a szurkoló már csak ilyen, de féle, hogy ezt nem tudjuk megoldani.
Én annyira nem lepődnék meg. Ősszel is csak szűkösen vertek minket, pedig akkor jobb formában voltak, mi pedig gyengébben. Mostanra fordult a kocka, verhetőek simán.aynas írta: ↑2021.05.07. 20:07:46Őszintén srácok legalább itt egymáshoz legyünk őszinték. A többségünk meglepődne, ha holnap nyernénk. Atletico jól védekezik és kontrázik, Simeone ennek nagy mestere. Extra kellene szinte mindenkitől, Koemantól pedig valami váratlan húzás, illetve egy nagy adag szerencse.