2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezt pont ma írod, amikor a csapat legjobbja volt?bence0330 írta: ↑2021.05.10. 00:37:37Hát ez valami rettenet volt megint. A szokásosakat nem írom le, mindenki ideírta már a problémákat. Felvetnék viszont egy nevet, ami sosem kerül szóba: MAtS. Az idei szezonja a sérülése óta csak szerintem lejtmenet? 1-2 hónapja nem hárított normális lövést, minden beakad, aláfut a beadásoknak, és olyan vert sereg tekintete van végig, ami számomra ijesztő. Nem mondom, hogy Lenglet-ékkal ki van segítve, de szerintem az elmúlt évekhez képest sokkal gyengébben véd. (Most pont nem hibázott, de igazi tesztet nem kapott.)
Simán benne lehet, mi spirázzuk túl és ők tök jól elvannak a langyos vízben. Ahogy itt is sokan szeretik őket, Barcelonában is nyilván. Olyan, mint a politika, érzelmi alapon mindent el lehet adni.MessiNeymarSuarez írta: ↑2021.05.09. 09:28:11Nem lehet kellemes helyzet mikor az öltözőbe ott vár Piqué-Alba-Robi és könyörög hogy hadd játszanak mert már a homokozóba is Barca volt a jelük meg amúgy is legendák, és neked kéne kiraknod a fél csapatot mikor pénz sincs pótolni
Annyira nem vagyunk messze tőlük??? Fényévekre! A felsorolt csapatok mind elvernének minket. Több góllal, oda-vissza. Nagyon messze vagyunk Európa elitjétől sajnos.sansz írta: ↑2021.05.08. 23:38:08Azt nem mondtam,hogy mekkora esélyünk lenne ráLG írta: ↑2021.05.08. 22:36:20Van igazság abban, amit írsz, de BL-esélyességgel nem értek egyet, attól nagyon messze vagyunk. A PSG ellen simán kiestünk, és a City, egy Lewaval felálló Bayern vagy a Tuchel kezei alatt összeállt Chelsea még nálunk is erősebbek. A két madridi nagy ellen 1 pontot szereztünk, pedig náluk is vannak bőven problémák.csak azt mondom,hogy nem igaz a teljes esélytelenség. A Portonak elég nagy esélye volt pl,hogy most a Chelsea helyén legyen. A PSG bármilyen csapat ellen ki tudja ütni magát, a Bayern sem legyőzhetetlen, az MCnek most kijött a lépés, de amúgy azt nem lehet rájuk fogni,hogy évek óta dominálnak. Szerencse,küzdés+Fati góljai és ANNYIRA nem vagyunk messze tőle. Nyilván sokkal messzebb így is,mint szeretnénk.
Csipkerózsika! Ébredj fel!sansz írta: ↑2021.05.08. 23:38:08Azt nem mondtam,hogy mekkora esélyünk lenne ráLG írta: ↑2021.05.08. 22:36:20Van igazság abban, amit írsz, de BL-esélyességgel nem értek egyet, attól nagyon messze vagyunk. A PSG ellen simán kiestünk, és a City, egy Lewaval felálló Bayern vagy a Tuchel kezei alatt összeállt Chelsea még nálunk is erősebbek. A két madridi nagy ellen 1 pontot szereztünk, pedig náluk is vannak bőven problémák.csak azt mondom,hogy nem igaz a teljes esélytelenség. A Portonak elég nagy esélye volt pl,hogy most a Chelsea helyén legyen. A PSG bármilyen csapat ellen ki tudja ütni magát, a Bayern sem legyőzhetetlen, az MCnek most kijött a lépés, de amúgy azt nem lehet rájuk fogni,hogy évek óta dominálnak. Szerencse,küzdés+Fati góljai és ANNYIRA nem vagyunk messze tőle. Nyilván sokkal messzebb így is,mint szeretnénk.
Azt nem mondtam,hogy mekkora esélyünk lenne ráLG írta: ↑2021.05.08. 22:36:20Van igazság abban, amit írsz, de BL-esélyességgel nem értek egyet, attól nagyon messze vagyunk. A PSG ellen simán kiestünk, és a City, egy Lewaval felálló Bayern vagy a Tuchel kezei alatt összeállt Chelsea még nálunk is erősebbek. A két madridi nagy ellen 1 pontot szereztünk, pedig náluk is vannak bőven problémák.
Akármennyire is bosszantó volna a a madridiak végső győzelme, a bajnokaspiránsok elleni eredmények náluk a legjobbak. Minket oda-vissza vertek, a matrac ellen is feléjük billen a mérleg. Ha holnap a harmadik "bajnokesélyest" is megverik, abszolút megérdemelt győzelemről beszélünk, akármilyen gyenge is a játékuk.visca el barca írta: ↑2021.05.08. 21:38:23Jobb lett volna ha kikapunk, igy a real behuzza holnap a bajnoksagot. Vilag szegyene, hogy az a hót sz*r csapat bajnok lesz.
Van igazság abban, amit írsz, de BL-esélyességgel nem értek egyet, attól nagyon messze vagyunk. A PSG ellen simán kiestünk, és a City, egy Lewaval felálló Bayern vagy a Tuchel kezei alatt összeállt Chelsea még nálunk is erősebbek. A két madridi nagy ellen 1 pontot szereztünk, pedig náluk is vannak bőven problémák.
Adom, komolyan az uccsó atleti szögletnél abban bíztam hátha valamelyik világtalan védőnk a saját kapunkban bólintja a bogyót, hogy ne annak a nulla fehér gárdának adjuk a címet....visca el barca írta: ↑2021.05.08. 21:38:23Jobb lett volna ha kikapunk, igy a real behuzza holnap a bajnoksagot. Vilag szegyene, hogy az a hót sz*r csapat bajnok lesz.
Sejtettem
A legjobb 10 percet láttad a csapattól, elárulom. Előtte még ennyit sem mutatott a csapat, az első félidőnk pedig az egyik leggyengébb volt a szezonban.Sinya22 írta: ↑2021.05.08. 20:35:52Utolsó 10 percre értem haza,semmi extra nem történt. Dembelé pár rossz megoldás, Griezmann nevét nem hallottam,Alba pofázásért sárga,Messit felrúgják. Nem tudom így történt-e az egész meccsen,de várható volt,hogy most se nyerünk. Amúgy is elég érdekes ez a szezon,ha a Real nem nyer holnap,akkor fogalmam nincs mi lesz a vége.