Én azt meg tudnám bocsáttani, hogy nem leszünk bajnokok, ebben a szezonban nem volt elvárás ez a cím, inkább az volt meglepő, hogy volt rá esélyünk végül, sőt még egy kicsi van is.
Amit viszont komoly hibáknak tartok:
-a nagy öregek érinthetetlensége. A sokszor megbukott Pique-nek továbbra is bérelt helye van a kezdőben, csak a sérülések miatt volt lehetősége Minguezának és Arujonak bizonyítani, pedig ez utóbbit a holland számlájára írtunk pozitívumként. SR ha nem is kezdő, úgy cseréli be, mintha a kötelező lenne, holott ebben a szezonban bántóan gyenge a fickó. Busquets legalább szépen összeszedte magát, néha le is cseréli, hogy tudjon pihenni, miatta nem bántanám. De Messi már megint hosszú ideje végigjátszik minden meccset. Pedig mennyire jót tett neki ősszel, hogy egy meccsen a padon kezdett. A kevesebb néha több, szerintem többre mentünk volna vele, ha kevesebbet játszik, és nem Getafék ellen lövi el az összes puskaport. Pedig évek óta ez van, lehetett volna tanulni belőle.
-Puig. Az, hogy a tegnapi szenvedés során sem lett becserélve, az már mindennek az alja.
-Pedri indokolatlanul sokat játszatása és elfogyasztása a szezon végére. Sőt, ezt lényegében a csapat magjával megcsinálta, csak a 18 éves srácnál muatatkozott meg leglátványosabban a hatása.
-Mikor esélyünk lett a bajnoki címre, megijedt az egész csapat, visszatért a gyűlölt biztonsági foci.
Csinált jó dolgokat, de ha marad, szerintem ezek a hibák is maradni fognak. Pique és SR továbbra is stabilan szomorítani fog minkent, Puig-ot el lehet felejteni, a játékosok csapagyásra lesznek hajtva, hiszen mi vagyunk a Barca, nekünk mindent meg kell nyerni, az összes idióta Mikiegér-kupát is, persze mindegyiket az alapkezdővel kell végigtolni. (Na, ezt az ostobaságot is el kéne felejteni már a bánatba, és megtanulni beosztani az erőforrásainkat

) A rangadókon pedig gyáván is bután fogunk futballozni.
Szóval én bánnám, ha elköszönnénk tőle. Persze csak akkor, ha végre egy normális edző jönne helyette. Ilyen Artétáktól az Isten mentsen meg minket!