Sok-sok sérülés után tért vissza, és még mindig nincs 100%-os állapotban. Szerintem ha nem sérül meg, lesz ő még top csatár. A City rendszerébe pedig jelenleg nemigen illik egy 9es. Én nem attól félnék, hogy nem játszana jól, hanem attól, hogy megint lesérülne, mert erről szólt az elmúlt 2 éve. Meg persze amúgy sem hoznék még egy Messi-függőt, és belőle alighanem az lenne itt.
Nálam amúgy ha már a kort most annyira nem nézzük, egy álomcsatár, ha eltekintünk az igazi top Haaland-októl, Lukakuktól, Kane-ektől, akkor Ben Yedder lenne. Nekem messze Eto'o volt itt a krémek krémje csatárban, és ugyan más stílust játszottunk akkor, szerintem ő végig megállta volna a helyét Guardiolától Koemanig bármilyen rendszerben. És Ben Yedder nagyon-nagyon rá emlékeztet, gólerős, nagyon mozgékony csatár, aki kicsit több is, mint puszta 9-es, működne 4-2-3-1-ben is, 4-3-3-ban is, 3-5-2-ben és 3-4-3-ban is. Persze 30 éves, és csak 1-2-3 évre lenne megoldás, de ha mér Agüerokon gondolkodunk, akkor nálam Ben Yedder sokkal-sokkal előrébb lenne, és tuti nem is lenne megszerezhetetlen, árban sem. Nyilván fogalmam sincs, egyáltalán eljönne-e ő már Franciaországból, ez inkább csak a képzelgésem.