Rivaldo11 amit írt tök igaz.
Aaron3991, én már sokszor belekötöttem Bence0330 mondandójába, de most megvédem. Ő nagy bátorsággal annyit akart állítani hogy idén Mats nem alkotott nagyot, és volt több kapus akiknek jobb szezonja volt, akik jelenleg jobb formában vannak. Hogy 5 vagy 10 ilyen kapus van én nem tudom megítélni, mind1 is, alapvetően igazat adok neki. Mats-tól nem emlékszem nagy mentésekre, ellenben pár hiábára igen, és arra is hogy idén egyszerűen nem érzem a jelenlétét hátul: ami beesik beesik, amit extra lenne fogni azért nem hibáztathatjuk + néha hibázik. A társaknak is mintha kevesebbet magyarázni, nem szervezne annyit, de ezt a streamből nehéz megítélni. Korábban úgy érzem jobban kijött a magabiztos egyénisége hátul. Ez van, ilyen a szezonja, ezzel pedig nem lehet most topnak mondani.
Ez nem jelenti azt hogy jövőre új kapus kell, tök érthető hogy szét van az emberünk meg a csapat is, ezt már többen leírták miért lehet.
Summa: Matsnak voltak már jobb évei, és reméljük lesznek is
On topic: a mait meg se nézem, reményvesztett vagyok, no nem a bajnoki címben, mert az nem érdekel amikor eldöntöm megnézzem-e az adott meccset, hanem a játékunkban. Koeman az első edző akit ki nem állhatok, a statikus játékunkért nem érdemes fentmaradni egész éjjel, és a Levante is az a csapat aki ellen eleve nehéz játszani. Gólokat megnézem holnap, ha lesz egyáltalán. Attól nem félek hogy majd pont most alkot a csapat, 4-5 támadószellemű emberrel a kezdőben...