Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
abszolút nem kell, h bunkónak tűnjél, asszem akkor sem sajnálkozott itt testületileg mindenki, amikor elszállt alonzo.Melkor írta:El se hiszed ez nekem mekkora boldogság, még ha emiatt bunkónak is tűnök!!!ozsimiki írta:Ha értelmeset nem tudsz írni,akkor inkább ne írj,csak ezt benyögni, ügyes vagy!Melkor írta:JAAAAAAAAJ SZEGÉNY SCHUMACHER!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mert Te mindig olyan okosakat tudsz írni....ozsimiki írta:KIESETTTTTTT
KIESETTTTTTT
KIESETTTTTTT
Schumi csak be kell vinni,mind1 hogy 3.4.5.
Nyerünk!
El se hiszed ez nekem mekkora boldogság, még ha emiatt bunkónak is tűnök!!!ozsimiki írta:Ha értelmeset nem tudsz írni,akkor inkább ne írj,csak ezt benyögni, ügyes vagy!Melkor írta:JAAAAAAAAJ SZEGÉNY SCHUMACHER!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ha visszaolvasol atesz is vmi hasonló okosságot írt! akkor érdekes módon nem tetted szóvá....ozsimiki írta:Ha értelmeset nem tudsz írni,akkor inkább ne írj,csak ezt benyögni, ügyes vagy!Melkor írta:JAAAAAAAAJ SZEGÉNY SCHUMACHER!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ha értelmeset nem tudsz írni,akkor inkább ne írj,csak ezt benyögni, ügyes vagy!Melkor írta:JAAAAAAAAJ SZEGÉNY SCHUMACHER!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Akkor most én is jogosan írhatnám.Atesz írta:ÁÁÁÁ, mi történt????
nem tudom, de sokkal tisztább lenne, ha kimondaná, szívesebben látná a kavicságyon a németet.Game90 írta:Gyulámat már rég fejbeb@sztam volna. Miért szurkol Schumi ellen?
De Schumi jól tartja De la Rosát.
Büntetés remélem nem lesz.