Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon remélem hogy nem csak pletykák hanem tényleg így van.Chino írta: ↑2021.05.21. 09:32:20Laporta azért már elég komolyan elkezdett működni és látni, hogy van elképzelése a jövőről, annak ellenére, hogy eléggé kong a kassza. A legújabb hírek szerint SR-nek már nem is attól függ a jövője, hogy bevállalja-e a fizucsökkentést (számomra nagyon meglepő volt, hogy pont ő nem akart belemenni), mindenképp átadólistára került, abszolút elvetették a hosszabbítás lehetőségét. Azért azt nem gondoltam, hogy Laporta ilyen erős kézzel fog belevágni a regnálásába, ezeket a játékosokat, csapatkapitányokat eddig még padoztatni sem nagyon lehetett, most pedig nyitva az ajtó számukra.
EG mellett Pau Torres a következő hátvéd célpont, viszont nem lenne olcsó, a szerződésében 60 milliós záradék van. Szerintem nagyon jól járnánk vele. Laportáék játékosok bevonását tervezik, amitől állítólag a Villarreal sem zárkózik el. Ezzel már ténylegesen mehetne csomagban Umtiti és Lenglet, ha az volt az indok a sok játékpercre, hogy ballábas játékos kell a háromvédős rendszerhez, akkor Torres tökéletes megoldás lehetne.
Depay még mindig tervben van, viszont más csapatok is érdeklődnek, mert nyáron mindenképp lép Lyonból.
Ami a legszebb, hogy a Daily Mail most Lewandowskival boronált össze minket.![]()
![]()
Ez csak egy zárójeles érdekesség, ezért emeltem ki, hogy Daily Mail és azok a vigyorgó fejek se véletlenek.Sinya22 írta: ↑2021.05.21. 09:38:44Mert jött a Flickes hír,ilyenkor tovább fűzik a kb biztos pletykát. Ha Tuchel lenne terítéken,akkor Wernerrel boronálnának össze.
Amúgy amit írtál fentebb,és igaz,akkor én örülök neki,hogy nem csak a támadósorral van foglalkozva,hátul évek óta gond van,és eddig senki nem tett rendet,reméljük most sikerül.
Mert jött a Flickes hír,ilyenkor tovább fűzik a kb biztos pletykát. Ha Tuchel lenne terítéken,akkor Wernerrel boronálnának össze.
az is benne lehet ám,hogy nem csak derékig ér a trágya pénzügyi szempontból. a komolyabb káosz és a "milan 2" elkerülése érdekében pedig ez van.Chino írta: ↑2021.05.21. 09:32:20Laporta azért már elég komolyan elkezdett működni és látni, hogy van elképzelése a jövőről, annak ellenére, hogy eléggé kong a kassza. A legújabb hírek szerint SR-nek már nem is attól függ a jövője, hogy bevállalja-e a fizucsökkentést (számomra nagyon meglepő volt, hogy pont ő nem akart belemenni), mindenképp átadólistára került, abszolút elvetették a hosszabbítás lehetőségét. Azért azt nem gondoltam, hogy Laporta ilyen erős kézzel fog belevágni a regnálásába, ezeket a játékosokat, csapatkapitányokat eddig még padoztatni sem nagyon lehetett, most pedig nyitva az ajtó számukra.
Én se hiszem,hogy bármi alapja lenne. Nem hiszem,hogy 1 hét alatt Laporta a Barca DNS Xavitól eljutott egy német edzőig
Alaba már nem megegyezett a Realékkal? Mellesleg kell a fenének,épp az ilyen jó-jó,de azért nem tökéletes emberekkel fogunk mellé,akiknek a többnél is több fizetés kell. Flicknek örülnék,mert szerintem ő csak akkor jönne,ha kapna tényleges hatalmat. Szerintem Ő pl pont csodát tenne Grizessel,mert a melósemberekből hozta ki a bayernnél is a legtöbbet.
Ennél már csak a Semedo Pique Lenglet Alba védősort volt jobb, pl a Bayern ellen...davi10 írta: ↑2021.05.19. 12:30:00Persze, nem akarom mentegetni Koeman-t. Sokáig védtem, de az SR-Pique-Lenglet védősor felküldése olyan hiba, amit normális ember nem követ el.Kalapos írta: ↑2021.05.19. 11:37:26Viszont Koemant ez nem menti fel, a nyakába lehet varni azt hogy Barto és Laporta elnöksége alatt is Piké meg SR kezdett, max akkor nem ha nem voltak sérültek, de néha félsérülten is ők játszottak. A pihentetésről nem is beszélve. Ez edzői hiba és kész.
Teleírtuk a fórumot Koeman hibáival , az hogy nem küldött el senkit az nem az ő hibája, de hogy játszanak, az igen, tehát ő is hibás. Barto nem volt itt a szezonvégén, őt már hiába szidjuk, persze a kár amit okozott az adott, de Koemant nem tartotta vissza. Ha Koeman nem bírt a fiúkkal akkor nem és kész.
Puszta spekuláció, de simán el tudom képzelni, hogy Laporta szezon közbe nem akart beleszólni az öltöző ügyeibe. Aztán vége a szezonnak, csúnya lett a vége, most mondja, hogy fejek fognak hullani, de én nem vagyok benne biztos, hogy akkor is rárepült volna-e a jómadarakra, ha valami csoda folytán megnyertük volna a ligát.
Atlantis ezt most én sem értem mért kell Koemant védeni hogy nem volt kit neveznie a meccsre.davi10 írta: ↑2021.05.19. 13:46:44SR nem védő. Pique meg Lenglet pedig évek óta bizonyítják az alkalmatlanságukat.Atlantis írta: ↑2021.05.19. 12:40:06Teljesen igaz, nem is értem miért küldött fel védőket kezdőként a pályára. Ez a játék úgyis arról szól ki rúg több gólt...
Nem normális a pali..Vagy lehet az a nem normális, aki a nagy utálkozás közepette komolyan gondolja, hogy a 3 védős rendszerben egy legmagasabb szinten versenyben lévő csapatnak a Mingueza-Arujo-Umtiti hármassal kellett volna felállni. 2 tapasztalatlan fiatal és egy teljesen formán kívüli megkopott Umtiti, (aki amúgy a szezon majdnem felében sérült volt...)
Szerintem vagy pályán kellett volna hagyni Araujo-t, vagy ha már lejön akkor a helyére Mingueza, esetleg De Jong hátra. De egyszerre 3 ilyen labilis védőt a pályára küldeni kész öngyilkosság.
SR nem védő. Pique meg Lenglet pedig évek óta bizonyítják az alkalmatlanságukat.Atlantis írta: ↑2021.05.19. 12:40:06Teljesen igaz, nem is értem miért küldött fel védőket kezdőként a pályára. Ez a játék úgyis arról szól ki rúg több gólt...
Nem normális a pali..Vagy lehet az a nem normális, aki a nagy utálkozás közepette komolyan gondolja, hogy a 3 védős rendszerben egy legmagasabb szinten versenyben lévő csapatnak a Mingueza-Arujo-Umtiti hármassal kellett volna felállni. 2 tapasztalatlan fiatal és egy teljesen formán kívüli megkopott Umtiti, (aki amúgy a szezon majdnem felében sérült volt...)
Persze, nem akarom mentegetni Koeman-t. Sokáig védtem, de az SR-Pique-Lenglet védősor felküldése olyan hiba, amit normális ember nem követ el.Kalapos írta: ↑2021.05.19. 11:37:26Viszont Koemant ez nem menti fel, a nyakába lehet varni azt hogy Barto és Laporta elnöksége alatt is Piké meg SR kezdett, max akkor nem ha nem voltak sérültek, de néha félsérülten is ők játszottak. A pihentetésről nem is beszélve. Ez edzői hiba és kész.
Teleírtuk a fórumot Koeman hibáival , az hogy nem küldött el senkit az nem az ő hibája, de hogy játszanak, az igen, tehát ő is hibás. Barto nem volt itt a szezonvégén, őt már hiába szidjuk, persze a kár amit okozott az adott, de Koemant nem tartotta vissza. Ha Koeman nem bírt a fiúkkal akkor nem és kész.
Hu, valamivel egyetértek valamivel nagyon nem.davi10 írta: ↑2021.05.19. 11:04:21
Abban mindneki egyetért, hogy rendrakás szükséges, de én nem az edző nyakába varrnám ennek a hiányát. Szerintem a fejétől bűzlik a hal, láttuk, hogy Bartomeu-nál mit jelent ha az edző szabad kezet kap. Ezt valószínűleg tudta mindenki (szerintem Koeman is).
Laporta-tól függ a nagytakarítás mértéke, Barto töketlen volt ehhez. Ha Barto alatt jött volna Tuchel/Klopp/Pep/Flick/ az aktuális Isten, akkor se lett volna nagytakarítás. Szerintem ezt tudták, ezért nem is vállalta el senki a melót.
Amúgy nem kötözködésből, nem vagyok annyira képben a Chelsea-vel, de kiket rakott ki Tuchel? Giroud meg Kepa?
Abban mindneki egyetért, hogy rendrakás szükséges, de én nem az edző nyakába varrnám ennek a hiányát. Szerintem a fejétől bűzlik a hal, láttuk, hogy Bartomeu-nál mit jelent ha az edző szabad kezet kap. Ezt valószínűleg tudta mindenki (szerintem Koeman is).Nervo írta: ↑2021.05.18. 11:56:51Ide egy olyan tökös edző kellene aki ki meri rakni a kiégett emberkéket a csapatból. Pique, Busquets, Robertó stb.stb, ők rájuk már nem lehet építeni, ugyanabban a helyzetben vagyunk mint most a pool, hiába van ott klopp is sz..rbol várat, még ő sem tud csinálni. Amíg ez nem lesz megoldva, addig marad minden sajnos. Koeman egyértelműen alkalmatlan, mondom ezt holland drukkerként. Nekünk Tuchelhez hasonló emberbe kénne gondolkodni, aki kirakja a nem oda való embereket a csapatból. Xavi is lutri, hiszen korábban együtt játszott a kerett egyrészével, így a rendrakás nála is kétséges. Ugyanakkor nekem Ten Haag is szimpatikus és tehetséges, határozott edzőnek tűnik. Én benne is többet látok mint pl. Xaviban.
En nehezen tudom elkepzelni, ha Messi lep, akkor ne valtana ligat. Felix melle meg meg a "fel" kezdot oda kene adnia a Madridnak, hogy megfontolhato legyen a csere.szbsz írta: ↑2021.05.19. 09:50:42Cerezo Grizlire is megorrolt a transzer miatt nem csak ránk, szóval nem hinném, hogy vissza akarná hívni a Wandába... Ami viszont elképzelhető egy Messi-Felix csere, így Messi újra együtt játszhatna Lajossal, lehet új lendületet is kapna. A hétvégén Madridba is utazott már, persze, hogy bratyizzon a barátjával, de azért már az is benne van, hogy új otthont keres ott valószínűleg...
Érdekes...szbsz írta: ↑2021.05.19. 09:50:42
Cerezo Grizlire is megorrolt a transzer miatt nem csak ránk, szóval nem hinném, hogy vissza akarná hívni a Wandába... Ami viszont elképzelhető egy Messi-Felix csere, így Messi újra együtt játszhatna Lajossal, lehet új lendületet is kapna. A hétvégén Madridba is utazott már, persze, hogy bratyizzon a barátjával, de azért már az is benne van, hogy új otthont keres ott valószínűleg...
Tényleg igen, valami ilyesmi volt.Morata+Lemar+Hermoso hármast akarták adni egész pontosan Griezmannért.
Morata+Lemar+Hermoso hármast akarták adni egész pontosan Griezmannért.Titinho írta: ↑2021.05.19. 08:41:39🎙 | Atletico Madrid President, Enrique Cerezo: “Griezmann? He’s a magnificent player and I hope to bring him back. Any team would be delighted to have a player like him.”
Felmerült Griezmann esetleges visszatérése az elmúlt napokban, Cerezo szeretné is visszavinni Madridba.
Ezzel kapcsolatban ma már azt rebesgetik, hogy egy Griezmann - Joao Félix csere is lehet belőle, mivel ő meg Madridban sült be. Állítólag ennek még Simeone is örülne.
Ha távozni fog Griz, szerintem csak is olyan módon ha elcseréljük valakire, valamelyik csapattal. Tavaly nyáron is ugye az Atletico vitte volna vissza Madridba, de a Morata+pénz opcióra nemet mondott akkor Barto.![]()
Cerezo Grizlire is megorrolt a transzer miatt nem csak ránk, szóval nem hinném, hogy vissza akarná hívni a Wandába... Ami viszont elképzelhető egy Messi-Felix csere, így Messi újra együtt játszhatna Lajossal, lehet új lendületet is kapna. A hétvégén Madridba is utazott már, persze, hogy bratyizzon a barátjával, de azért már az is benne van, hogy új otthont keres ott valószínűleg...Titinho írta: ↑2021.05.19. 08:41:39🎙 | Atletico Madrid President, Enrique Cerezo: “Griezmann? He’s a magnificent player and I hope to bring him back. Any team would be delighted to have a player like him.”
Felmerült Griezmann esetleges visszatérése az elmúlt napokban, Cerezo szeretné is visszavinni Madridba.
Ezzel kapcsolatban ma már azt rebesgetik, hogy egy Griezmann - Joao Félix csere is lehet belőle, mivel ő meg Madridban sült be. Állítólag ennek még Simeone is örülne.
Ha távozni fog Griz, szerintem csak is olyan módon ha elcseréljük valakire, valamelyik csapattal. Tavaly nyáron is ugye az Atletico vitte volna vissza Madridba, de a Morata+pénz opcióra nemet mondott akkor Barto.![]()