Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az biztos,hogy az oroszok nagy kedvence,bár ha murinnyó-val nem nyernek BL-t,akkor mehet a portugál,és így lehet,hogy Lampard is jövőre.Game90 írta:Hiába van Lampardnak spanyol bnője/felesége emiatt nem fog a Barcába igazolni. A Chelsea pedig nem is engedné őt el.
Jó én nm olvastam végig, csak beleolvasgattam, és én az átigazolásáról írtamDrigo írta:Ebben minden igaz!CSak éppenséggel, hogy semmi nincs benne semmi konkrétum semmi egyszerűen kellett valami sztori erre összefoglalták ezt a helyzetet mit nyilatkozott már a Barcáról meg semmi egy szó sem esik az átigazolásról ez a cikk egyszerűen nem szól semmiről sem!
Ebben minden igaz!CSak éppenséggel, hogy semmi nincs benne semmi konkrétum semmi egyszerűen kellett valami sztori erre összefoglalták ezt a helyzetet mit nyilatkozott már a Barcáról meg semmi egy szó sem esik az átigazolásról ez a cikk egyszerűen nem szól semmiről sem!
Akkor remélem játszani fogVito írta:indulhatnak a BL-ben!Ronal.10 írta:ugyan má a világ legerösebb csapatábol nem fog elmenni olyan csapatba ameik a Bl-be sem indulhat és Bundás szarok. ennyi
asszem jövőhéten, ha Kaka akkor játszik, akkor tuti nem megy Madridba.
indulhatnak a BL-ben!Ronal.10 írta:ugyan má a világ legerösebb csapatábol nem fog elmenni olyan csapatba ameik a Bl-be sem indulhat és Bundás szarok. ennyi
Az el Mundo Deportivo nem szokott kacsat kozolni, en meg onnan forditottam.Gauchomester írta:Ugye ez a Ronaldinhos cikk egy vicc??
Mert nagyon kellemetlen lenne. De biztos csak kacsa...![]()
Na ebben teljesen igazad van!!!Akadnak még olyan játékosok - bár egyre kevesebben - akiknek a pénz nem minden aki ide szeretne jönni az ide is fog nem számít h mennyit kap majd de akinek csak a pénz számít azért adhatnánk bármennyit az kevés lenne valaki úgyis rálicitálnaBodi írta:Licitálásban nem,de vannak más meggyőző erők,Zambrottat is sokan meg akarták venni,mégis hozzánk jött!
Licitálásban nem,de vannak más meggyőző erők,Zambrottat is sokan meg akarták venni,mégis hozzánk jött!visca el barca írta:2007 még messze van... ki tudja addig mi lesz vele...lehet lesz egy pocsek szezonja... (bár a lyonban ez kizárt....) plusz valszeg még maj' masik 5 klub is megaakarja maj' venni...licitalasban pedig mint tudjuk nem vagyunk toppon...
Nahh ezen nem fogunk összeveszni!fcjoc írta:Szerintem Abidal 2007-be kell! És most jó lesz a Zambrotta-Puyol-Marquez-Gio/Syl négyes hátul!!gentdelbarca írta:Szerintem nem kell Abidal! Jó lesz az Oleguer-Marquez-Puyol-Zambrotta négyes hátul!!
Szerintem Abidal 2007-be kell! És most jó lesz a Zambrotta-Puyol-Marquez-Gio/Syl négyes hátul!!gentdelbarca írta:Szerintem nem kell Abidal! Jó lesz az Oleguer-Marquez-Puyol-Zambrotta négyes hátul!!